Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona80 Carla ma bucur pt decizia pe care ai luat-o si crede-ma ca te inteleg perfect. Si noi am sterilizat-o cand avea 2 ani si mi s-a rupt sufletul, mai ales ca nimeni n-a vrut sa mearga cu ea asa ca totul a picat pe mine. Si acum imi aduc aminte privirea ei dupa ce am luat-o de la dr. Dar, a trebuit s-o facem si p-asta. Legat de articole, tare asvrea sa stiu si eu care sunt tipurile de anestezie, caci eu la prima nastere am avut niste dureri de cap ingrozitoare, timp de vreo 2 sapt. Asa, daca as sti despre ce e vorba, m-as duce cu lectia facuta si as discuta cu anestezistul pentru ce e mai bine sa optez. Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +23 |
Materialele le-am trimis pe mailul comun, le gasiti acolo !
De sterilizare nici nu vreau sa-mi amintesc, eu am adus-o inca anesteziata de la veterinar si pana a doua zi nu si-a revenit, era pe jumatate inconstienta, privea in gol, nu reactiona nici la mangaieri, nici la numele ei, nu reusea sa se ridice pe labute... A fost ingrozitor, daca inainte de operatie as fi vazut o alta pisica in postura asta, n-as mai fi avut curaj s-o sterilizez. Dar n-am stiut cum va fi, si poate e mai bine asa.
July, pozele sunt superbe! Si cainele e superb, si Maia e adorabila, ai o familie minunata - si aici includ si cainele, binenteles!
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
maribell spune:
hola chikas 
scuze de offtopik, dar vreau sa o rog pe cusa sa-mi spuna cum a comandat lenjeria de pe ebay...cu codul de pe nr. telefnului fix sau cu cardul de credit? eu nu am tel fix....oare e ok sa comand direct cu cardul?
va pup....citesc si revin .....
maria
28cu ingerasul
antonia
Ramona80 spune:
Sabina, sa mai zica cineva ca pisicile nu sunt destepte. ![]()
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+23
veronicach spune:
si daca vroiati descrierea dezastrului in bucatarie, nimic nu invinge supa mea crema de galuste
de ce crema?! pt ca galustele s-au dezintegrat total...pacat de bunatate de supa de pui cu legume pasate
nu imi ies galustele si pace..si nu e prima oara
...socrela imi da sfaturi permanent insa nu am avut nici o experienta reusita cu galustele
offfffff
29+
Matei ...
Cordelia spune:
sunt foarte destepte
si cateii foarte afectuosi
Ioana5255 asa este pisile sunt animale extrem de curate.
Si nu mai vreau sa va zic ce beneficii psihologice au pentru copii...si cat de mult conteaza sa creasca cu un animal in preajma.
si mai este si bucuria sa vezi catelul cum se joaca cu bb si ala mic cum rade la el si alearga dupa el. Eu zic ca este o armonie superba:)
Sigur, excludem problemele de agresivitate, doamne fereste.
In rest,si mie imi sangereaza gingiile; bb al meu are 1,700kg la 31 sapt, la voi care este raportul? Mie dr mi-a spus ca este ok, chiar mai maricel.
Cordelia
23+
NicoletaB spune:
Flubby-sunt neseriosi cei de la plus. lucrurile de calitate aduc 1-2 bucati, iar alea proaste cu duiumu'.
Mie imi place de mor compotul de visine de la ei! Bun rau!
23+ 
remy_mv spune:
Sabina multumesc mult pentru recomandare. Am notat. 
Veronicach eu fierb galustele separat, intr-o alta oala, tocmai pentru a evita "accidentele". Eu pun gris mai mult, le pun apoi intr-o oala cu apa fierbinte le stropesc cu putina apa rece, le intorc si pe o parte si pe alta si apoi sting focul si le pun un capac in cap. Se fac mari si pufoase...![]()
Cordelia "ghemotoaca" mea avea la 28 de saptamani 1300 grame si la fel mi-a zis dr. ca e maricica...si daca va avea acelasi ritm de crestere va avea 3600-3700 grame.
Foarte bine, m-am gandit..
29+ cu
cat un ghemotoc
biajitaru spune:
Buna fetele!
Ningee cu fulgi mari si la Buc
Eu stau in Salajan langa Ilioara si se vede fain pe geam cum ninge dar parca ma saturasem de zapada.
Si eu am avut mata de cand ma stiu. Cand eram mica biberonul era musai sa stea pe o mata de plus neagra ca altfel nu era buna mancarea
Si acu mai am mata aia doar ca a trebuit buni sa-i refaca coada pt ca mi-a cazut biberonul si am muscat coada.![]()
Acu am un birman de 15 ani la ai mei de care sunt tare mandra si nici nu ma gandesc sa-l relocam. Desi e birman, castrat e foarte cuminte si afectuos.
Din pacate sotu e alergic la mate. Asta e daca nu l-am testat inainte

July fain cainele. Aveti o familie tare faina sa va traiasca
Pup,
Bia
Bia 22+ 
Ioana5255 spune:
eu fac galustele f simplu si imi ies super pufoase. M-a invatat o prietena de a mea. Intr-un castron bateti 2 oua cu gris, pana se face ca o pasta mai consistenta. Luati cu lingurita si pune-ti in oala, daca nu se integreaza inseamna ca, compozitia e ok. Compozitia de galuste tre sa fie ca o smantana mai groasa.
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
Mi se pare mie sau noi chiar incheem un capitol in 2 zile?!
Noi am iesit putin pe afara, desi e foarte urat, ninge sau ploua, sau si una si alta.
Sabina, sa vezi ce ajutor o sa ai de la Ale cand vin bebelinele.
Mira, am uitat sa-ti raspund referitor la sport dupa nastere. Mi se pare aberant ce ai auzit. Toti medicii sunt de parere ca peste vreo 2 luni dupa nastere poti incepe sa faci sport, si 6 luni mai tarziu in cazul cezarienei. Dar cum a zis si Julymorning, nu sport de performanta.
Julymorning, superba poza!
Ramona, Cordelia, felicitari pentru vesti bune de la eco.
Fetelor, eu de cateva zile am sensatia ca burta mea "coboara", iar azi mi-au confirmat asta si masuratorile de la fitness. Caci in partea de sus si mijloc a burticii nu am pus nici un cm iar in partea de jos 2 cm. Inainte adaugam 1 cm uniform peste tot pe saptamana. Dar parca simt si eu ca se lasa mai jos. E cazul sa-mi deranjez doctorita?! Sau pentru ca e a treia sarcina, nu mai sta burta sus?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
25+