Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hello, fetili!

Carla eu am caine, nu pisica si cand am ramas insarcinata cu fiica'mea am hotarat impreuna cu soatza ca nu il vom da. si e ditai animalul, adica cam asa. Ne-au presat cei din familie, ca suntem inconstienti, ca nu ne gandim la sanatatea copilului, ca vrem sa-l omoram cu zile si alte d-astea. Dar pur si simplu i-am ignorat. Iar hotararea a fost atat de puternica, incat nici n-am catadicsit sa ii spun pediatrului ca am caine, nu m-a interesat parerea ei . Pana la urma nu e dracul asa de negru, mai mult stilul asta al nostru de viata foarte modern ne indeparteaza de natura tot mai mult.
Nu mai spun ca toata lumea din familie acum e super mandra ca fiica'mea n-are teama de caini, e in extaz dupa toti cainii de pe strada, nu tresare cand latra vreunul, nu se trezeste din somn daca ii latra la usa animalul nostru, nimic.

Mira partial din afirmatia ta este adevarat, acidul lactic trece in laptele matern, da' nu inseamna ca otravesti copilul . E posibil sa schimbe un pic gustul laptelui, dar nu am auzit de cazuri in care schimbarea atat de semnificativa incat sa refuze copilul sanul. Dar ca o precautie, este indicat ca in perioada de alaptare sa se faca sport moderat (adica nu de performanta). Mers la sala de 2-3 ori pe saptamana e mai mult decat benefic. Evident, dupa cele 6 sapt de la nasterea naturala sau un pic mai mult dupa cezariana.

Of, ma duc sa culc caprita, ca nu mai are stare.

P.S. Si eu stau in Tineretului

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna fetelor, intru si eu sa fac prezenta, si sa va dau detalii despre ultima eco morfo. Totul este bine, baietelul este in avans cu o saptamana si foarte activ. Abia a reusit dr sa-l masoare. Colul este lung, are 4.3cm. Nu ne-am hotarat la nume.

Legat de mate, si noi avem una acasa, dar niciodata nu ne-am pus problema sa scapam de ea. Pt noi e ca un membru al familiei. O avem de cand avea o luna si acum are aproape 14 ani. Dar am avut grija sa-i interzicem accesul in camera copilului, inca dinainte de a se naste, ca sa se obisnuiasca. In rest, curatenia si igiena obisnuita. Pisica este o birmaneza foarte curata, n-am avut niciodata probleme cu ea.
E adevarat ca a atacat un strain dar numai pt ca si acesta a atacat-o si a tot sacait-o. Dar de obicei cand vin musafiri prefera sa plece in alta camera. In schimb, cu Victor a fost intotdeauna iubitoare si foarte rabdatoare. Cateodata, intra seara la el in camera, se uita cum doarme, si pleaca.
Din ce citeam pe net, copiii care traiesc cu animale, sunt mai putin expusi riscului de a face astm sau alergii.

Laura, imi pare rau ca ati avut probleme cu dezoltatorul. Ce neserios.

Ma duc sa mai citesc si revin.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Veronica, m-am uitat acum pe situl celor cu Scoala Mamei... si m-am dumirit.
Eu sunt timisoreanca si am vazut la contact ca scoala e in Timisoara, apoi am sunat o prietena de acasa care tocmai a nascut in decembrie si despre care stiam ca participase la ceva cursuri de gen... Mi-a confirmat ca e vorba chiar despre astia si ea a fost foarte multumita de cursuri. A mers atat la gimnastica si bazin, cat si la cursurile teoretice despre nastere si post-nastere (la acestea a participat si taticul). Dar sunt scumpe.
Mi-a si trimis pe mail materialele pe care le-a primit ea la finalul cursurilor, sunt niste pps-uri cu nimic spectaculoase, acum ma uitam pe ele... mi s-a parut util unul in care sunt descrise metodele de anestezie si diferentele dintre ele.

Daca vreti, le trimit pe mailul comun, sa va uitati si voi pe ele... dar sa nu spuneti la nimeni!

Despre cursurile din Cluj, mie mi-a zis dr. Bartok ca undeva in Zorilor langa ceva scoala exista o asociatie ce tine astfel de cursuri, dar n-am inteles exact unde e locatia si, cum nu prea cunosc orasul, nici nu m-am mai dus sa caut...

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

carla trebuie sa fie aceeasi organizatie
pe site sctrie ca a fost infiintata la timisoara dar ca si-a extins activitatea si in cluj

29+ Matei ...

Mergi la inceput

In privinta animalelor, sunt ocnvinsa pe deplin acum ca am luat decizia buna. Multumesc tuturor pentru opinii!

Pisica noastra (o cheama "Scumpa") e rasa comuna (de fapt mama ei e persana, dar taticul e necunoscut iar ea a mostenit genele comune ale tatalui), e curata si linistita. E si sterilizata deja, din cauza ca acasa la mama il avem pe fratele ei si de cate ori mergem in weekend acasa, cu pisica cu tot (mereu o ducem cu noi), or fi ei frati dar ei nu stiu asta si de mici se tot miroseau prin partile intime... Asa ca am decis, preventiv, s-o sterilizam, asta si din cauza ca pe la 6 luni a inceput sa intre in calduri lunar si ne termina psihic cate 2-3 zile... Ni s-a rupt sufletul s-o sterilizam, am plans o zi langa ea, dupa operatie, vazand-o ce rau i-a fost, insa apoi a fost liniste si bine... iar comportamentul ei nu s-a schimbat cu nimic, a ramas la fel de activa si jucausa si prietenoasa.

Oricum, si daca decizia era s-o dam de acasa, am fi dus-o la mama, langa fratele ei, deci nu in straini... dar si asa mi se parea prea mult, sa n-o mai pot vedea decat ocazional... sa ne uite cu timpul... Of, parca mi-as fi dat copilul!

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

despre mine stiti deja ca am porci guinezi....nici eu nu am simtit nevoia sa spun doctoritei despre ei, m-am informat foarte bine dinainte sa am copilas daca acestia ar putea reprezenta o problema
doar persoanele ce nu ma cunosc destul indraznesc sa ma intrebe daca ii dau in rest nici socrii nu au considerat necesar sa comenteze ceva
sunt mica dar agresiva
vai ce fetita frumoasa am vazut in poze si ce catel mare si negru...sa fie amandoi sanatosi
ma intorc la minunata mea supa de galuste si ostropel de pui....ce inseamna sa fi casnica

29+ Matei ...

Mergi la inceput

Carla ma bucur pt decizia pe care ai luat-o si crede-ma ca te inteleg perfect. Si noi am sterilizat-o cand avea 2 ani si mi s-a rupt sufletul, mai ales ca nimeni n-a vrut sa mearga cu ea asa ca totul a picat pe mine. Si acum imi aduc aminte privirea ei dupa ce am luat-o de la dr. Dar, a trebuit s-o facem si p-asta.
Legat de articole, tare asvrea sa stiu si eu care sunt tipurile de anestezie, caci eu la prima nastere am avut niste dureri de cap ingrozitoare, timp de vreo 2 sapt. Asa, daca as sti despre ce e vorba, m-as duce cu lectia facuta si as discuta cu anestezistul pentru ce e mai bine sa optez.

Mergi la inceput

Carla ma bucur pt decizia pe care ai luat-o si crede-ma ca te inteleg perfect. Si noi am sterilizat-o cand avea 2 ani si mi s-a rupt sufletul, mai ales ca nimeni n-a vrut sa mearga cu ea asa ca totul a picat pe mine. Si acum imi aduc aminte privirea ei dupa ce am luat-o de la dr. Dar, a trebuit s-o facem si p-asta.
Legat de articole, tare asvrea sa stiu si eu care sunt tipurile de anestezie, caci eu la prima nastere am avut niste dureri de cap ingrozitoare, timp de vreo 2 sapt. Asa, daca as sti despre ce e vorba, m-as duce cu lectia facuta si as discuta cu anestezistul pentru ce e mai bine sa optez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

carla trebuie sa fie aceeasi organizatie
pe site sctrie ca a fost infiintata la timisoara dar ca si-a extins activitatea si in cluj

29+ Matei ...

Se poate. Dar eu cred ca ma lipsesc, totusi. Prefer sa citesc individual ce ma intereseaza... Oricum nu m-as fi dus la activitatile sportive, ci doar la discutii, dar daca nu sunt gratuite nu prea ma intereseaza.

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

July ce fetita si catel frumos. Asa mare. Eu cand am fost copil am avut in ogar rusesc, un exemplar superb, adus de la Brasov. Sunt innebunita dupa cateii de talie mare, dar din pacate spatiul si timpul nu imi permite sa ma ingrijesc de ei. Sper ca intr-o buna zi la tara sa imi populez curtea cu ogari afgani si barzoi.

Nici Ale nu are teama de caini, totusi nu o las sa se duca la oricare, ptr ca sunt imprevizibili si nu stii ce reactii pot avea.

Ramona birmanezul soacra-mii de regula ataca persoane pe care le simte el ca intra cu gand rau in casa sau care au antipatii fata de pisici.

Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput