Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jocurban Sabina, pisica e cu toate vaccinele la zi si sta numai in casa, n-are contact cu alte animale... si e mica, are abia 1 an si cateva luni, deci va fi o companie minunata de joaca pentru fete ani buni de-acuma... Eu nu-mi imaginez cum ai stat cu tamponul acela fara chiloti, in spital... Mi se pare extrem de incomod sa am grija sa nu-l scap... Cred ca tocmai de aia se recomanda chilotii astia de unica folosinta, care sunt foarte subtiri si lasa pielea sa respire. Nati, super hainutele! Veronica, la ultima eco facuta doctorita a vazut ca ambele fete s-au asezat transversal si zicea ca nu prea mai e nicio sansa sa se intoarca in jos, deci ramane stabilita cezariana... Eu oricum avand sarcina gemelara, optasem pentru cezariana si intentionam sa fac "presiuni" sa nu ma puna cumva sa nasc natural. Sper sa nu-i vina alte idei la urmatoarea eco! De preturi n-am vorbit nimic, mi-e rusine s-o intreb... Despre scoala mamei mi-a spus si mie doctorita de vreo doua ori, dar nu m-am interesat in mod special si pe net nu gasisem linkul... Ma uit acum, mersi de link! Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
si Nata mea sta numai in casa.
Cat despre chiloti, tu iti inchipui ca eu ma plimbam toata ziua ca o floare? Cat ma duceam la ingrijiri postoperatorii la dr in cabinet si cat mergeam la baie la mine in salon. In rest toate imi erau aduse la nas. Si nu l-am pierdut nici in somn, nici pe drum. Si eu m-am mirat.
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Cordelia spune:
Jocurban - nu iti face griji si nu asculta toate mit-urile si eu am pisica si dr nu mi-a interzis nimic, ba dimpotriva ii va face f bine lui bb s aaiba un partener de joaca
reguli simple de urmarit: prima parte mai izolata, deparazitat, aspirat si aia e. Nu dau afara animalul din casa ca se stramba x sau y; sa-si vada de treaba lor![]()
Eexista solutii si toate prietenele mele care au pisica in casa (si unele si catel) au discutata cu dr pediatru si s-au asigurat ce e bine si ce e de evitat!
cu drag,
C
Cordelia
23+
Ioana5255 spune:
Cordelia exact asa am facut si noi. In plus pisica este un animal f curat, mai ales pisicile si nu motanii. Daca sta si in casa, atunci cu atat mai bine. La motani e mai nasol daca ii tii in casa, ca li se urca hormonii la cap.
Carla voiam sa te intreb de rasa, a mea e pisica comuna, dar soacra-mea are al treilea birmanez si astia sunt cam truli un pic, ceva mai agresivi, chiar ataca strainii, care nu ii plac. Aici nu stiu cat curaj as avea cu bebe. Nata mea e blanda tare si proasta pe deasupra.
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
Un banc..ca e prea liniste![]()
Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat,intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc.. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm.... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum.... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh ... astazi nu am facut nimic!!!
poze
Cristina
cu Sebi+31+
AMR
sapt
Ioana5255 spune:
Mira intrebai ieri de saltea. Eu la Alexandra am o saltea f buna Valentino, luata de la Selgros, la vremea respectiva am dat un bulion pe ea. Nu stiu sa iti zic cu ce e umpluta, dar e super. O trancaneste Ale de 2 ani si nu s-a deformat deloc. Husa protectoare mai avem si noi pentru mici accidente gen cand era cazul pampers care da pe afara si acum mare pipi in pat. Sunt rare momentele dar exista.
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
remy_mv spune:
Hello, burtici!
O cafeluta cu laptic, asa de dupa masa?
Sau vreti ceva sanatos, niste Pringles
? Nu am mai mancat de multa vreme si aseara nu am rezistat tentatiei, mi-am cumparat o cutiuta mica...
Carla si mie inca imi sangereaza gingiile, aseara mi-am cumparat o noua periuta de dinti, de la Parodontax, are perii foarte moi si parca mi-e mai bine cu ea...
Eu am un catel, dragastos tare si nu am de gand sa-l dau, sub nici o forma. Voi lua toate masurile de igiena, dar de la noi nu pleaca...asta e clar. La fel cum ai spus si tu...e primul nostru copil..
Va trebui sa gasesc insa un pediatru deschis la minte, care sa nu se apuce sa abereze ca nu se tin copiii si cateii in aceiasi casa....
Mi-e cam foame...ma duc sa bucataresc
un spanac....ca am tot citit pe DC si mi s-a facut pofta...
29+ cu
cat un ghemotoc
r_ocsy spune:
Buna dragele mele !
Am intrat sa va salut si sa va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut inainte de a merge la servici .
In Brasov ninge din ce in ce mai tare si este destul de rece afara si am un chef nebun sa ies din casa, dar nu am incotro . saracii ghiocei , abia si-au croit drum spre suprafata si acum risca sa fie acoperiti din nou . Ce m-am saturat , nu maio suport.
Va doresc sa aveti parte de discutii placute in continuare aici pe odiseea noastra si ma astept ca diseara sa gasesc un nou capitol
.

R_ocsy
28 +
Ana Sofia
cris_09 spune:
Ninge si la Bucuresti

Hai recunoasteti!A cui baba e azi?
poze
Cristina
cu Sebi+31+
AMR
sapt
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Hello, burtici! O cafeluta cu laptic, asa de dupa masa? Sau vreti ceva sanatos, niste Pringles ![]() Carla si mie inca imi sangereaza gingiile, aseara mi-am cumparat o noua periuta de dinti, de la Parodontax, are perii foarte moi si parca mi-e mai bine cu ea... Eu am un catel, dragastos tare si nu am de gand sa-l dau, sub nici o forma. Voi lua toate masurile de igiena, dar de la noi nu pleaca...asta e clar. La fel cum ai spus si tu...e primul nostru copil.. Va trebui sa gasesc insa un pediatru deschis la minte, care sa nu se apuce sa abereze ca nu se tin copiii si cateii in aceiasi casa.... Mi-e cam foame...ma duc sa bucataresc un spanac....ca am tot citit pe DC si mi s-a facut pofta...![]() 29+ cu cat un ghemotoc |
iti recomand eu unul, pe dr Adela Radulescu de la Emilia Irza
Sabina
33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.

De preturi n-am vorbit nimic, mi-e rusine s-o intreb...
in asteptarea
?