Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mira o sa intru si eu pe mailul comun sa las contactele si sa le iau pe ale voastre. poate reusim si noi sa punem de o intalnire macar fetele din Bucuresti, cand se face mai frumu acasa.
Pofta buna la ciuperci!
Nikolett eu zic sa mergi la urgenta daca ai probleme si nu poti merge la dr tau!! Cel mai bine sa fii sub supraveghere. EU de la Tardyferon fol m-am reglat cu tranzitul.nu-mi vine sa cred.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna seara!
Noi suntem bine, am fost in vizite pe la mama si apoi am avut netul cazut cateva zile. Si nici chef/inspiratie sa scriu nu prea am avut, dar v-am citit constant, am mai notat din retete
Am intrat sa ii spun Carlei am avut ceva asemanator in sarcina cu fiica'mea (din descrierile tale asa par, acelasi lucru). Eu nu le-am facut poze la momentul respectiv, deci nu prea putem compara. La mine au fost in zona genitala, dar nu in vagin si cred ca au fost cam 4-5 sa zic. Din cate am inteles s-ar putea sa fi fost o manifestare a Papilloma virus, tulpini inofensive, dar care isi fac un pic de cap pe fond de imunitate scazuta.(veruci, condiloame etc, exista mai multe denumiri daca vrei sa cauti info pe net). Nu m-au deranjat in nici un fel, medicul a parut un pic ingrojorat cand au aparut (cam pe la 28-30 de sapt) si a zis ca in principiu daca nu ma deranjeaza ne ocupam de ele dupa nastere, sa vedem cum evolueaza. Dupa nastere au disparut de la sine, daca nu chiar inainte, sincer nu-mi mai amintesc exact si pana in ziua de azi n-au mai dat nici un semn. Si am mai avut o cunostinta care a patit la fel in timpul sarcinii si dupa nastere au disparut.
Sper ca nu te superi ca "m-am bagat in seama" si de asemenea sper sa nu te fi speriat in vreun fel mesajul meu. Repet, seamana mult descrierea ta cu ce am experimentat eu, dar nu inseamna musai ca e acelasi lucru. Multa bafta!

Pupici tuturor fetelor, noi suntem aici, va urmarim poate imi revin si o sa scriu mai des

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara

Dar a-ti scris...nu gluma

Eu astazi am fost bona, singura acasa cu doi nepoti, unul de 2 si altul de opt ani. Destul de greu...in acelasi timp am supravegheat-o pe cea mica, am facut mancare si lectiile cu cel mare, dar am supravietuit

Carla, ce descrii tu seamana cu condilomatoza (cauzata de o tulpina a HPV). Poti sa cauti foto sa vezi daca seamana, dar diagnosticul o sa ti-l zica ginecoloaga. Sunt curioasa daca e asa. Daca e asta, apare in conditii de imunitate scazuta, printre care si sarcina.

Roxy 31+ cu Diana AMR 8+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

Buna fetele remember me?
iar v-am abandonat, dar doar la scris nu si la citit; rasfoiesc din scoarta in scoarta capitolele care se aduna rapid si sunt alaturi de voi in fiecare zi....promit sa nu mai fiu "abstinenta" si sa va pot raspunde si eu la ce ma pricep zilnic..
pentru inceput la noi s-au sckimbat putin datele. sexul copilului e acelasi, la noi a fost foarte clar de la inceput ca e baietel nu a fost nici un dubiu la nici o ecografie, insa intre timp ne-am sucit si am schimbat doctorul care este acum IOSIF NICULESCU - maternitatea CMU, si prin asta ii raspund si Soranei (sper sa nu fi incurcat)la intrebarea ei daca mai naste cineva aici, deci daca vrei putem sa dezbatem putin subiectul

acum la cateva din intrebarile voastre:
Carla umflaturile acelea ar putea fi varice inghinala (apar pe labii)si poate aparea la unele persoane in sarcina datorita greutatii bb-ului care apasa pe vasele de sange, iar mai ales ca tu dospesti 2 gogoshele e posibil sa fie acesta motivul, insa vestea buna este ca acestea se retrag dupa nastere fara nici o interventie....stiu pe cineva care a facut si la prima sarcina si acum si la a 2-a sarcina, (ambele sarcini unice)...tot din cauza greutatii bb-ului si poate face si hernie inghinala...oricum eu sper sa nu fie nimik grav la tine si sa te linistesti odata cu vizita la medic

Mamanati eu sunt mare fan comenzi pe internet, amazon, victoria secret, etc...si intr-adevar am incercat si eu la gap, mi-au placut mult si hainele lor de gravide dar din pacate ei nu livreaza in ro (si nici in alta parte a europei, doar in state)...asa ca din pacate va trebui sa ne reorientam pentru hainute bb si mamici dar sunt asa de multe site-uri ca chair nu are rost sa te amarasti pentru astea

Nicoleta B se pare cva suntem vecine, eu stau in Residenz, din pacate nu la parte deci nu am gradina, desi admirandu-le pe ale vecinilor mi-a parut rau ca nu ne-am hotarat sa luam si noi la parter...asa ca acum ma delectez vizual cu ale lor...oriucum parerea mea e ca e o varianta intermediara foarte buna intre casa si apartament...impaci cumva si "capra si varza"

nikolett2445 si eu tardiferon si am aceleasi probleme cu constipatia (oricum eu le aveam si dinainte de sarcina) de aceea am hotarat sa iau asa mai la 2-3 zile; oricum mie dr mi-a spus ca e ok dc iau ceva laxative pe baza de plante, iar dr de fam mi-a recomandat sennax (care e 100% plante) si se pare ca are efect, pe prospect scrie sa iei cate 2 seara inainte de culcare, dar mie imi e suficient 1 sg pastiluta, de la 2 parca am crampe mai puternice si e neplacut...oricum si pe asta o iau la 2-3 zile cand e chair grava problema, nu vreau sa exagerez cu medicamentele..

sper ca am reusit sa va fiu si eu de folos catusi de putin si sper sa ma reprimit in randul vostru, promit ca fac tot posibilul sa scriu mai des si sper sa reusesc sa pun si cateva poze cu burtica in album curand

pupici la toata lumea

flubby 26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

*ierbareasa de serviciu la apel*

Condilomatoza se duce cu comprese cu ceai de rostopasca - experienta proprie. (ce-i drept, mie imi iesisera pe mana , nu pe partile mai intime, dar papiloma e tot papiloma)

Legat de nr de telefon - trimit un mesaj cu el de pe mailul meu pe cel comun, sau cum anume ati procedat voi?

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna,

Mai, dar chiar e un capitol vesel, tare m-ati amuzat, s-o tineti tot asa!
Raspund si eu repede:
Remy, eu nu semnez inca contract cu ei, stiu ca cel tarziu la 36-37 de sapt ar trebui, insa trebe sa ma asigur ca ajunge si medicul
Ma mai gandesc cu celulele stem, adica vreau sa recoltez, sa vedem daca tot la CBC sau merg cu CMU
Artu, Rocsy, aveti dreptate cu gradi, si eu sunt de aceeasi parere ca e mai bine asa, cu toate minusurile ei, ma temeam doar sa nu fie prea devreme pt Matei, dar decizia e deja luata.
Cristina, eu am nascut la Giulesti, acum sper sa schimb spitalul, medicul a ramas acelasi.
Flubby, super ca nasti tot la CMU, am inteles ca dr Niculescu face si nasteri in apa, te bagi?
Cris, apropo de deplasarea la Cheia, si eu merg de Pasti la Sibiu si sper sa fie ok, desi voi avea 36 sapt, cred. Drumul cu masina sper sa nu-mi dea contractii, in rest vreau sa ma bucur de aer curat, mancare buna, familie si prieteni, sper sa fie si Tudor baiat de treaba si sa stea cumintel pana ne intoarcem acasa
Laurita, ma intrebai de gradi, il dau la una particulara la 5 minute de casa, o prietena are baietelul acolo de aproape 1 an si e multumita, n-a prea avut probleme nici cu bolile (in aproape 1 an doar 5 zile l-a tinut acasa pt o viroza), doar ca mi se pare tare scump, de ex cer 500 Ron taxa de inscriere pt procesarea cererii , taxa nereturnabila, voi ati mai auzit de asa ceva?
Sa dau 5 milioane asa, degeaba...Dar fara taxa asta nu pot sa-l inscriu.
Carla, sanatate multa si nu te stresa prea tare cu bubitele, sigur e cum spun fetele, pe fondul imunitatii scazute din sarcina ne pandesc tot felul de problemute, dar sigur nu le afecteaza pe bebeline si vor trece toate.
Mary, imi pare rau sa aud ca sunt niste probleme la tine, sper sa nu fie nimic grav si sa revii cu un ton optimist sa ne spui ca tot ce-a fost gri s-a limpezit.

Vad ca e liniste pe-aci, fug si eu la \, sa aveti o noapte buna, cu vise dulci!
.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 31+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sunt happy! Am reusit sa plasez comanda, a mers!!!! Era pb ca nu stiam ca "security code" e pe verso cardului. De aia imi dadea eroare la datele cardului. Acum sper sa ajunga in timp ca sa reuseasca sotul sa ia cutia, ca altfel alte batai de cap!
Flubby, bine ai revenit! Eu am comandat odata cu o prietena niste rochii de la Victoria Secret, mi-au venit perfect, am fost multumita si de calitate. Eu de fapt cumparasem de la ei, in SUA, lenjerie.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna seara burticute !

am avut de recuperat cu cititul la ce viteza ati avut azi

am intrat sa ma plang ca sunt tare suparata ca am inceput sa ma umflu de ieri, am niste glezne de elefant
ieri si azi am stat mult in picioare, am facut curatenie generala, sotul mi-a spalat geamurile si eu am spalat si calcat perdelele

dar sunt happy ca in sfarsit am terminat camera bebeilor - mi se pare asa frumoasa ca tot acolo trag - am pus mocheta pt copii, perdea cu personaje disney, patuturile, balansoarul electric, caruselul, si pe pereti decoratiuni cu personaje disney din praktiker

vreau sa va intreb pe cele care va confruntati cu picioare umflate daca statul in pat va ajuta la dezumflarea picioarelor ?
beau si ceai diuretic de la fares dar inca nu-i vad efectul

a, si pe langa arsuri ma mai confrunt si cu dureri de talpi dar mai ales de calcaie ingrozitooooaaaare !!! exact cum spunea si Mira
daca ma apuca in oras sunt in stare sa ma pun pe jos
asta este, la cate kg am pus pe mine nici nu e de mirare ca nu ma mai suporta talpile!

pt toate fetele

Ruxi 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna... dimineata (la "prima ora"),

In primul rand va multumim pt re=primire. Nu ne-ati uitat si nici nu v-ati suparat pt absenta.

Am reusit sa dau de capat celor doua capitole aproape scrise de cand am intrat eu luni...

Cris_09, primul baiat are doar un nume si nedorind sa facem "discriminari", atunci si la cel de-al doilea vom folosi doar un singur nume. Sf. Dominic se sarbatoreste pe 6 mai, asa ca va avea si el o zi de nume. Sa speram ca nu va pica una si aceeasi.

T_Ioana, Discordia, am vazut ca vorbeati de miscari si comparatii cu primul. La mine este invers. Pe Antonio il inghionteam ocazional ca sa simt ca e acolo. Desi avea momente cand era foarte miscaret, existau si perioade de cateva ore bune cand era foarte linistit. Acum, in schimb, ma pomenesc in plina vizita ca primesc cate-un ghiont de mi se taie respiratia. Si, credeti-ma ca nu exagerez. Nu gasesc o explicatie logica/ medicala, deoarece implantarea placentei este identica precum in prima sarcina. El e cu capul jos - cel putin asa era la ultima eco- Si, in plus am mai observat ca, spre deosebire de primul, se misca dupa un program oarecum strict, cu o frecventa mai mare a miscarilor. Are mai multe episoade de miscare. O data la 2 ore (si asta se intampla si noaptea!) se fatzaie pe-acolo de numa-numa. LA primul, nu simteam noaptea fatzaielile. Si mai e ceva: Antonio reactiona la muzica, la voci. Se misca oarecum atunci cand auzea o melodie house sau niste voci ridicate. Acum, daca e in perioada de 2 ore de "pauza", pot pune muzica, pot vorbi, pot face ce cred eu, ca Dominic nu se misca. Reactiile lui la zgomote exista doar in cazul unei bormasini, foen, sau mai stiu eu ce.

Mira, multumesc de incurajari. Lucrarea e buna si zic eu ca e de nota 10 (sunt tare modesta, nu?). Ideea este sa fiu si ca prezentator de nota 10 . Legat de schimbarea numelui... la tine -din cate tin minte- era Alexandra in loc de Alesandra, asa ca nu a fost chiar o schimbare mare. La noi, insa am cam "socat" lumea. Mai ales pe baiatul cel mare, care tot continua sa ne spuna de bebe "Dea" (asa putea el sa pronunte). Ca s-o dregem, i-am explicat ca la mama (in sfarsit a acceptat ideea ca este cineva in burta la mama, nu doar la el - cum zicea pana-acum) in burtica este bebe Dominic, iar el il are pe bebe Andreas.

Cristina, Mira, Corina, eu stau la Brancoveanu... poate ne intalnim -daca nu inainte, macar dupa venirea bebeilor- prin parc. Ce bine ca am aflat ca sunt mamici aproape.

Madamar, intr-adevar, "gust" din plin pediatria. Si vad eu ca imi prinde bine (mai ales pe partea de neonat). Legat de nume... Imi place Mateo

Gata, fug la somn ca sper sa reusesc sa prind cateva ore... pana la 06:30 cand trebuie sa ma trezesc

PS: Poate reuseste cineva sa ne treaca si pe noi in listuta cu noul nume: DOMINIC.
Multumesc!

Si va doresc un week-end excelent!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 30+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata'!
Flubby- uraaa, am si eu cu cine ma plimba prin parcul deontrologic! Oare cand il deschid? Oricum padurea va fi locul nostru principal de plimbare, pana la Mogosoaia si-napoi!
Eu stau pe 8 Martie, strada care da in intrarea laterala de pe Pacii.
Tu pe unde intrii, de pe Sos Banatului sau de pe Pacii?

23+

Mergi la inceput