Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Carla dar Tanti Doina nu are treaba? Se duce si ridica capacul de la gunoi in urma ta? Daca acum face asa, sa te tii cand o sa nasti cum o sa iti tina socoteala.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Tanti Doina e pensionata de boala si mai lucreaza cateva luni pe an prin strainanate, ca ingrijitoare pe la familii... dar de la sfarsitul anului trecut nu mai are contract si se plictiseste de moarte in casa, toata ziua...
Vrea sa-mi fie a doua mama, adica bunica adoptiva a fetelor...
Stie de cate ori tusesc noaptea, de cate ori merg la baie (stam deasupra ei), de cate ori scap ceva pe jos, stie cand venim si plecam de acasa si iese "sa ne salute" si de 10 ori/zi! :D Imi suna la usa numai sa vada ce fac, "sa vada daca sunt bine sau am nevoie de ceva", ii zic mereu ca stau in pat, in pijama, dar nu-si pune problema sa nu ma mai tot ridice de acolo, pentru nimic... Ma-ntreaba daca am racit la vezica, pentru ca m-a auzit de 3 ori mergand la baie in noaptea precedenta si daca vreau sa-mi dea un ceai special... Etc, etc, etc... O comoara de femeie.

p.s. Si ca s-o ajutam sa nu se plictiseasca uneori ne distram si noi facand cu mult zgomot si bufnituri...

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

oare asa o sa ajungem si noi la batranete?

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

arturici...mai palit...parca le si simt mirosul
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Eu am pus ciupercutele la cuptor si acum le asteeeept Asa de bine miroase in casa...
Fetelor, sunteti puse pe sotii astazi ma distrati de numai. Carla, nu stiu cum reusesti sa stai acolo... mie asa nu-mi plac oamenii astia care se baga in sufletul si in viata mea... Oricum, e amuzanta faza cu sexul
artu, superb cosuletul cu lacramioare. Cand ma uit la ele parca le simt mirosul.

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

mai,cum se vede ca vine primavara la voi!

cata buna-dispozitie aici! bravo voua!

aici e racoare inca, dar la soare e tare placut!

Carla, tu ai acolo campie de ghiocei!
Am primit si eu ieri poze cu ghioceii si bandusele din curtea noastra de langa Buc; avem o curte mare insa din cauza catelului care circula peste tot, mai greu cu florile;

Insa am plantat si eu multe; anul trecut am avut prima floare de Magnolie si primele flori de liliac; am platat totul eu, de la trandafiri la magnolii si zambile, tonede lalele, liliac si cate si mai cate; am facut cercuri in curte si in fiecare anotimp creste un tip de floare in fiecare;
Visez sa am curtea un www.flowersglamour.ru/img/rozarium.jpg" target="_blank">Rosarium

Si o sa o am! Sa vedeti voi! Chit ca o fac pe cand oi fi bunica (sper ca nu o sa fiu ca tanti Doina ca stil)

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu acasa aveam multe lacramioare. Erau asa frumoase si miroseau super. Aici unde stau nu am in curte. Sper insa la tara sa fie. Pe strada unde stateam eu erau tei si atunci cand infloreau erau o minune, imi placea sa stau seara pe terasa si sa le simt parfumul. Imi e asa de dor de casa copilariei mele , din pacate mama a trebuit sa o vanda si nu cred ca voi mai avea vreodata bani sa imi iau ceva in zona, cartierul cu pricina fiind Dorobanti/Televiziune. Adesea in amintirea anilor de demult ma duc cand infloresc teii, sa ma plimb pe strazi si in parcul Floreasca, pe care il ador.

Mergi la inceput

Artu, primavara asta ne amageste... acum au anuntat cod galben de ninsoare pana sambata... Ftelor, sper ca nu v-am dezamagit.

Eu imi savurez ciupercile. Sunt mai mult dulci, de la zarzavat, caci sarat a fost doar putinul parmezan de deasupra. Dar sunt bune. Am inlocuit smatana cu iaurt. Carla multam de reteta! Ma rasfat si eu cu ceva sanatos.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Carla- transpira baba Doina auzindu-va facand una alta, iar sotu' ei va injura in gand, ca baba o avea si ea chef si mosu' nu!

23+

N-are sotz, asta-i problema...
Da-i are pe ambii parinti in cealalta camera, oameni la 80 de ani, cu totul inofensivi si chiar simpatici.

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, va invidiez gradinile!

Carla of, ce rau imi pare de problemele pe care le ai! Sper sa fie totul ok.
Nana pe unde esti?? Inca in concediu sotul?
R_ocsy si eu m-am rotunjit la fata si si asa nu am o fata prea supla

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Si eu ma intrebam pe unde o fi Nana... Sper ca de data asta e acasa, bine-mersi.

Fetelor care nu ati fost pe faza cand am mai purtat discutia asta, daca doriti puteti sa ne lasati nr de telefon in contacte, pe mail-ul comun, pentru ca atunci cand nu mai dati cate un semn, sa putem comunica. Nu de alta, dar sa nu ne facem griji inutile una pentru cealalta

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Mira, pofta mare!

In privinta gazdelor, numai ce ne-am mutat in decembrie aici. Avantajele sunt altele: zona linistita, curtea cu verdeata pentru fete, strazi cu case si fara trafic, bune de plimbat zilnic etc. Platim pretul pentru ele...

Sabina, apropos de batranete, cred ca depinde mult de familia ce ne "ramane"... Oricine s-ar simti singur si abandonat fara companie, iar pe de alta parte o familie iubitoare, copii si nepoti care sa ne viziteze des sigur ar fi antidotul perfect anti-acreala...

Ioana, ma gucur ca ti-au placut ghioceii... avem de jur imprejurul casei cate un rondou mare... si se pare ca mai sunt multe alte flori plantate, vedem pe masura ce vor aparea. Dar oricum, dupa ce devastam gradina Nicoletei, o sa dam iama in a ta!

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput