Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara dragi mamici
Multumim mult pentru urari,la multi ani si de la noi pentru Raducu si Tudor!!!
Cu scuze pt intarziere va pregatesc pt dimineata un cappuccino cu inghetata si o felie de tort,

Pupici tuturor.Vorbim maine ,somn usor.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

krelia la noi ii invers, pe mine ma trec transpiratiile cand vad ce face sotu acolo...nu stiu cum sa explic...pielea i-a tras-o de tot jos, si i-a iesit tot ,,capsorul'' mare, umflat si roz, eu prima data cand am vazut i-am zis ,,bai omule, ce i-ai facut, uite ce mare ii, sigur nu-l mai poti ,,baga'' inapoi, dar una doua a reusit........imi tot explica el da io nu inteleg ...ca acolo pe capsor mai este o pielita subtire care trebe sa vina jos si apartine de aia care se trage mai usor.....of complicat.......nu stiu daca ai inteles ceva

simina votat

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Krelia si eu m-am gandit azi la evenimentele din'77 pe care le-am prins insa eram mica sa-mi dau seama de ce este in jurul meu. Insa azi m-am infiorat la gandul unui cutremur mare (pe mine nu ma prea speriau deoarece am crescut intr-o zona cu activitate seismica) numai ptr. Vlad. Chiar ii ziceam sotului ca parca l-as culca cu mine in noaptea asta sa-l simt aproape
Simina votat. Tare fain ar fi sa poti sa vii si tu, eu aproape ca merg zilnic, daca este frumos afara si nu stau aproape, dar mai fac miscare.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

shtephy, buna tratatia , multumim

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Adriana, da..in mare am inteles....uh, daca as avea putza...poate mi-ar fi mai usor ....dar asa....oricum, am simtit si eu capsorul format, sub pielicica asta de care se trage....insa, dupa cum ti-am spus...parca nu indraznesc sa il trag de tot...daca nu ma mai descurc sa i-o aduc inapoi, si patesc ca baietelul prietenilor?...cred ca o sa ma opresc la a-i curata depozitele alea...si cam atat.

many, exact la Rares ma gandeam si eu....chair imi facusem scenariul..in cap....incepe, il iau repede in brate si ne bagam sub masa mare din dining ...ca sa vezi ce tzacaneli imi umbla prin cap...

Doamne fereste de asa ceva.....eu nu eram nascuta atunci, insa toate cele pe care le-am prins...mi-au fost suficiente sa stiu cum e...

maine facem vaccinel...

am plecat la canapeqa....pupix tuturor

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Sa spunem La multi ani sarbatoritilor zilei si anume:
Rares-Mihai de mami Krelia
Matei-Gabriel de mami Zodie de foc
Emma Valeria de mami Cosmynik sa cresteti mari si sanatosi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Na ca n ma pot abtine
Mai mamici, va dati seama ce fata ar face pustii nostri la adolescenta citind ce se povesteste aici de decalotatare... eu numai la o fata de adolescent cititnd asta ma gandesc.... Cred a ar trebui pastrat un link in acest sens... poate o mai fi DC-ul cand or fi ai nostri adolescenti... si nu vor vedea net-ul asa cum vedem noi azi indigoul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Seara buna,

Sunt in ceata cu diverisificrea. Pana la urma e ma bine sa incepi cu fructe? Eu stiam ca e mai bine cu cereale. Am o prietena in Canada care mi-a zis ca acolo asa recomanda dr. No in fine, vom vedea. La Riana am inceput cu suc de mar, apoi supa de legume, care nu i-a placut. Cel mai mult ii placeau cerealele, de aia m-am gandit ca am sa incep cu ele.

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

Eu as lua-o pe rand si as adresa intrebarea tuturor fetelor:
1. Este banana alergena sau nu?
In cartea mea nu apare pe lista alimentelor alergene (kiwi, telina (se refera la partea verde si nu la radacina), crustacee, arahide, nuci, migdale)ci este considerata fructul liant pentru fructe.

2. Ce intelegem prin cereale? si care este aportul lor in alimentatia bebelusilor?

Cartea le numeste fainuri obtinute din cereale precum grau, orz, ovaz, orez, porumb etc, adaptate capacitatilor digestive ale bebelusului si contin in mare masura amidon si vitamina B.

3. Fructele se introduc inaintea legumelor?

Cartea zice ca nu, introducerea lor sa se faca la doua-trei saptamani dupa primele legume insa nu zice de ce.

Ma opresc aici deocamdata si astept pareri, opinii, certitudini, toata gama

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna iubitele mele ce mai faceti
mama de cand nu am mai intrat pe aici cu siguranta mi-ati dus dorul
am vazut puiutii la toate fetele aveti niste copii Doamne superbi incredibil de superbi sa va traiasca
am sa pun si eu ceva poze cu ai mei la semnaturica
am sa intru mai des ca v-am dus dorul enorm de mult

noi suntem bine AElisa creste vazand cu ochii
inca nu imi vine sa cred ca am niste copii minunati
hai ca ma duc ca a inceput concrtul
am sa pun poze
va pup si am sa vin sa stau pe capul vostru

la toate frumoasele mele mamici

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

gata am pus si poze
sper sa va placa
va pup bye intru mai tarziu

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput