Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(34)
Raspunsuri - Pagina 13
A_driana spune:
no am reusit sa culc si eu puricul....se pare ca burtica a fost de vina, ceapa ei de burtica, a papat mai inainte din amandoua destul de bine, desi de vreo 2 zile mai mult se joaca la tzatza, rade, se uita dupa miscare, rade la mine.....acuma a papat calumea si mamica ii linistita ...........ii linistit ca un ingeras
evy sa-ti traiasca grasunelul, sotu a reusit sa traga toata pielicica pana jos, dar chiar pe varf pe langa gaurica mai este o pielita lipita...io nu stiu cum is astea...dar david nu are treaba ca tatasau ,,umbla'' pe la putza lui...
A_driana, de David-Andrei
dymomo77 spune:
Ancutza eu am vorbit la tel cu Ionela si daca nu o fi chiar o vreme din aia caineasca ne vedem. Oricum trebuie sa ne gandim la o locatie ca vreme de plimbare sigur nu e. Si Ionela zicea de Carrefour ca daca ne vedem la ora pranzului la Mall e ff aglomerat ca lumea merge sa ia masa. Am notat si eu nr tau de tel si vorbim maine.
mami fericit de Dan Mihail
simina_kin spune:
Salutare evribady
La ceas de seara vin si eu cu o intrebare: Prin zona Vitan, Berceni, Dristor, nu sta nimeni????? As vrea si eu "o ieseala' mai aproape de casa....un Mall Vitan serveste careva???
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lili_a spune:
Buna seara. Urlatoarea mica doarme pt scurt timp atirnata de tita, asa ca mai bag un ochi pe la voi. N-am apucat sa recuperez, nu ma injurati, promit ca-mi fac temele miine. Am vazut ca se punde mare intilneala la Iasi, pacat ca n-o sa aveti vreme buna fetele dar si la Carrefour e frumos, neaparat sa faceti poze, da?
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Salutare evribady La ceas de seara vin si eu cu o intrebare: Prin zona Vitan, Berceni, Dristor, nu sta nimeni????? As vrea si eu "o ieseala' mai aproape de casa....un Mall Vitan serveste careva??? |
Eu si Many stam in zona, d-aia mergem in parc la 23 august. Vii si tu cind se indreapta vremea? Ca sa nu mai zica fetele ca fi-mea iese doar cu baieti
mami de Mariuca
many_bani spune:
Evy, bine ai revenit, pupam pe Gabitzu' grasunel. Cred ca este printre cei mai grasuni fulgusori (daca am retinut bine)
Lili cum este Mariuca? tot maraita?
Noi am fost la dermatologie, se pare ca unguientul dat de prima dr. nu trebuia dat, acum avem recomandarea de acid boric, solutie 2%, violet de gentiana si baneocil pudra. Maine mergem sa facem si un examen bacteorologic sa vedem daca nu cumva a dezvoltat o bacterie ca sa vedem exact ce trebuie dat. Vlad a fost foare marait la dr. si a culminat cu un pishu' pe mana dr., care nu s-a suparat. A zis ca este noroc.
Ma bag si eu la
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Alinus25 spune:
Seara buna,
Sunt in ceata cu diverisificrea. Pana la urma e ma bine sa incepi cu fructe? Eu stiam ca e mai bine cu cereale. Am o prietena in Canada care mi-a zis ca acolo asa recomanda dr. No in fine, vom vedea. La Riana am inceput cu suc de mar, apoi supa de legume, care nu i-a placut. Cel mai mult ii placeau cerealele, de aia m-am gandit ca am sa incep cu ele.
Roxyaly am vazut ca tu i-ai dat deja banana la Matei. Eu asa stiam ca sunt puternic alergene.
Dankutza multa sanatate mami tale si refacere cat mai rapida! Si Dragos are canalul lacrimal infundar. Noua dr. ne-a spus ca daca pana la 5 luni nu se desfunda trebuie intervenit chirurgical. Acum parca nu mai are asa multe secretii. Eu ii pun Nettacin si masez. Voua ce v-a dat?
No si acuma intrebare: Acuma seara i-am dat sa pape la Dragos, nu a mancat mult. A venit cumnata mea si l-a luat in brate, dupa un timp a inceput sa recurgiteze, un pic cam mult, la care cumnata ma intreaba, nu are rosu in gat? Ca a aruncat cam mult afara. Este posibil asa ceva? Sau is aberatii?
krelia spune:
Dankutza, bune vesti din partea ta! La mai mare
Coque, eu nu am amintiri...insa ma gandesc cu groaza la un eventual eveniment din asta..mai ales acum, de cand cu tzutzupidu'...azi, in nebunia mea, si singura fiind, ma gandeam unde as putea sa ma "ascund"........si culmea, aveam preocupare, deci n-ar fi trebuit sa ma gandesc la prostii
lacrimusse are si Raru' meu, de cand era mic ....ca acu'...vorba aia...e ditamai omu'
Evy, eu am tras de pielicica inca de la inceput, de cand mi-a zis pediatra.....bine, ea mi-a spus sa ii fac treaba asta la baita...insa, dupa baie, e moale tot ...asa ca nu am de ce sa trag. De regula, fac treaba asta cand il prind pe el mai linistit, in timpul zilei, si cu putzica normala . Sa stii ca de cate ori fac o pauza mai lunga, se observa depozitele acelea albe, de jur-imrejur. Ultima oara, acum vreo saptamana, cred...se stransese bine de tot....si l-am mai tras putin, usor...si deja i se vedea "capsorul" ...mai departe, am retineri, sa nu trag prea tare...asa ca fac pauza
Adriana, pana la urma trebuie trasa de tot, pana jos? Uite, ca de chestia asta mi-e teama...baietelul unor prieteni a ajuns la dr. ca trasese maica-sa prea mult si nu mai putea reveni la loc...nu stiu de ce se umflase. Asa ca, daca pana in faza asta am fost viteaza.....parca acum mi-e usor teama. De umblat taca-su..nici nu se pune problema. El se ingalbeneste numai cand vede ca ii umblu lu' fi-su la putza
(sper sa nu dezvoltam o polemica pro si contra acestui subiect...tare delicat)
Many...
Cuscrix...
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Eu si Many stam in zona, d-aia mergem in parc la 23 august. Vii si tu cind se indreapta vremea? Ca sa nu mai zica fetele ca fi-mea iese doar cu baieti mami de Mariuca |
bineinteles ca vrem savenim
Soarele sa iasa.......da cica vine ninsoarea iar
VA RUGAM SA NE DATI UN VOT IN LUMEA CAFELEI
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Alinus25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
bineinteles ca vrem savenim Soarele sa iasa.......da cica vine ninsoarea iar VA RUGAM SA NE DATI UN VOT IN LUMEA CAFELEI fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
am votat