Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(34)
Raspunsuri - Pagina 15
Katyuscha21 spune:
hai ca am un pic de pauza sa va mai zic de ratusca mea mica
Elisa face 4 luni pe 9
a inceput sa pape mancarica si ii place ft mult iaurtel cu fructe si supa crema de morcov cu radacina de patrujel,am incercat sa ii dau si cev acereale din orez dar nu prea e incantata asa ca am sa mai astept.
san nu ii mai dau de ft multa vreme ca am ramas fara pic de lapte din pacate.
in rest e un copil extrem de energic,ziua cand e bine dispusa nici bine nu deschide ochii si incepe a rade.
ii place ft mult sa vorbim cu ea si ea incepe sa gangure sa tipe si sa rada in hohote
in rest e un copil minunat la fel ca si fratiorul ei care o iubeste de moare o ia in brate tot timpul vrea sa faca poze cu ea se joaca cu ea ..eeee dar sa nu credeti ca totul e roz intre ei mai sunt si lovituri din greseala binenteles si asta mica plange cat o tine gura dar nu ca o doare ci ca sa o iau in brate ...eee ce copii are mama Andrei e gelos pe ea ca ea e mica si are mai multa atentie dar o iubeste mult ii simte imediat lipsa daca nu o vede si imediat intreaba de ea si daca doarme si vorbim mai tare sau ii spunem lui ceva care nu ii convine imediat spune "ssshhttt mami,doarme Elisa "
da si cam asta e la mine
in rest tot timpul ocupata cand cu unul cand cu celalalt.
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
BoboMom spune:
Va salutam si va pupam pe toate mamicile si pe toti fulgusorii! Scuze ca n-am mai intrat. Pur si simplu nu reusesc... Azi am fost la doctor, la controlul de 4 luni (chiar daca 4 luni facem marti) si totul e bine. Nicholas are 6kg si 62cm. A spus doctorul ca are un ritm de crestere super si nu i-a gasit nicio problema. Luni mergem la vaccin. Pana la 6 luni ii voi da numai laptic de la mine, dupa care introducem cereale de orez, iar dupa aproximativ o luna incepem cu legume si fructe si mai tarziu carnita.
Sambata mergem la ziua unei prietene de-a lui Nicholas , iar duminica mergem intr-o vizita cam la 3 ore de casa (la finul nostru). Va fi primul drum lung cu masina pt bebe. Sper sa ne descurcam.
tuturor si o primavara frumoasa sa aveti!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
coquelicot spune:
neatzaaaa,
Citat: |
si nu vor vedea net-ul asa cum vedem noi azi indigoul |
Ionela , mor de ras pe infundate.[:)))]
Chiar vb ieri cu consortul si ne spuneam cum o sa ii explicam ca noi ne suflam nasul cand eram mici cu batiste pe care le spalam apoi. Si ne mai gandeam, ce i s-ar mai parea ''vintage'? Uite, indigoul, clar
Sa puneti pooooze. Spor la IESEala, iesencelor- cred ca si asta e cu licenta poetica pentru Lili.
Katy - vazut poze, tare frumoase. Sa mai scrii.
Laura G - eu personal as fi tare curioasa sa mai citesc ( a cata oara ???, poate am omis ceva ) ce legume si fructe introduceti, si care e schema de diversificare pe acolo.
Envy - Ce bblush maricel. Bravooo
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:
citat de la dovlecei, ca tot vb de decalotari in detaliu, las' sa citeasca cat mai amanuntit cand or fi cu mustata mijita :
Citat: |
asa .. ca am uitat sa va spun. tot cautand-o pe anna, a descoperit ca avea labiile mari lipite .. si i le-a desfacut acolo pe loc. a taiat cu o foarfeca si gata .. nici nu a scancit anna. a fost foarte ok. |
Maaai, nu stiam ca se poate interveni cu foarfeca si la fetite.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
laviniablaga spune:
Neatza! la toata lumea!
Simina te-am votat!
Katy, envy bine ati revenit. Katy poze esxtrem de frumoase!
Shtephy multumim de cinste!
Camelia, Monis, Marga!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
4 lunite:
Rares-Mihai de Krelia
Matei Gabriel de Zodie de foc
3 lunite:
Emma Valeria de Cosmynik
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
cristina_boc spune:
Salutare si de la noi, ca tot nu avem somn,
Dau si eu o , sa stiti ca o nimeresc buna, desi nu sunt bautoare de cafea.
La Zalau e o vreme de rahat, ninge si viscoleste.
Am tot citit lucruri interesante dar pe cand sa raspund era cam tarziu. Vazut si poze.
Am un sot in concediu, dar nu ma incalzeste cu nimic, este inchis in camera mare pe motiv de raceala.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
laviniablaga spune:
Cristina_boc, la noi, la Reghin e lapovita si ma enerveaza ca eu aseara mi-am lasat hainele aproape uscate afara, intinse, si acum, de dimineata le-am gasit ude! trebuie sa le bag in casa pe rand sa le usuc!
Oare ce face cuscra mea draga? Sper ca ea si Maia sunt bine!
cristina_boc spune:
Andrei se trezeste des noaptea. Inca ne mai luptam cu colicii, care se manifesta spre dimineata.
Cu diversificarea sunt si eu in ceata. Ma gandesc ca va depine de cat timp voi avea lapte, si cum se dezvolta bb pana atunci. Am inteles ca depine de fiecare bb: ce papa LP sau LM, ce greutate are. Am sa cer si parerea pediatrei mele, cand mai ajung pe la ea.
Sotul ma tot bate la cap sa mergem in Antalya la vara. Acum doi ani am fost la sfarsitul lunii iunie, dar era deja foarte cald. Si pe atunci voi fi (zic eu) in experiment cu diversificare. Poate pe la inceput de septembrie. Stie careva cum e vremea in septembrie pe acolo?
cristina_boc spune:
Apropo de decalotare. Eu desfac putzulica pana vad "capsorul", si curat . Cand am fost la pedi ea a tras destul de tare, si a zis ca asa trebuie.
Am o idee.( Nu stiu ce-i cu mine de sunt asa vorbareata in dimineata astaà). Eu cred ca ar fi frumos sa faceti o listuta cu cine pe cine curteaza. Sa vedem si noi ce optiuni mai sunt. Ca poate o sa ne batem pentru fetite.