Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(34)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitza35 spune:
sunt in recuperari....raspund pe masura ce citesc
Eva a plans cu lacrimi cred ca de la o luna, la Dragos pana acum nu am vazut nicio lacrima... el mai mult maraie sau cand e imbracat dupa baie si nu mai are rabdare plange cu tremurat de barba
Eva , nu stiu de la ce, dar daca aude un stranut de adult in preajma ei, se pune frate pe un plans, cu urlete si lacrimi innodate sub barba.... tocmai a tras unul acum... saracutza, ce si-o inchipui?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Evy30 spune:
BUNA fetelor
iata ca dupa mult timp de absenta ma alatur si eu voua
sper ca ma primiti
bebele meu peste 8 zile implineste 4 luni .
mananca exclusiv la san . ii dau de la unul si curge singur celalalt . sper sa am cat mai mult timp .divesificarea ne-a spus dr de la 6 luni . pana atunci e pacat sa nu ii dau san .
este un grasunel , are 7.8 kg si 68 de cm , niste falcute la obraji impresionante si il pup cat e ziulica de lunga
gangureste de zor ,chiuie , rosteste "ng " foarte des , "vorbeste " cu noi , rade cu gura pana la urechi si cateodata in hohote . e un scump .il iubim enorm .
abia astept sa merg la pediatru , unul la mana sa facem vaccinul si doi sa vedem daca reluam vigantolul . noua pentru ca fontanela anterioara se inchide extrem de repede ne-a oprit vigantolul . m-am speriat la inceput , insa, mergem pe mana ei , e pediatru de multi ani . i-am mai dat calciu in luna a doua si a treia cate zece zile si atat . acum sper sa reluam vigantolul .e periculos si cu fontanela .
al nostru bebe plange cu lacrimi de la o luna .
si e tare rasfatat . daca nu il iei cand vrea el in brate , ai impresia ca il omoara cineva asa plange , cu lacrimi de crocodil si aproape nu mai respira .
avem o problema cu decalotarea . noua pediatra ne-a spus ca trebuie facuta .
pana acum cateva zile toate bune , am decalotat cate un pic , insa niciodata nu am fortat .
vine o prietena si imi spune ca nu e bine ca trebuia desfacuta pana acum , ca s-a marit copilul si deja o sa simta durerea .ca are doua puncte albe ca doua cosuri si acelea vor face infectie . sa trag de putza si sa curat si punctele . m-am panicat . si la baita am apasat un pic mai tare cu degete mari in jos . Gabi , a schitat o mica jena si a dat din picioare insa nu a plans. acum vad ca s-a adancit putzulica pe partea dreapta si pe partea stanga nu , si pielicica aceea alba transparenta acopera acum mai toata putzica ,si gaurica de pipi parca nu mai e pe mijloc.. .el nu are nimic , face pipi normal , in jet .
ma doare capul !
abia astept sa ajung la pediatru . de atunci nu am mai facut nimic .
este o treaba extrem de complicata .
la voi cum e situatia ?
noi mai avem problema cu speriatul . cateodata doarme dus , alteori daca trantesc ceva usor se trezeste , daca tusesc sau stranut plange in hohote . nici nu stiu cum sa o dau cu el .
ni am incercat sa il invatam cu zgomotele ,sa nu vorbi in sopt , insa nu functioneaza mereu .
cam atat dragi mamici .
va pup dulce pe voi si pe copilasii vostri .
sa se faca toti mari si sanatosi .
ali762000 spune:
Buna fetelor, am intrat asa rapid numai sa va salut si sa zic la multi ani fulgusorilor : Radu Stefan; Tudor; Cezar Iustin
Azi Mihai a fost mai cuminte, chiar ne-am jucat putin, a papat bine si dormit la fel de bine, acum doarme si incerc si eu sa pana nu se trezeste sa apuc si eu cateva ore.
ALI
Ancutza_Bro spune:
Dymomo am numarul tau de telefon, te sun maine la pranz si stabilim cand si unde ne vedem
Monica tu ce zici? vii?
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
dana n. spune:
Uram si noi la cat mai multe lunite Radu Stefan de Tinonino81; Tudor de Flavours si Cezar Iustin de Shtephy!!!
Astazi am cumparat biletul de avion. De pe 10 aprilie pana pe 5 mai suntem in tara.
Andre, nu mai stiu...cum ai tinut printesa in avion? In brate sau cu scoica?
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
Lalu_79 spune:
Ancutza, as veni si eu la intalneala, dar nu vreau sa promit...e in functie de cum o sa ma simt si de printesa...
raluci_b spune:
evy bine ai revenit poate ne pui si poze cu voi. cu putza noi am ales sa o lasam pt ca am avut mai multe pareri contra,. despre rasfat ce sa zic, noi am mai discutat aici ca pana la 1 an nu exista asa ceva, incearca ca atunci cand il pui jos sa stai cu el si sa vorbesti si sa va jucati, pune-l pe burta pe spate pe-o parte. cu tresaritul, depinde, ca dadca e proaspat adormit si al meu tresare, dar daca e somnul adanc la revedere pot sa urlu lanaga el nu zice pas, dar eu in las cu tv sa doarma dat destul de tare, adica ca si cum m-as uita eu.
pupam grasunul si pe mamica milka
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lalu_79 Ancutza, as veni si eu la intalneala, dar nu vreau sa promit...e in functie de cum o sa ma simt si de printesa... |
lalu nu am indraznit sa te intreb pt ca stiu prin ce ai trecut si nu stiam daca te simti in stare...daca reusesti eu m-as bucura tare mult ...ne mai auzim maine dimineata
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Lalu_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
lalu nu am indraznit sa te intreb pt ca stiu prin ce ai trecut si nu stiam daca te simti in stare...daca reusesti eu m-as bucura tare mult ...ne mai auzim maine dimineata _ ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009) Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n.Andre, nu mai stiu...cum ai tinut printesa in avion? In brate sau cu scoica? |