Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

fetiloooooooooor, nu ma lasa asta mica sa fac nimic, vrea numa-n brate si nu-i convine nimic, nush ce are
n-apuc sa citesc nika si nici sa zic si io o vorba...
doar va asa la ceas de seara

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetelor, helpuiti-ma...
david suge 4-5 min apoi incepe sa urle, daca il iau de la san nu mai are nimic,daca il pun tot la ala trage de 2-3 ori iar incepe sa urle,iar n-are nimic daca-l ridic (dar daca strang lapte este si iese usor)...il pun la sanul celelalt trage 2-3 min urla si tot asa... eu sunt de vina? nu mai am lapte(desi curge)? sa-i dau lapte praf? si in brate plange si urla...

A_driana, de David-Andrei

Stai linistita...ca nu e vorba ca nu ai lapte...asa a facut si Rares...au si bebelasii toane! Si eu am patit la fel azi dimineata...poate ca nu ii e foame...mai plimba-te cu el prin camera...nu te apuca sa ii dai lapte praf pentru o toana de-a lui!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

A_DRIANA nici David al meu nu a plans cu lacrimi pana la 3 luni..si acum o face destul de rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lavi am sarit deja cu bibe cu lp (dar spre fericirea mea,nu-l vrea deloc, am zis ca daca il bea io mor de depresie ), i-am dat sirop de colici, il plimb, nimic, plange incontinuu (si fara lacrimi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

tot pentru tine..Adriana asa cum zicea Lavi mai au si ei toane...si noi ,azi de exemplu ,la amiaza nu am mancat decat 100 ml ..ca acum sa sufle 240 ml....( noi papam biberon )...

Mergi la inceput

lili_a, cunosc prea bine senzatia...si al meu ma tot striga din patut! dar eu ma fac ca nu il aud...deocamdata!

Mai, unde e Lylyana.ion...ca nu am vazut-o azi pe aici...si parca nici ieri! Sper ca e bine!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Hello fetele! Noi suntem cam maraite azi, poate si din cauza vremii.
Gabitza si noi folosim detergent si balsam sano si sunt foarte multumita de ele.
Pup toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

fetelor, helpuiti-ma...
david suge 4-5 min apoi incepe sa urle, daca il iau de la san nu mai are nimic,daca il pun tot la ala trage de 2-3 ori iar incepe sa urle,iar n-are nimic daca-l ridic (dar daca strang lapte este si iese usor)...il pun la sanul celelalt trage 2-3 min urla si tot asa... eu sunt de vina? nu mai am lapte(desi curge)? sa-i dau lapte praf? si in brate plange si urla...

Asta patim si noi. Am mai scris cu cateva capitole in urma. Are perioade. Nu am gasit nicio explicatie. Multa rabdare...nu are rost sa ii dai completare.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:

lavi am sarit deja cu bibe cu lp (dar spre fericirea mea,nu-l vrea deloc, am zis ca daca il bea io mor de depresie ), i-am dat sirop de colici, il plimb, nimic, plange incontinuu (si fara lacrimi )

plimba-l si nu ii da lp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dankutza ma bucur tare mult ca a iesit mama ta din spital si ac este bine!
A_driana si Flavius plange cu lacrimi...e normal asa...si nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi inca

MyLady...slaba ai?????? vreau si eu...m-am uitat la poze...super!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput