LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 13

provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 provista , pt tine 48 monede |

Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de

provista spune:
citat din mesajul lui mireal Inna e tare dulce fetita ta,am vazut ca se joaca cu Dragos. |
inna are baiat il chema andrei si se joaca cu dragos, suntem vecini

provista spune:
citat din mesajul lui mireal M-a sunat nasa ca trebuie sa-i ia haine pt mot, asa e? Si sa-i iau eu. |
da trebuie sa ii ia un rand de haine pt al imbraca si incalta in ziua respectiva si in plus ce mai vrea ea de imbracat,incaltat, jucarii...

provista spune:
citat din mesajul lui mireal Provista, cum fac sa si ramana plantatia la semnatura? |
mergi in contul meu, profil personal,editeaza profil,optiuni profil dai + semnatura treci totul incepand de la [url =" http ......... carnatul ala care se termina cu [ / url]

dyana27 spune:
of ela.. de ce crezi ca ziceam eu ca "visez frumos"????? nu-ti imaginzi ce as merge; dar de cand l-am lasat singur saptamana trecuta... urla mutzu meu daca nu sunt in raza lui vizuala de-i "sare camesa de pe el"; de fapt nu se multumeste sa ma vada, vrea 99,99% din timp numai la mine in brate
; azi m-am dus 10 minute la bucatarie cand a venit cristi si s-a pus pe un jeliiiiiiittt
... deci deocamdata am un mutzu mamiholic
; eu nu ma supar, ca oricum mor de dragul lui, dar recunosc ca imi e putin greu mai ales spre seara cand ma doare spatele si devin usor frustrata ca nu vrea sa-mi dea drumul si sa se duca si la tac'su'; abia abia mai sta 2-3 minute la el cat sa ma alerge pe mine prin toata casa si sa ne jucam cucubau pe dupa usi
; inainte de auditul ala nu aveam probleme... dar dupace s-a vazut trei zile fara mine (ma rog, cate 2-3 ore) s-a gandit sa ma tina bine, nu cumva sa scap!!!!
banuiesc ca e o etapa si asta... si o sa treaca daca-l iau treptat si-l obisnuiesc sa dispar cate o ora de acasa.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

dyana27 spune:
am si eu plantatieeeeeeee!!!!!! pai cand e vorba de cafea... o sa ma inscriu cu 2 useri ca sa fiu sigura ca fac multa; la asta n-am renuntat absolut deloc, chiar daca monti mi-o interzicea
banuti de cafelutza yummy!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

m_monique spune:
citat din mesajul lui mireal M-a sunat nasa ca trebuie sa-i ia haine pt mot, asa e? Si sa-i iau eu. |
eu nu le am cu obiceiurile, dar am noroc de o nasa tare de treaba. ma lasa pe mine sa imbrac copiii cum vreau eu, sa le cumpar eu haine. si la botez tot eu le-am cumparat haine, si am luat ce mi-a placut mie.
pe andrei la mot l-am imbracat in haine noi, "de firma", un tricou si o pereche de raiati.
pe ioana o voi imbraca intr-o rochita, inca nu stiu de care.

novus spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Fetele am pus si eu 2 filmulete cu Giulia la semnatura...daca vreti sa ne vedeti mergand! ![]() Novus pozele de la fratior nu au venit? ![]() ![]() Georgiana mami de ![]() 11 luni |
Foarte tare dansatoarea umblareata

Pozele sper ca maine, azi si-a luat laptop nou si a tot instalat la el

Mami lui

novus spune:
citat din mesajul lui Ela78 Si nu in ultimul rand ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii mereu frumoasa cum esti acum si isteata cum este mami! ![]() ![]() |
Multumim

Mami lui

cami_05 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ramai la fel de frumoasa!
Novus
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)