LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 12
inna30 spune:
Eu i-am lut ghetute ortopedice de incaltat..destul de scumpe 2 mil pt mine dar pt copil fac orice.
pozici andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 .................................................... Ela of, evident ca trebuia sa-mi dau seama ca n-ai scris ce am inteles eu... v-am zis eu ca sunt defecta la creieri!?!?!?!.... deci cum ma revansez???? ce zici daca-l iau pe ianis o zi la mine si tu te duci la SPA???? sau mai bine ce zici lasam barbatii cu baietii la joaca si ne relaxam noi ca doua "ladies" la salon??? visez frumos, nu?? multi pupi.. sper ca nu te-am suparat; daca te-am suparat... astept scatoalcele pe spinare, ce zici????? da-mi un semn ca ma simt vinovata ca naiba!!!!!! diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 10 luni cum am venit pe lume |
Da, accept invitatia la un SPA, ca tare bine m-ar prinde! Ce zici, duminica acum o facem lata? Tati sta cu bebe toata ziua pe motiv ca luni pe 8 martie e ziua mea
Si eu ma simteam vinovata , dupa ce ca ai probleme cu sotul, te mai supar si eu Hai ce zici, mergem ca doua ladies ce suntem si mai vorbim si noi una-alta?
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
cami_05 spune:
pisigri, am 38 monede pt tine
provista , pt tine 48 monede
mireal, pt tine 69 monede
va, intru deseara sa vb
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
mireal spune:
citat din mesajul lui Ela78 Ola!Asi avea si eu o intrebare: le-ati dat deja kiwi la bebei? Aris, Nikoleta, cu ce l-ati combinat?Ieri i-am dat nectarine cu banana si branzica, azi ananas cu avocado, banana si mar, iar maine asi incerca kiwi (alergen pana la 1 an, nu? el azi face 11 luni), dar nu stiu cu ce sa-l combin...Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
mireal spune:
Inna e tare dulce fetita ta,am vazut ca se joaca cu Dragos.M-a sunat nasa ca trebuie sa-i ia haine pt mot, asa e? Si sa-i iau eu.Plantatia lui Mireal
mireal spune:
Theo deja doarme ca azi nu a dormit decat o singura data, el doarme de doua ori pe zi.maine la 6 cred ca sunt in picioare.Provista, cum fac sa si ramana plantatia la semnatura?Plantatia lui Mireal
Ela78 spune:
Gaza, Geanina, multumim pentru felicitare!
Geanina, pe langa ce au mai spus fetele la faptul ca nu mananca Micsunica, as mai adauga si eu ceva... Incearca sa nu-i mai dai atatea medicamente, de nici un fel (ii afecteaza flora, ii taie pofta de mancare, si poate ea asociaza mancarea cu medicamentele, daca e fortata sa ia medicamente, ar da orice sa nu trebuiasca sa inghita si mancare). Si scoate-o mai des afara la aer, la soare, miscare, ii face pofta de mancare, daca se poate in fiecare zi daca e vreme frumoasa. Si inca ceva, incearca sa petreci mai mult timp cu ea, sa te joci cu ea, sa o mangai, sa simta ea afectiunea si caldura ta. Si baga-i in meniu ceva ce n-a mai mancat demult, sa fie cat ma variat. Si da, ar trebui sa-si dea si un medic cu parerea
Ianis dupa o perioada cand manca mai putin din cauza dintilor (ziceam noi), si-a revenit Dintii de sus nu i-au iesit, dar haleste 240 ml lapte dimineata, 230-250 gr fructe, 250 gr legume cu carne, 200 gr iaurt cu fructe, 150 ml de cereale si iar 240 ml lapte. Sa nu fie de deochi.
Ela78 spune:
Inna, Mireal, multumesc!
Inna, nu ne pui si nou o poza cu ghetutele ortopedice?
Pisigri, si eu am 36 monezi pentru tine.
Si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI! Alexandra
Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii mereu frumoasa cum esti acum si isteata cum este mami!
LA MULTI ANI! Calin Nicholas, ca si el a implinit un anisor
La multi ani! Ioana, bebe de M_Monique
pisigri spune:
Multumesc pentru banuti si cultivatori.
Pulifrici i-a ramas numele unui catel de cind era sora-mea mica. Era gasit, plin de purici, produse de deparazitat nu prea erau, si seara il udam pe blanita si ii vinam puricii. Si-i tot ziceam ca e plin de purici, plin de purici. Si sora-mea ne ingina: pulifrici, pulifrici...
Am gasitsi eu monede, da nu mai stiu cite pt fiecare....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui Ela78 Ola! Asi avea si eu o intrebare: le-ati dat deja kiwi la bebei? Aris, Nikoleta, cu ce l-ati combinat? |
eu i-am dat dar am scos initial sambureii si in combinatie cu toate fructele
Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)