Mi-a fost rusineeeeee
Raspunsuri - Pagina 37
violetan spune:
Hahahaha, nma!![]()
Asa m-a intrebat si pe mine o asistenta acum multi ani la ginecologie daca am venit la pedichiura, pen'ca in loc sa-mi pun picioarele pe suport stateam cu ele normal si-mi admiram unghille![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
petra spune:
.... si cu multi ani in urma asistentele de la ginecologie erau cu foarte mult flit pe ele!
Mi-a placut faza cu sutienul si doctorul! Cum ar fi fost faza sa se apuce doctorul de desfacut sutienul ???!?!

madalina28 spune:
Am ras de m-am prapadit la peripetiile voastre, am si eu una foarte jenanta, era la cumparaturi intr-un mall bucurestean cu sotul si fetita, intram intr-un magazin ii cumpar matzei cate ceva, ea nu mai avea stare in carut, o ia barbate-miu de acolo si imi spune ca iese cu ea afara sa paltesc si sa ma duc dupa ei, bunn platesc iau sacosa de casa o agat de carut si dau sa ies incep alarmele magazinului sa tipe, eu ii zic gardianului ca nu am cumparaturi decat intr-o sacosa i-o dau o trece prin dreptul alarmelor nimic, mai fac o incercare sa ies iar incep sa tiuie alarmele, el doamne aveti ceva in carrut haideti sa ne uitam, eu nu am domne nimic ca stiu ce am si dau sa ma aplec cand imi dau seama ca NU ERA CARUTUL MEU
, ma uit repede sa vad dc nu cumva este si vreun copilas in el slava Domnului nu era, am dus cautul inapoi si l-am luat pe al meu am iesit ca vantul din magazin, imi era o rusineeee!
allexa06 spune:
Foarte tare,am ras de nu mai pot 
Violetan - faza cu admiratul unghiilor la ginecologie 
Dora - elevilor le plac genul asta de profesori ![]()
Madalina28 - ar fi fost culmea sa descoperi pe drum ca ai un carut...cu bebe in el...dar care ...nu este al tau !

Ma doare burta de ras ( cu toate ca nu este tocmai de ras )
Eu am patit una recenta cu Razvan,baietelul meu cel mare,are 4 ani si jumatate.Mergem la un spital,undeva un pic mai departe de oras ( sa-l ducem pe tati sa se interneze )Eram cu totii in masina,urma sa ma intorc eu acasa, sa aduc masina.L-am luat si pe Razvan cu noi , acolo am mai vorbit cu dr., am mai stat un pic, din vorba in vorba ma intreaba dr daca nu o duc si pe sotia lui in oras cu masina ( dansa fiind medic tot la acelasi spital.Zic,da,bineinteles...
Vine d-na dr,plecam...pe drum facem si noi conversatie dar drumul fiind cam lung,Razvan a inceput sa se plictiseasca si numai ce-l adud : " mami , da' bunica asta unde merge cu noi !" M-i s-au muiat mainile pe volan si nu stiam cum s-o mai dreg
...doamna a amutit si ea,nu zicea nimic...deci era de datoria mea s-o scot la capat cumva
.Doamna era in jur de 50 de ani,dar arata bine,doar ca era un pic mai plinuta ![]()
In final am dres-o,apoi a inceput si doamna sa rada,si sa-i spuna ca ea urmeaza sa fie bunica, ca va avea o nepotica...dar inca nu este 

Si uite asa te fac copiii de te trec toate transpiratiile
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
allexa06 spune:
Aaaaa, mi-am mai adus aminte una..tot cu Razvan 
Mergeam prin oras cu copiii , la plimbare,la un moment dat,o batranica pe o banca, avea o sacosa cu mere de vanzare si ma intreaba daca nu vreau.Prima reactie a fost ca nu,apoi ma razgandesc gandindu-ma ca astea sunt mere bune, nu cele de la supermarchet.In fine, ma asez langa ea pe banca sa-mi aleg cateva mere,apoi platesc , ma ridic si dau sa plec.Razvan nu m-a vazut niciodata cumparand ceva asa de pe strada si ma intreaba de ce i-am dat bani !Nu apucasem sa fac cativa pasi...ii raspund ca am cumparat mere de la doamna si am platit . La care el..." mami , nu era o doamna, era o batrinica !" Nu stiam cum sa ma indepartez mai repede de ...batranica
.De fapt copilul avea dreptate,era o batranica...si bine ca a spus asa si nu ...baba sau mai stiu eu cum
. Dar totusi mi-a fost rusine ca ne-a auzit 
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Diana_b spune:
Am patit-o si eu cu Mircea cand era mai mic, vreo 4 ani.
Trecem pe langa o doamna in varsta rau (babutza) si el zice in gura mare: Mami, uite o baba! (era tare in varsta, probabil de aia a remarcat).
Noroc ca doamna n-a auzit. Si ma apuc eu sa-i fac educatie. Mami, nu se spune "uite o baba", nu-i frumos. Poti sa spui "uite o doamna in varsta".
Peste cateva zile iar trecem pe langa o babutza. Si Mircea: "Mami, uite o baba in varsta!". Retinuse el ceva, dar nu tot ![]()
Norocul meu in ambele cazuri a fost ca doamnele clar nu auzeau bine, ca nu au reactionat in nici un fel. Acum a prins diferenta :))![]()
Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004
megbeng spune:
apropo de copii si situatiile in care te pun..avea matei 2 ani si putin, incepuse sa vorbeasca..dar selectiv, numai cand vroia si cu cine vroia...eu, sa il educ frumos, ii explic cum ca trebuie sa salutam vecinii de pe scara, si cand zice mami buna ziua sa zica si el...ba ajunsesem si la "avansati", cu saru'mana la doamne.
In fine, la parter locuieste o doaman in varsta f simpatica si care il simpatizeaza pe matei..intru eu cu copilul in scara, salut, matei nimic..batranica il intreaba ceva..matei-mut..eu, insist:" matei, cum ii spui doamnei?"..matei, rosu de emotii si incurcat, foindu-se de pe un picior pe altul:" FAC CACA!"
..evident, cred copilul pe cuvant, il insfac in brate si da-i si alearga cu el 4 etaje pana in casa, il pun pe WC..matei senin..nu produce nimic..vroia doar sa evite conversatia cu vecina, nu facea nici pe naiba
meg,
de
matei(9.02.2007)
petra spune:
Copii spun lucruri trasnite !!!!![]()
Eu imi aduc aminte ca eram copil cred ca vreo 5 ani, si se intalneste mama cu o doamna care avea parul strans in coada la spate, dar era foarte inalta, solida , figura barbatoasa, vorbea si destul de gros. Ce mai un barbat in ochii mei.PE vremea aia nici nu se punea problema ca barbatii sa poarte parul lung asa ca eu mirata, o trag pe mama de poseta si o intreb soptit(credeam eu) : Mami dar de ce nenea asta nu se tunde ??? Mama s-a facut toate culorile si s-a facut ca nu aude, dar eu trageam de poseta in continuare. Tipa respectiva a obsevat si s-a aplecat la mine si mi-a zis : pentru ca nenea asta este o tanti ! dar pe un ton destul de serios.
Dupa trebusoara asta acasa mama m-a prelucrat sa nu ma mai bag in vorba cand ea se intalneste cu cineva, daca am ceva de intrebat sa o intreb acasa dupa aia, si tot de astea !
violetan spune:
ce ma rad, mai scrieti!!!! ![]()
Acu' tre sa ma mai scormonesc de-o amintire ca altfel e enervant sa tot dai refresh, sa vezi ca a aparut inca un mesaj si in loc de o povestioara haioasa sa vezi o astfel de incurajare ca mai sus! ![]()
Sa vedem....search all files and folders....:
Eram la facultate sa-mi depun lucrarea de diploma si trebuia sa ma vad si cu profu' coordonator. Intru in incapere, spun secretarei ce vreau, ea ma invita sa iau loc sa astept profesorul si intre timp intreaba:"O cafea beti, va fac?"
Eu, obisnuita din miile de delegatii (eram director de vanzari/zona si circulam frecvent) cu intrebarea asta ma hotarasc sa fiu decenta si s-o scutesc de-o munca in plus si raspund aferata: "Nuuu, multumesc, lasati..." Moment in care aud din spate o voce "cristalina", sictirita pa viata: "Nu cu tine vorbeam, ci cu doamna profesoara". Atunci m-am prins ca mai era un cotlon in stanga unde era bagata "doamna profesoara"...![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
aura_m spune:
Mi-am adus aminte de o faza din copilarie...inca mai traia tatal meu...Dzeu sa-l odihneasca...parintii mei avusesera musafiri si se pregateau sa plece...eu pe acolo printre picioarele lor le zic cu non-salanta:"Dar hai, nu mai plecati odata!"
saracii parintii mei cred ca se facusera verzi-albastri la fata, stiu ca mi-am luat o palma de la tata...musafirii incepusera sa rada...si sincer nu am zis-o cu rautate..am zis-o ca si cum as fi spus:" Mai poftiti pe la noi!" nu stiu ce a fost atunci in capul meu...cred ca am vrut sa spun ceva inteligent si nu am gasit decat asta.![]()