Mi-a fost rusineeeeee

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Am trimis odata cuiva in loc de si inca de 3 ori pentru ca imi mergea greu computerul si, totul misacandu-se cu incetinitorul, am vazut doar fata galbena care zambeste si am crezut ca doar zambeste, nu am mai vazut cum se inverzeste si....

Vaaai, apropo de asta, si io odata ce perdaf mi-am luat de la Roxana _74 (cred) acu muuulti ani cand am pus in loc de . Eram obisnuita de la yahoo mess, am scris rapid si m-a certat Roxana de nu stiam pe und' sa fug. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu, in autobuz (acum multi ani). Usile dau sa se inchida... se inchid. Un tip imi facea disperat semne si tipa: Violeta?? Violeta, tu esti??? Eu, uimita, nu am zis nimic (clar, nu eram Violeta), asta disperat mergea-alerga pe langa autobuz... Lumea incepuse sa se uite apostrofator la mine ca "nu sunt Violeta?", "nu mi-e mila de el?"... Pfiu, la prima statie am coborat! Mi-a fost o rusineeee... desi nu prea as fi avut de ce. Dar na, tot autobuzul se zgaia la mine... Probabil se asteptau sa apara si vreo echipa de tv pentru cine stie ce declaratie in direct... Dar eu NU SUNT VIOLETA!!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Eu, in autobuz (acum multi ani). Usile dau sa se inchida... se inchid. Un tip imi facea disperat semne si tipa: Violeta?? Violeta, tu esti??? Eu, uimita, nu am zis nimic (clar, nu eram Violeta), asta disperat mergea-alerga pe langa autobuz... Lumea incepuse sa se uite apostrofator la mine ca "nu sunt Violeta?", "nu mi-e mila de el?"... Pfiu, la prima statie am coborat! Mi-a fost o rusineeee... desi nu prea as fi avut de ce. Dar na, tot autobuzul se zgaia la mine... Probabil se asteptau sa apara si vreo echipa de tv pentru cine stie ce declaratie in direct... Dar eu NU SUNT VIOLETA!!

Nicoleta

Pai si nu puteai sa m-anunti? Daca era ceva important??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Uf, uite ca asta-mi scapa! Dar data viitoare nu mai scapi! Da ce i-ai facut bietului om de era asa disperat??

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Faza cu persoane care seamana cu unii din cunoscutii nostri mi s-a intamplat si mie si sotului. Cand veneam de la plimbare, prin zona noastra statea si un prieten de-al sotului. Putin mai incolo era un tip care semana cu el, felul in care isi purta sapca, gestul, inaltimea, cu o gagica langa el. Sotul se apropie de"prieten" si ii zice(precizez ca pe prieten il cheama Aurel dar cunoscutii ii spun "Aiurel" ptr ca este si putin zapacit), so ii zice:"Salut Aiurel! Ce mai faci?" Eu imi dau seama ca nu este prietenul, tipa cu care era baiatul respectiv se uita uimita, tipul se uita si el uimit si eu il trag pe sotul meu zicandu-i ca nu este cine crede el. Si-a cerut sotul scuze, tipul si tipa au inceput sa rada.
Dimineata, merg la munca, ies dintr-o alimentara care era pe langa locul meu de munca, in fata alimentarii doi barbati fumau si beau cafea, unul dintre ei juram ca este nasul meu, dau sa ma opresc sa-l salut, ma uit lung la el, omul se uita la mine, ma uit iar la el, oricum ceva-ceva diferente erau, imi dau seama ca am gresit, omul se uita lung dupa mine intrebandu-se probabil de ce oare m-am uitat asa la el. Ajung la serviciu, lucram cu nasa, ii spun patania, ea imi zice ca daca era nasul , el ma striga pe strada, stiu ca m-am mai intalnit cu el cand mergeam la munca si ma striga:"Doamna, doamna!", dar sincer, chiar puteam sa jur ca este nasul meu, vorba lui Amza Pellea in "Nea Marin miliardar" "Mai stii pe unde o fi umblat taica".

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Mi-am mai adus aminte o intamplare:era vara, foarte cald si eu iesisem de la dus, eram intr-o rochitica cu bretele(tentativa de rochie), si aveam un prosop pe cap. Il asteptam pe la noi pe unchiul meu de la Constanta care nu mai fusese pe la noi , stia doar strada si blocul, ramanand ca noi sa vedem cand apare masina parcata sa coboram eu sau sotul meu sa-l luam. El ne-a explicat ce masina are, ce culoare...etc . Eu scoteam din cand in cand capul pe geam sa vad daca apare(eu stau la etajul 1 catre intrarea in bloc), la un moment-dat vad o masina asemanatoare ca opreste in fata si fara sa ma uit foarte atenta la sofer incep sa gesticulez sa ma vada, nici nu mi-am dat seama cum eram(dez)imbracata...omul de la volan m-a vazut, se uita mirat, facea semn intreband daca pe el il chem...eu ca da cu gura pana la urechi...incepe sa zambeasca, facea cu mana, eu zambeam, trece strada sa vina la mine ,ma uit atenta si vad ca nu este unchiul meu!.Am crezut ca lesin, in fata blocului erau vizoristele scarii iar in spatele meu sotul caruia ii iesisera ochii din orbite!Noroc ca a aparut sotul la geam , ala cand l-a vazut a facut cale intoarsa , s-a urcat in masina si dus a fost!Va dati seama ce a crezut!Si el si vizoristele...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Mi-am amintit si eu una: eram intr-un magazin mare cu sotul meu si cautam pantofi. Sotul era imbracat cu o geaca din piele iar eu il tineam de mana. La un moment dat m-am oprit sa ma uit la o pereche de pantofi si, dupa ce i-am inapoiat vanzatoarei, cu ochii inca la ei, am intins mana cautand-o pe a sotului. Am simtit manseta de la geaca, l-am luat de mana - tot cu ochii la pantofi - si am plecat. Dar m-am oprit pentru ca ma striga cineva. Cand m-am intors, sotul meu si inca o domnisoara se uitau cu ochii mari deoarece eu plecasem cu prietenul respectivei. De, daca avea geaca de piele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Fetelor, am ras cu lacrimi la tot ce ati scris. Nu m-am putut dezlipi de computer pana nu am citit toate paginile.

Sa va scriu si eu una amuzanta.
Eram studenta venita in vacanta de iarna acasa. In seara de Ajun a Carciunului eram toti din familie adunati la bunica (femeie batrana 88 de ani). Discutam, radem, mancam.... La un moment dat suna la usa. Era tarziu trecut de ora 22. Se duce bunica la usa lansand usa la camera deschisa si intreaba: "cine-i?"
De afara vine raspunsul:"colindatori."
La care vine raspunsul bunicii mele: "nu-i nimeni acasa."
Din camera am izbucnit toti in ras.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Nu am mai scris pe forum de ani de zile, dar azi - ca tocmai am patit-o - nu ma pot abtine.

Pai mama s-a mutat la mine de vreun anisor si face exces de zel cu ajutatul prin casa. Pasiunea ei deosebita e sa imi perie paltonul si sa ii preseze clinul din spate. Ieri s-a gandit ca nu ajunge asa si mi-a prins clinul cu doua clame de rufe: una roz si una galbena. De dimineata m-am trezit, m-am urcat in microzbuzul firmei la care lucrez, am ajuns in parcare, am coborat toti si am defilat prin fata cladirii, lobby, lift si toata firma cu clamele dupa mine. Absolut toti colegii m-au vazut dar nu mi-au spus nimic. Femeia de serviciu s-a miluit in final...

Zilele trecute am venit cu fermoarul rochiei desfacut (de subt brat, pana pe sold) si asa am facut prezentarea noului meu plan de vanzari la prima ora. Toata lumea a crezut ca e un mare buzunar pt ca din fericire aveam lenjerie neagra. In afara de seful care m-a avertizat inainte de lunch.

Uite asa, din astea. La ordinea zilei pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Faza cu colindatorii mi-a spus si sotul o faza din asta. Cand era mic pleca cu colidatul cu alti copii si ajung si in curtea unei batrane, canta ei ce canta, nimic, se vedea cum se misca putin perdeaua, la un moment dat se aude o voce:"Dar plecati mama, nu vedeti ca nu este nimeni acasa!"
Dar o alta faza comica mi s-a intamplat chiar azi dimineata. Vad eu ca mi se termina detergentul de vase, stiam ca acum vreo 2 saptamani ca mi-am cumparat altul si incep sa-l caut, il caut eu, ma gandeam ca nu l-am schimbat, l-am "indoit" eu cu apa pe cel vechi sa ma mai tina un pic pana imi cumpar altul, ma consolasem ca cine stie pe unde l-am pus si il gasesc alta data. Deschid usa de la frigider sa pun ketchup-ul si pe usa de la frigider "trona" si detergentul meu de vase. Nu stiu ce o fi fost in capul meu de l-am pus acolo, poate il confundam cu mustarul ca recipientul era de culoare galbena, cam cum sunt recipientele de mustar.

AURA

Mergi la inceput