Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor,am gasit niste site-uri interesante
www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/" target="_blank">1..si pt mamicile cu 2 locatari

www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">2 .nu am indraznit sa ma uit la clipul cu cezariana,mi-e frica sa nu mi se faca rau daca vad sange
www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">3.un mic calculator

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

NU MAI VREAU CEZARIANA !!!!!!!!!!!!!

Elena 16+

Ce tare esti! Rad singura in fata calculatorului!!!.

Eu sper din tot sufletul sa nasc natural. Mama, cate straturi se taie ca sa ajunga la bebe!!!

Cris 20+ cu

Da, Cris, exact, asta m-a ingrozit si pe mine! Cate straturi taie!!!! Si cum trage dr. de burta ca sa mareasca deschiderea... Sper sa pot naste natural, te rog Doamneeee!!!!

Elena 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Am vazut ca vorbeati de cezariana, hai sa va spun cum a fost la mine la prima sarcina

Am vrut sa nasc normal am facut tot travaliul pana m-am dilatat de tot, dar nu am avut contractii cu toate ca mi-au dat niste injectii pt contractii nu am putut sa nasc normal si am fost dusa de urgenta sa imi faca cezariana

Am facut cu anestezie generala ,iar cand m-am trezit am fost putin ametita , dar nu te dai jos din pat cam pana a 2 zi si ai pusa si sonda

A 2 zi m-am ridicat si surprinzator m-am simtit foarte bine(aici fac comparatie cu alta operatie de chisturi in care mi-a fost foarte rau)m-am dus la bb .Simti durerile cateva zile mai mult dar sunt suportabile, si cam ~2 luni dupa din ce in ce mai putin , si am ramas cu o amorteala la muschiul taiat la burta , iar dupa cezariana cand m-am intors acasa am stat decat eu cu sotul cam 1 1/2 saptamana si dupa aceea m-am descurcat singura eu cu bebitu si treburile din casa

Iar ce am vazut la cele care au nascut natural se miscau foarte bine, eu daca puteam sa nasc normal preferam , mai ales ca poti face si anestezie epidurala si durerile sunt mult mai suportabile si iti vine si laptele mai repede

Acum ma pregatesc pentru a 2 cezariana, dr de aici nu ne lasa sa nastem normal la a 2 sarcina daca ai facut cezariana prima data

Andrei 11.02.2006 si 22+

De ce n-ai facut partiala, aici nu se face generala decat daca exista niste probleme mai speciale, mai ales pentru cele care sunt foarte fricoase sau care fac atacuri de panica.
Eu am sa fac partiala, vreau sa fiu constienta, sa-i vad imediat, sa mii puna pe piept sa-u pupacesc

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Iti recomand cu caldura sa NU te uiti la filmuletul pus de BTZ_OVI!!!

Elena 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

eu sunt obsedata fetelor!!!!!!!!!!!ca nu simt lovituri.poate ca am simtit ceva de 3 zile,dar poate mi s-a parut!!!offfff.....vreau box!!!
stau ore in sir linistita si sa ma concentrez daca ei misca sau nu
maine il stresez pe dr!!!

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Te inteleg, Carla, eu sunt cu o saptamana in urma ta si tot am inceput sa ma stresez ca nu simt nici un gadilat, nici un fluturas, nici-o labuta de pisica (ca sa o citez pe Dragaica)!!

Tot sper si eu...

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

btz_ovi, si nu ti-a zis care e secretul?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Va pe burtici! Eu o tai spre casa. Maine avem liber in contul zilei de 8 Martie.

Ne "auzim" mai tarziu!

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Otilia, mie doctora mi-a zis ca la 24 de sapt sa merg sa-mi fac aceasta hiperglicemie provocata, bine, poate m-o fi vazut mai plinuta si o fi zis ca sunt predispusa. Acum nu stiu ce sa zic. Chestia e ca mamanc si foarte multe dulciuri aproape in fiecare zi.
va pup si sanatate

22+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Am vazut ca vorbeati de cezariana, hai sa va spun cum a fost la mine la prima sarcina

Am vrut sa nasc normal am facut tot travaliul pana m-am dilatat de tot, dar nu am avut contractii cu toate ca mi-au dat niste injectii pt contractii nu am putut sa nasc normal si am fost dusa de urgenta sa imi faca cezariana

Am facut cu anestezie generala ,iar cand m-am trezit am fost putin ametita , dar nu te dai jos din pat cam pana a 2 zi si ai pusa si sonda

A 2 zi m-am ridicat si surprinzator m-am simtit foarte bine(aici fac comparatie cu alta operatie de chisturi in care mi-a fost foarte rau)m-am dus la bb .Simti durerile cateva zile mai mult dar sunt suportabile, si cam ~2 luni dupa din ce in ce mai putin , si am ramas cu o amorteala la muschiul taiat la burta , iar dupa cezariana cand m-am intors acasa am stat decat eu cu sotul cam 1 1/2 saptamana si dupa aceea m-am descurcat singura eu cu bebitu si treburile din casa

Iar ce am vazut la cele care au nascut natural se miscau foarte bine, eu daca puteam sa nasc normal preferam , mai ales ca poti face si anestezie epidurala si durerile sunt mult mai suportabile si iti vine si laptele mai repede

Acum ma pregatesc pentru a 2 cezariana, dr de aici nu ne lasa sa nastem normal la a 2 sarcina daca ai facut cezariana prima data

Andrei 11.02.2006 si 22+

De ce n-ai facut partiala, aici nu se face generala decat daca exista niste probleme mai speciale, mai ales pentru cele care sunt foarte fricoase sau care fac atacuri de panica.
Eu am sa fac partiala, vreau sa fiu constienta, sa-i vad imediat, sa mii puna pe piept sa-u pupacesc

Iti recomand cu caldura sa NU te uiti la filmuletul pus de BTZ_OVI!!!

Elena 16+

Hhehe.....m-am uitat deja pe youtube, sunt filmari acolo cu foarteeee multe detalii, nu mi-e teama, sunt mai degraba paranoica cu sanatatea bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai fetelor,daca stiam nu mai puneam filmuletul.Scuze,mii de scuze.Nu vreau sa vi se faca rau .Eu am zis ca na..poate sunteti curioase.
Michelle secretul a constat in sex.Prima oara am crezut ca isi bate joc de mine dar chiar a vorbit serios.A zis ca a facut sex si miscare pana in ultima clipa,iar mama mea o stiu: e o persoana extrem de energica.Chiar si cand statea in spital cu hemipareza,tot se ridica,nu are stare.
Asa mi-a recomandat si mie,mult ca face bine,iar asta a aprobat si doctorita mea.Slava Domnului ca nu mi-e rau de la asta ,numai ca sotu se gandeste ca daca nu cumva il "hâtzâná" prea mult pe bebe

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

A pus cine un site cu lucrusoare de bebe, mi se par foarte scumpe comparativ cu ce se gaseste aici, cred ca e mult mai bine sa le comandati, va ajunge mai ieftin. Daca sunt persoane din acelasi oras puteti sa faceti o singura comanda si va ajung mai putin taxele.
Imi dadeam si eu cu parerea, sper sa nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

btz_ovi, si mie mi-a spus asta o cunostinta.. nu credeam sa aiba dreptate . Dar cu ce frecventa nu ti-a zis?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput