Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Pai sincer de ce am ales-o
1.mi-e frica de durerea nasterii in sine
2.am vaginul foarte mic si stramt si mi-e teama de taietura si cusaturi
3.nu vreau sa ma chinui cu nasterea
4.mi-e mai comod sa ma adoarma si sa ma trezesc cu bebe
Stiu ,se spune ca te refaci mai bine dupa o nastere naturala,ca la cezariana ramai cu traume si psihice si fizice,dureri cand se schimba vremea,dar daca ar fi sa dau curs tuturor parerilor nu as mai face bebei.Am auzit pareri negative despre cea naturala (eu toate persoanele care le cunosc si au bebei au nascut natural si nu a fost una care sa fie multumita),dar si pareri pozitive
Oricum nu e batut in cuie,momentan e first choice,dar pana in iulie mai este

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Cred ca daca ai sa vezi filmuletul.......ai sa preferi durerile nasterii . Mie una mi-a trecut de cezariana...doar daca nu iese bebe cum trebuie, altfel...nu vreau sa-si bage cineva mainile prin burta mea in halul ala...

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica ai mai simtit bebeii??Ce carucior ai luat ?sau ce iei?peg perego ziceai parca.Dar alea nu au landouri nu??

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dragaica, stii cumva cine a operat-o?
Eu am inteles ca la cezariene este risc mai mare de infestare cu stafilococ. Poate ma insel.. eu nu stiu cum si cine il ia..

Bamboletta, foarte dragut tapetul. De burtica nu mai zic nimic

Beluistef, cam cat timp simti durerile? Adica cele mai mari dureri.. asa orientativ. Eu ma dau barbata ca vreau natural
Oare putem face ceva sa avem dureri mai putine/ travaliu mai scurt? Adica putem influenta noi in vreun fel?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Am vazut ca vorbeati de cezariana, hai sa va spun cum a fost la mine la prima sarcina

Am vrut sa nasc normal am facut tot travaliul pana m-am dilatat de tot, dar nu am avut contractii cu toate ca mi-au dat niste injectii pt contractii nu am putut sa nasc normal si am fost dusa de urgenta sa imi faca cezariana

Am facut cu anestezie generala ,iar cand m-am trezit am fost putin ametita , dar nu te dai jos din pat cam pana a 2 zi si ai pusa si sonda

A 2 zi m-am ridicat si surprinzator m-am simtit foarte bine(aici fac comparatie cu alta operatie de chisturi in care mi-a fost foarte rau)m-am dus la bb .Simti durerile cateva zile mai mult dar sunt suportabile, si cam ~2 luni dupa din ce in ce mai putin , si am ramas cu o amorteala la muschiul taiat la burta , iar dupa cezariana cand m-am intors acasa am stat decat eu cu sotul cam 1 1/2 saptamana si dupa aceea m-am descurcat singura eu cu bebitu si treburile din casa

Iar ce am vazut la cele care au nascut natural se miscau foarte bine, eu daca puteam sa nasc normal preferam , mai ales ca poti face si anestezie epidurala si durerile sunt mult mai suportabile si iti vine si laptele mai repede

Acum ma pregatesc pentru a 2 cezariana, dr de aici nu ne lasa sa nastem normal la a 2 sarcina daca ai facut cezariana prima data

Andrei 11.02.2006 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor,am gasit niste site-uri interesante
www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/" target="_blank">1..si pt mamicile cu 2 locatari

www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">2 .nu am indraznit sa ma uit la clipul cu cezariana,mi-e frica sa nu mi se faca rau daca vad sange
www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">3.un mic calculator

Us
My Baby Boy

NU MAI VREAU CEZARIANA !!!!!!!!!!!!!

Elena 16+

Ce tare esti! Rad singura in fata calculatorului!!!.

Eu sper din tot sufletul sa nasc natural. Mama, cate straturi se taie ca sa ajunga la bebe!!!

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica ai mai simtit bebeii??Ce carucior ai luat ?sau ce iei?peg perego ziceai parca.Dar alea nu au landouri nu??

Denisa

Da, am simtit aseara in partea stanga, am impresia ca asta e mai miscacios . Mi-am intrebat acupuncturista daca se poate sa-i simt de la 15 saptamani si a zis DA........

http://www.pegperego.com/page.php?sid=e0549e6d85a8ac57906f10f629286637&pageid=CJVNL001&idf=05&idp=0000000259&cl=N
Asta e modelul nostru pe care vrem sa-l luam, nu stiu daca au landouri, cauta pe site.
Am impresia ca cei de Bouga-booo au landouri da sunt mai scumpe decat astea de la Peg-perego

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaica, stii cumva cine a operat-o?
Eu am inteles ca la cezariene este risc mai mare de infestare cu stafilococ. Poate ma insel.. eu nu stiu cum si cine il ia..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Nu am intrebat, parca era o doctorita.
Chiar daca este o chestie "frecventa' in tara nu mi se pare totusi normal, stafilococul aurie este foarte periculos, poate ramane copilu cu probleme.
Nu e normal sa nasti un copil sanatos si sa ti se imbolnaveasca in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eu sunt obsedata fetelor!!!!!!!!!!!ca nu simt lovituri.poate ca am simtit ceva de 3 zile,dar poate mi s-a parut!!!offfff.....vreau box!!!
stau ore in sir linistita si sa ma concentrez daca ei misca sau nu
maine il stresez pe dr!!!

Denisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Am vazut ca vorbeati de cezariana, hai sa va spun cum a fost la mine la prima sarcina

Am vrut sa nasc normal am facut tot travaliul pana m-am dilatat de tot, dar nu am avut contractii cu toate ca mi-au dat niste injectii pt contractii nu am putut sa nasc normal si am fost dusa de urgenta sa imi faca cezariana

Am facut cu anestezie generala ,iar cand m-am trezit am fost putin ametita , dar nu te dai jos din pat cam pana a 2 zi si ai pusa si sonda

A 2 zi m-am ridicat si surprinzator m-am simtit foarte bine(aici fac comparatie cu alta operatie de chisturi in care mi-a fost foarte rau)m-am dus la bb .Simti durerile cateva zile mai mult dar sunt suportabile, si cam ~2 luni dupa din ce in ce mai putin , si am ramas cu o amorteala la muschiul taiat la burta , iar dupa cezariana cand m-am intors acasa am stat decat eu cu sotul cam 1 1/2 saptamana si dupa aceea m-am descurcat singura eu cu bebitu si treburile din casa

Iar ce am vazut la cele care au nascut natural se miscau foarte bine, eu daca puteam sa nasc normal preferam , mai ales ca poti face si anestezie epidurala si durerile sunt mult mai suportabile si iti vine si laptele mai repede

Acum ma pregatesc pentru a 2 cezariana, dr de aici nu ne lasa sa nastem normal la a 2 sarcina daca ai facut cezariana prima data

Andrei 11.02.2006 si 22+

De ce n-ai facut partiala, aici nu se face generala decat daca exista niste probleme mai speciale, mai ales pentru cele care sunt foarte fricoase sau care fac atacuri de panica.
Eu am sa fac partiala, vreau sa fiu constienta, sa-i vad imediat, sa mii puna pe piept sa-u pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mie mi-a zis mama ca atunci cand a nascut-o pe sora mea,durerile au apucat-o pe la 2 la amiaza,la 3 era la spital,si la 4 sora mea urla la doctor.Cand au urcat-o pe masa mama avea dilatatie maxima si sora mea iese deja cu capu pe afara
Asa da,fara sa am dureri groaznice si sa nasc imediat ..

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput