Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetele din Iasi aveti grija cu spitalul de copii, prietena mea s-a intors cu bebelul la cateva zile inapoi pentru ca a luat copilul din spital stafilococ auriu, care e foarte periculos.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Asa e Dragaica, acest stafilococ este de cativa ani si din pacate nu a facut nimeni nimic.
Ai idee cum a nascut prietena ta? (natural sau cezariana)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Grety, nu stiu ce sa zic, asa mi-a facut dr programare. mi-a zis ca ptr analiza de sange aceasta trebuie facuta intre sapt 16-18, iat ptr eco e prea devreme inainte de sapt 20...
crezi ca nu sunt concludente rezultatele?, adica mi-a zis ca ne auzim la tel dupa ce vine rezult. sangelui si ne vedem la eco.....
acum sa vad ce o sa fie.....
Ramona 17+ ....cu o scumpica de

pai din cate stiu eu, cel mai bine sa faci TT este intre 16 si 18. el se poate efectua intre 14 si 21si6zile. si cand am facut dublu test, cand mi-a luat sange pe buletinul de analiza a trecut valorile rezultate in urma eco (varsta fatului, translucenta nucala si datele mele, greutate, istoric); adik am facut intai eco si cu rez la eco am mers sa imi i-a sange. Si asistenta mi-a zis ca aceleasi coditii sunt si pt TT...
hmmm.... in fine .... cati doctori atatea proceduri si tratamente, fiecare procedeaza dupa cum e obisnuit si dupa cum ii este mai comod.

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Shery, inca nu am uitat, azi sigur pun siteul, ai grija cu lipitul ca suntmai multe tipuri de tapet daca e textil e un procedeu special cu un lipici spexial, samd, daca e de hartie intradevar si tu il poti face, pun poza acum cu tapetul de sus, ca ala de jos e roz simplu pe picassa!
Mi-l pune un nene care ma ajuta din cand in cand! Ai noroc ca e priceputa femeia care te ajuta, nu are neamuri?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Ba are un tata, dar e gras rau, a venit odata de mi-a pus niste aplice, saracu daca n-a mai fornait si gafait, am crezut ca-si da duhu cu lampa in mana, si una sa-i tina scara, alta sa-i dea patentu, nu mai facea nimeni nimic in casa !
Tapetul va fi de hartie, ceva provizoriu pt cativa ani, cat e la gradi, sa-l mazgaleasca sa-l rupa sa-i faca ce vrea, apoi cand ii voi face camera de scolarita schimbam macazu cu ce-o vrea ea.
Dar acum pur si simplu nu mai suport sa am iar mesteri zigravi in casa sa-mi faca numai mizerie, sa-mi stropeasca geamuri si usi (cum mi-au facut cand eram insarcinata cu Alesia) si sa le curga var din izmene peste tot.
Trantesc un tapet, multe rafturi pt jucarii, masuta cu scaune de desenat, tabla de scris, patul i l-am cumparat, alb, peredele la geam si gata!
Strumfii vor avea camera ei, care este cu personaje din desene animate. Sa vedem si ce sexe sunt pana la urma, ca sa stim cum ii impartim pe caprarii !

Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

Fetele din Iasi aveti grija cu spitalul de copii, prietena mea s-a intors cu bebelul la cateva zile inapoi pentru ca a luat copilul din spital stafilococ auriu, care e foarte periculos.

Asa e Dragaica, acest stafilococ este de cativa ani si din pacate nu a facut nimeni nimic.
Ai idee cum a nascut prietena ta? (natural sau cezariana)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

A nascut prin cezariana ca e diabetica., oricum nu prea au fost multumiti desi au impins bani peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Unde ati vazut filmuletul cu cezariana nu l-am gasit...
Am pus poze cu burtica si tapetul...cine e interesata

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Unde ati vazut filmuletul cu cezariana nu l-am gasit...
Am pus poze cu burtica si tapetul...cine e interesata

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

uite-te la mine la nr 2...ai curaj sa te uiti?eu nu

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:

Dragaica...si la noi in arad la matern este stafilococul auriu si din cate am inteles nu poate scapa de el numai daca darama spitalul si ard tot de acolo..asa ca nici o sansa ...am o verisoara care a nascut acum cateva luni si baietelul ei a l'a luat..a scapat de el in cateva zile..dar nah..ce sa zic..acuma depinde de fiecare..
cred ca peste tot in tara este..

cristina 17+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Multumesc fetelor pt urari , asemenea si voua, sa ne dea Dumnezeu niste bebei sanatosi si frumosi la toate...
Otilav chiar imi pare rau ca mezina ta ca nu se simte bine ii doresc multa sanatate atat tie cat si fetitei.
Sper sa reusesc sa gasesc si eu pe cineva pe forum care a auzit de hiperglicemie provocata.
Va pup

22+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Multumesc fetelor pt urari , asemenea si voua, sa ne dea Dumnezeu niste bebei sanatosi si frumosi la toate...
Otilav chiar imi pare rau ca mezina ta ca nu se simte bine ii doresc multa sanatate atat tie cat si fetitei.
Sper sa reusesc sa gasesc si eu pe cineva pe forum care a auzit de hiperglicemie provocata.
Va pup

22+
Corina, viitoare mamica de baietel

De auzit au auzit multe mamici, sunt convinsa. Insa nu multe au facut-o asa fara nici un semn. Eu stiu ca se face cand e bb mare, cand mama ia mult in greutate. In cazul tau ti s-a propus ca o analiza de rutina si cam devreme zic eu. Stiam ca pe la 28 de saptamani dar recunosc n-am aprofundat subiectul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Eu am vazut filmuletul si intr-adevar daca te uiti te ia groaza de cezariana, arata si naturala, dar la cezariana este chiar ... brrrrr...
Eu ambele fete le-am nascut NATURAL fara epidurala...am simtit din plin durerile, care insa au trecut instant odata cu expulzarea.

La testul de glicemie provocata te duci de dimineata nemancata iti ia o proba de sange, apoi ti se va da sa bei un pahar cu glucoza si lamaie..ff. dulce si dupa o ora iti recolteaza din nou sange..Se urmareste in timpul asta de o ora cat ti-a crescut glicemia. Si mai sunt cazuri in care si la a 2-a ora iti mai ia o proba sa vada cum a evoluat aceasta glicemie. Treaba este sa nu ti se faca foame sau ceva de genul ca trebuie sa stai un pic pe acolo. Deci nu te stresa ca nu este nimic rau.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput