Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am pus 2 poze cu burtica, nu va uitati la fata eram dupa dus molesita si somnoroasa.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

[font=Comic Sans MS]Dragaica ai o burtica super

Oana 21+ cu

[navy]Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Multumesc de aprecieri
Cat despre patuturi am sa caut un link sa pun ca nu le-am desfacut sunt inca in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

buna fetelor!! imi cer mii de scuze ca nu am mai pastrat legatura dar ma preseaza timpul si ma simt foarte obosita, as dormi non-stop. La serv abia mai am timp sa respir iar cand ajung acasa am timp doar sa mananc si deja la stirile de la ora 19 incep sa motai cu capul pe canapea, nu stiu din ce cauza, probabil si de la sarcina sau poate fi si de la astenia de primavara. O data chiar am pus capul pe birou ca nu mai puteam de somn si pt 5 min am trecut pe taramul viselor, noroc ca nu era seful in birou. Nu stiu daca si voua vi se imtampla sa treceti prin astfel de stari, plus ca mai nou au aparut durerile de spate.
Bebeul este bine, misca mereu, face tumbe la mine in burtica, ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos. Am fost sapt trecuta la controlul de 21 sapt morfofetala si i-am vazut printre altele si fetisoara, bine inca nu are trasaturile bine definite dar am avut niste emotii...Am scapat si de stresul TT care a iesit bine. Suprinzator medicul meu ginecolog nu m-a putut consulta si m-a trimis la sotia dansului - ginecoloaga si dansa, care mi-a zis ca dansa RECOMANDA la toate pacientele ei ca la 24 sapt sa faca un test de "hiperglicemie provocata", ceea ce m-a speriat putin, nu stiu daca si voi ati auzit de asa ceva, dar as fi incantata sa dezbatem subiectul. Mi s-a zis ca ar fi vorba de o glicemie urmata de introducerea in sange a 0.5 glucoza si apoi iar glicemie, asta ca sa se poata vedea daca exista posibilitatea unui diabet in sarcina, ceea ce mie mi se pare extraordinar de riscant deoarece acest test poate provoca diabet de care nu mai scapi in veci, in fine eu sunt hotarata sa nu-l fac.
Nu stiu daca si voi aveti probleme de natura constipatiei ca eu am avut si i-am zis medicului care mi-a recomandat un siropel DUPHALAC, dar pe care inca n-am apucat sa-l iau pt ca probabil de frica, stres, teama nu stiu de ce am revenit la normal si nu mai sufar.
va pup fetelor si sper sa auzim numai de bine si multa sanatate!!!!

18+
Corina, viitoare mamica de baietel

Inca un baietel in luna iulie. Sa fiti sanatosi amandoi.
Despre testul asta de hiperglicemie provocata eu nu am auzit inca nimic, poate stie altcineva.

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am venit si eu de la eco, totul e bine si frumos, viata in roz ce sa mai.

Coteasca, asa simt si eu la birou, si azi sunt foarte obosita ca mezina a avut febra si a plans toata noaptea.
Dragaica, Angharad, v-am admirat burticile, foarte bine conturate! Bumblebee esti manechin nu gluma!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor,am gasit niste site-uri interesante
www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/" target="_blank">1..si pt mamicile cu 2 locatari

www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">2 .nu am indraznit sa ma uit la clipul cu cezariana,mi-e frica sa nu mi se faca rau daca vad sange
www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">3.un mic calculator

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Otilia felicitari pentru bebelina, acum este 100% sigur ca este fetita, adica s-a vazut bine ??? Sau mai este loc de crescut ceva .Ceva pozici aveti ????
Eu sunt cu pozele ....insanatosire fetitei. Si ale mele tusesc de numa asa ca astea 2 zile nu le mai duc la gradi, sa isi mai revina un pic.Bine macar ca am scapat de scarlatina

Cris si Bamboleta si sa veniti si voi cu vesti bune de la eco, atunci cand le aveti.

Coteasca felicitari pentru sa creasca mare si sanatos, asta este cel mai important.

Gata ma bag la un micutz .

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/" target="_blank">1..si pt mamicile cu 2 locatari

www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">2 .nu am indraznit sa ma uit la clipul cu cezariana,mi-e frica sa nu mi se faca rau daca vad sange
www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">3.un mic calculator

Us
My Baby Boy

Hai ca m-am uitat eu. Daca esti slaba de inima nu-ti recomand sa te uiti. Totusi, sunt curioasa de ce ai ales ceza, din motive medicale?

Saracutii si bebeii, ce se mai chinuie sa se nasca. Bine ca nu-si pot aminti

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

burtici......buna dimineata.......

nu am mai apucat sa intru ieri, am ajuns acasa putin mai tarziu ce-i drept, asa ca nu vestile de la eco sunt BUNE....suntem tot fetite,....suntem BINE, avem 197 grame, in grafic a zis d-na dr.
offf...asa m-am linistit, mai ales ca mi-a zis ca nu e nimic in neregula cu marimea burticii mele...nu stiu daca v-am zis, dar cand am ramas insarcinata aveam 59 kg, apoi slabit atunci cu dezlipirea placentei, pana la 55, iar ieri aveam 57.6 kg. mi s-a zis ca e ok.

saptamana asta trebuie sa imi fac analizele de sange ptr TT, iar in 31 sunt programata la eco. (TT).

sunt happy acum...mai tarziu o sa pun pozici,....si mai intru dar trebuie sa mai citesc din urma.....

la toate burticile.......
Ramona 17+ ....cu o scumpica de

din cate stiam eu pentru TT eco si analizele trebuie sa fie la intervale f apropiate. Eu pe 10 o sa fac si eco si analizele.

15+ cu bebic rusinos

Grety, nu stiu ce sa zic, asa mi-a facut dr programare. mi-a zis ca ptr analiza de sange aceasta trebuie facuta intre sapt 16-18, iat ptr eco e prea devreme inainte de sapt 20...
crezi ca nu sunt concludente rezultatele?, adica mi-a zis ca ne auzim la tel dupa ce vine rezult. sangelui si ne vedem la eco.....

acum sa vad ce o sa fie.....

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

Us
My Baby Boy

NU MAI VREAU CEZARIANA !!!!!!!!!!!!!

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

Us
My Baby Boy

Hai ca m-am uitat eu. Daca esti slaba de inima nu-ti recomand sa te uiti. Totusi, sunt curioasa de ce ai ales ceza, din motive medicale?

Saracutii si bebeii, ce se mai chinuie sa se nasca. Bine ca nu-si pot aminti

Cris 20+ cu

Pai sincer de ce am ales-o
1.mi-e frica de durerea nasterii in sine
2.am vaginul foarte mic si stramt si mi-e teama de taietura si cusaturi
3.nu vreau sa ma chinui cu nasterea
4.mi-e mai comod sa ma adoarma si sa ma trezesc cu bebe
Stiu ,se spune ca te refaci mai bine dupa o nastere naturala,ca la cezariana ramai cu traume si psihice si fizice,dureri cand se schimba vremea,dar daca ar fi sa dau curs tuturor parerilor nu as mai face bebei.Am auzit pareri negative despre cea naturala (eu toate persoanele care le cunosc si au bebei au nascut natural si nu a fost una care sa fie multumita),dar si pareri pozitive
Oricum nu e batut in cuie,momentan e first choice,dar pana in iulie mai este

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetele din Iasi aveti grija cu spitalul de copii, prietena mea s-a intors cu bebelul la cateva zile inapoi pentru ca a luat copilul din spital stafilococ auriu, care e foarte periculos.

Mergi la inceput