Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Azi am trimis printesa la gradinita si am dormit pana la 11
luni avem serbare de 8 martie pt mamici ...cand mi-a zis sotul m-au apucat emotiile...sigur o sa pe acolo e prima serbare de 8 martie...

Mycya-astazi gatesc ciorba de perioare si budinca de macaroane cu branza de vaci si stafide la cuptor
CarmenaAlbu,Sherita-si noi avem tapet in dormitor..l-am pus eu cu sotul...dar am muncit f mult...cand am timp pun o poza sa vedeti
inainte de a naste-o pe antonia facusem toata camera roz bombon...asta vara ne plictisisem de roz si am pus pe pereti tapet crem cu stelute albastre si pe tavan tapet albastru cu stelute galbene...toate stelutele sunt fosforescente stiam ca vine baietelul am simtit...noi l-am luat de la practiker

Dragaica-frumoasa burtica

Beilustef-vazut pozele cu bebe...dar cuculetul nu l-am vazut
Carmen-am vazut burtica de 18 sapt ,frumos tapetul

Bine ca mi-ati spus data viitoare ma inarmez si eu cu cd si steak pt poze si filmulete ...pana acum mi-a dat poza pe hartie...

ma duc sa vad ciorba...

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Oana multa bafta astazi si abia astept sa vad burtica si pe bebe .

Bamboleta
este o poza acolo in care scrie ceva de genul "putzulica luata de sus" sau cam asa ceva, nu prea a avut stare si ca sa se vada putzica de fapt el vroia sa vada piciorusele, si a intors poza astfel incat sa masoare ce-l interesa pe el si eu doream sa vad ce ma interesa pe mine ...si cand am vazut ce miiiica, cand am iesit i-am zis la al meu..."Doamne ce putza mica are...nici un pic de ciucurel doar un motz i se vedea...", iar el mi-a explicat cum i-a xplicat medicul lui ca poza a fost intoarsa si i-a pozat-o de sus de aia se vede asa mica ..ce ma durea pe mine

Tina si eu i-am spus ca acuz uneori dureri mari de burta si mi-a zis sa iau no-spa si sa reancep duphastonul cate 3 pe zi din fiecare, ca nu este bine sa ma doara asa tare.

Hai ca mai am un pic pe aici si sa pun mandrele la somnic si poate si eu trag un pui mic de

Ne auzim!!!!

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor si pe mine m-o apucat azi harnicia..fac o tocanita de cartofi cu coaste afumate .. si o ciorba taraneasca sau cum s-o numi tot cu coaste afumate ca mi-o luat sotu coaste cat pt tot neamu.. cred ca s-o bucurat cand o auzit ca vreau sa gatesc.. acuma tre sa dau o fuga sa iau niste bors ca mi s-o pus pata sa pun in ciorba..va pup..vb cand revin..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna fetelor!! imi cer mii de scuze ca nu am mai pastrat legatura dar ma preseaza timpul si ma simt foarte obosita, as dormi non-stop. La serv abia mai am timp sa respir iar cand ajung acasa am timp doar sa mananc si deja la stirile de la ora 19 incep sa motai cu capul pe canapea, nu stiu din ce cauza, probabil si de la sarcina sau poate fi si de la astenia de primavara. O data chiar am pus capul pe birou ca nu mai puteam de somn si pt 5 min am trecut pe taramul viselor, noroc ca nu era seful in birou. Nu stiu daca si voua vi se imtampla sa treceti prin astfel de stari, plus ca mai nou au aparut durerile de spate.
Bebeul este bine, misca mereu, face tumbe la mine in burtica, ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos. Am fost sapt trecuta la controlul de 21 sapt morfofetala si i-am vazut printre altele si fetisoara, bine inca nu are trasaturile bine definite dar am avut niste emotii...Am scapat si de stresul TT care a iesit bine. Suprinzator medicul meu ginecolog nu m-a putut consulta si m-a trimis la sotia dansului - ginecoloaga si dansa, care mi-a zis ca dansa RECOMANDA la toate pacientele ei ca la 24 sapt sa faca un test de "hiperglicemie provocata", ceea ce m-a speriat putin, nu stiu daca si voi ati auzit de asa ceva, dar as fi incantata sa dezbatem subiectul. Mi s-a zis ca ar fi vorba de o glicemie urmata de introducerea in sange a 0.5 glucoza si apoi iar glicemie, asta ca sa se poata vedea daca exista posibilitatea unui diabet in sarcina, ceea ce mie mi se pare extraordinar de riscant deoarece acest test poate provoca diabet de care nu mai scapi in veci, in fine eu sunt hotarata sa nu-l fac.
Nu stiu daca si voi aveti probleme de natura constipatiei ca eu am avut si i-am zis medicului care mi-a recomandat un siropel DUPHALAC, dar pe care inca n-am apucat sa-l iau pt ca probabil de frica, stres, teama nu stiu de ce am revenit la normal si nu mai sufar.
va pup fetelor si sper sa auzim numai de bine si multa sanatate!!!!

18+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Beluistef-am vazut-o cuculetul felicitari ,peste o luna sper sa-l vad si eu bine

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

tina_80 - eu mai am de asteptat pana pe 25 martie, atunci e urmatoarea eco - morfofetala...acolo ar trebui sa aflu ce e...
puiutz_mic - multumesc, si eu sper sa fie bine...
fetelor si eu am palpitatii si eu mai am probleme si cu tensiunea, imi scade foarte mult...in mod normal am 9 cu 6, dar am avut si 7 cu 4 si mi-era f rau...mi-a zis doc sa beau o gura de cafea dimineata ca sa-mi mai creasca...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, te asteptam cu vesti bune azi de la intalnire...Sa imi spui si mie ce ecograf are dr si daca iti da CD. Si eu as vrea CD , si nu cred ca Marginean da,de fapt nici nu l-am intrebat. Eu pana acum am doar poze, din care nu inteleg mare lucru,iar pozele Elenei sunt asa de frumoase si de clare.

Paula, 19+ cu

eu pana acum la Ciocan de fiecare data am primit un cd cu filmulete si poze pe hartie, doar cateva
intru diseara sau maine dimineata cu amanunte

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Carmen, ce pantofiori. Mi s-a inmuiat sufletul.
Eu am primit "albumul bebelusului", un album in care treci evenimentele importante de dinainte si dupa nastere. Foarte simpatic. Chiar ma gandeam daca o sa am timp dupa nastere sa trec ce si cum si cand s-a intamplat.

Belu, ti-am vazut comoara.

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Dragaica, am vazut pozele cu burtica ta cea noua...ce mai...ne-ai intrecut pe toate! Foarte frumoasa burtica, ca si bebeii din ea, desigur! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si dragutii cei mici la termen!

la toate burticile! Succes celor care au astazi eco!

Elena 16+

Neata si de la noi trei dragele mele.
V-am spus sa nu va puneti cu burtoiul meu, e mare tata pentru aproape 16 saptmani. Ma opresc vecinele din bloc acum si ma felicita pentru burtica , ma ce mandra sunt, zici ca-s prima si ultia gravida din lume .
A avut aseara o discutie serioasa, i-a reprosat ca nu am incredere in bebeii nostri , etc.......am stat si m-am gandit la ce mi-a zis, poate sunt eu prea prapastioasa. Adevarul ca-mi place sa-l vad cum i se lumineaza fata cand intra pe usa, cum se uita la burtica mea, cum vorbeste cu ei.
Ce mai, m-a induiosat cu totul.....nu mai zic nimic, luam ce vrea el, il las sa se bucure, mergem si luam de toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Nu este interzisa mancarea picanta, ci trebuie consumata cu moderatie doar de catre o parte dintre noi, cele cu arsuri, eu mananc indian, (gatesc eu de la o), si dupa aceea imi vine sa ragai foarte des, am senzatie de mancare-n gat, dar pentru vreo 3-4 ore , pentru ca se digera mai lent mancarea picanta!
Cauza si efectul - mananc mai rar picant! Dar savurez de fiecare data!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Eu sunt inebunita dupa picant , am flacari la fund dupa o tura la indian Mi-e mi-a recomandat o colega indianca dupa ce-am facut o criza de hemoroizi. Ei asa se trateaza de mici.....si functioneaza , sa vedeti cat de picant dau la copii si n-au probleme.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput