Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
nu sa trimis ce am scris....intrebam daca si hreanul ala facut cu sfecla rosie ca o salata ar fi o problema,k oricum nu e in cantitate mare...mie imi place asa mult
17+
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya nu sa trimis ce am scris....intrebam daca si hreanul ala facut cu sfecla rosie ca o salata ar fi o problema,k oricum nu e in cantitate mare...mie imi place asa mult 17+ |
Si eu am mancat hrean la greu iarna. La noi se manaca cu racitura.
Cris 20+ cu
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna burtici, Am pus si eu niste poze cu bebicu in albumul comun, eu zic ca se intelege ceva de ele, cel utin eu inteleg...sper ca si voi sa intelegeti. ........ Sa aveti o zi cat mai frumoasa si usoara....se vede ca primavara are de gand sa intarzieeeee ...afara este -1 grad si este destul de rece. *************************************************** Elena, 22+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
ce bebe mare si frumos ...si noi avem azi intalnire maine va arat poze....fac si poze cu burtica tot maine la 22sapt fix
la noi vremea e superba...soare si frumos afara, de-as putea as fugi de la birou prin oras hai hui la plimbare
Alina2005 spune:
Multa bafta, Oana! Abia astept sa vad pozuce cu bebe si cu tine.
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
puiutz_mic spune:
Fetele, nu stiu daca ati vazut si site-ul asta: http://idealbebe.ro
Poate l-a mai recomandat cineva mi se pare ca are produse mai diverse decat alte site-uri.
Elena 16+
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ce bebe mare si frumos ...si noi avem azi intalnire maine va arat poze....fac si poze cu burtica tot maine la 22sapt fix la noi vremea e superba...soare si frumos afara, de-as putea as fugi de la birou prin oras hai hui la plimbare |
si la mine e asa frumos,un soare ptiu sa nul deochi...chiar acum ma pregatesc de scos burtica la aer
17+
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ce bebe mare si frumos ...si noi avem azi intalnire maine va arat poze....fac si poze cu burtica tot maine la 22sapt fix la noi vremea e superba...soare si frumos afara, de-as putea as fugi de la birou prin oras hai hui la plimbare |
Oana, iti tinem pumnii. Si eu deabea astept. AMR 6 zile
Cris 20+ cu
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
vorbeai de par pe burtica ,si eu am din plin,n se vede in poze??asta e ,scapam de el dupa nastere.Iar linea negra o m de la 14 sapt!!!!!!!!!!
Carmen,Dragaica,Bleusteif etc.. frumoase burtici!!!!pun si eu azi,maine ca fac 18 sapt!!!
Felicitari Sheri,Elena, pt rez bune de la eco!!!!Merg si eu maine sa-mi vad inimioarele!!
Oana bafta azi!!!
Felicitari pt fetite care ati aflat recent,deja se cam echilibreaza balanta!!!!
Dragaica bucura-te ca al tau e asa dornic sa ia de toate!!!de pe acum!!!al meu cauta ce-i drept,se intereseaza,intreaba in dreapta ,in stanga,se uita pe net,dar imi zice ca vrea sa le luam mai incolo toate lucrusoarele de bebe!!Eu zic ca pe mai, sf lui mai e ok ,nu???cam asa l-am convins!!!
Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Hrean si eu mai pap cateodata,mi-a placut mereu,dar acum parca si mai mult!!!!!stiu ca nu e recomandat in cantitati mai mari pt ca poate provoca contractii fiind foarte tare,foarte iute!!
Legat de miscarile bbeilor pe care le ar trebui sa le simtim primele dati: am citit pe un site ca de asemenea conteaza si daca mama e supraponderala,sau dimpotriva are o musculatura abdominala ff dezvoltata!!!Eu de ex nu stiu,poate am simtit de 2-3 zile,dar eu aveam uschi la abdomen ff dezvoltati si f tari...s-ar putea ca nu smt f bine din cauza asta!!!
Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
paula_m spune:
Oana, te asteptam cu vesti bune azi de la intalnire...Sa imi spui si mie ce ecograf are dr si daca iti da CD. Si eu as vrea CD , si nu cred ca Marginean da,de fapt nici nu l-am intrebat. Eu pana acum am doar poze, din care nu inteleg mare lucru,iar pozele Elenei sunt asa de frumoase si de clare.
Paula, 19+ cu