Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Alina ha ha ha,ce smecheri.Deci asa zic ei ca sunt cd-uri speciale numai ca sa ia bani.Vaii ce banditi.Iar in legatura cu programarea,stai relax ca asa se intampla mereu.Nu stiu de ce toti medicii,inclusiv asistentele trateaza pacientii ca pe niste legume,le este foarte greu sa vorbeasca frumos si explicit cu pacientii.De parca ne-ar face o favoare foarte mare daca ar fi mai amabili.Nu te enerva 20+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
uite doar din motivul asta sunt eu fericita ca sunt aici,in ianuarie am intrat in spital din cauza unei raceli,bineinteles ca nu stiam cum e aici,imi imaginam diferentza dar nu asa....asistentele veneau knd apasam pe un buton si numai pentru un bidonas cu apa,si cum vb cu mine duamni numi venea a crede,cand venea cu papa mai avea oleaca si iti daddeau ei in gura,si vb aia nu plateam eu ci asigurarea,nu imi vine a crede cum poate exista asa o indiferentza la noi fata de pacienti,un asa comportament.
17+
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
uite doar din motivul asta sunt eu fericita ca sunt aici,in ianuarie am intrat in spital din cauza unei raceli,bineinteles ca nu stiam cum e aici,imi imaginam diferentza dar nu asa....asistentele veneau knd apasam pe un buton si numai pentru un bidonas cu apa,si cum vb cu mine duamni numi venea a crede,cand venea cu papa mai avea oleaca si iti daddeau ei in gura,si vb aia nu plateam eu ci asigurarea,nu imi vine a crede cum poate exista asa o indiferentza la noi fata de pacienti,un asa comportament. 17+ |
Macar pentru asta sa fii fericita ca esti acolo unde esti...eu am niste rude in germania, undeva langa Nurnberg si maine as pleca acolo daca as sti ca ne-am gasi de munca.
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Buna seara albinutelor! Nu credeam ca voi avea asa mult de citit....abia sunt la pag.5 Azi mi-am facut curaj si am ajuns la cateva agentii imobiliare sa-mi pun apartamentul in vanzare(e de la mama)...este cu 2 camere si pana vine bebe poate o sa avem unul cu 4 ...asa ca Dragaica, Carmen, sunteti niste norocoase ca deja incepeti amenajarile si pregatirile pt bebe.....voi va dati seama cat mai am eu pana la camera lui bebe....... Laura, felicitari pt vestile bune!dar cate kg ai luat de ti-a spus dr sa reduci sarea? Elena, fi optimista! Marisor si bebelusul tau Sheri! bravo! Ai scapat de stres....inseamna ca ai fost tare cuminte tina 19+ |
sALUTARE FETELE
AM LUAT 6KG...SI IDEEA E CA INAINTE AVEAM 78-80KG....ASA CA O STI EL CE-O STI.PLUS CA M-A VERIFICAT SI A ZIS CA AM PICIOARELE UMFLATE RAU.
SI CE SA MAI, ASEARA A INTRAT INAINTEA MEA O FATA SA FACA AVORT...DACA NU A TIPAT FETITA AIA, DE M-A BAGAT IN DRACI...ERA CAM MICA DE VARSTA, PAREA DE 17-18 ANI MAXIM.MEDICUL NU ARE NICIO VINA..CHIAR MA INTREB, IN ZILELE NOASTRE, CAND EXISTA ATATEA METODE INFORMARE, DE PROTECTIE, CUM REUSESC SA FACA SA AJUNGA LA ASA CEVA...II MULTUMESC LUI DD CA NU AM TRECUT PRIN ASA CEVA..SI MA ROG SA AM DESTULA MINTE SI VOINTA SA-MI EDUC COPII I ASA FEL INCAT SA NU TREACA PRIN ASA CEVA.BEBE ERA F ACTIV ASEARA, I L-A ARATAT SOTULUI CA EU NU VEDEAM DIN POZITIA IN CARE ERAM..DADEA DIN MANUTZE, DIN PICIOARE, DUCEA MANA LA CAP..
HAI CA VA PUPACESC,
Laura 18+
puiutz_mic spune:
Buna dimineata si de la mine, cu intarziere...
Dragaica, am vazut pozele cu burtica ta cea noua...ce mai...ne-ai intrecut pe toate! Foarte frumoasa burtica, ca si bebeii din ea, desigur! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si dragutii cei mici la termen!
Ramo si Alina2005, felicitari pentru ! Si pentru vestile bune ca sunteti bine! Vad ca in "zona" mea din august au inceput sa apara fetitele
Crissy, multumesc de sfaturi! O sa am grija! Neaparat sa intrebi pe dr. despre cocktailul minunat, desi nu cred ca coaja de oua ar putea dauna lui bebe...poate doar continutul ridicat de vitamina C? Intreab-o pe dr.!
Tanti, ma bucur pentru rezultatele ok! Cum, trebuie sa astepti 9 sapt. ca sa-l mai vezi pe bebe la eco??????? Sper sa nu-mi spuna si mie asa ceva...Nu cred ca as rezista... Desi stiu ca dupa sapt. 22 bebe creste foarte mult si nu vom mai avea o imagine completa a lui la eco ulterioare...il vom viziona doar pe "bucati"
Tina, Shery are dreptate, mai bine suna dr., sa nu fie contractii!!! Ai grija de tine!
Btz_ovi, subscriu... si eu am avut aseara o repriza de ..de la niste zacusca...nu mai mananc nimic uleios de acum!
In ce priveste "afacerea cu CD-urile...nu-mi vine sa cred cat de profitori pot fi unii.. medicul la care merg eu nu mi-a cerut nicioadata bani pentru asa ceva! si de fiecare data am mers cu CD-ul meu, exceptand prima data, ca am uitat sa iau...
la toate burticile! Succes celor care au astazi eco!
Elena 16+
Cris2010 spune:
Mai burtici, eu nu sunt lamurita cu mancarea picanta de ce ar fi interzisa? Eu inainte mancam picant si acum mai mananc, binenteles ca unele mancaruri si nu exagerat de picant, dar totusi picant. Ma gandesc ca orientali, ca am lucrat cu ei, mananca foarte, foarte picant si copiii lor nu sufera in urma acestui fapt.
Cris 20+ cu
Mycya spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Mai burtici, eu nu sunt lamurita cu mancarea picanta de ce ar fi interzisa? Eu inainte mancam picant si acum mai mananc, binenteles ca unele mancaruri si nu exagerat de picant, dar totusi picant. Ma gandesc ca orientali, ca am lucrat cu ei, mananca foarte, foarte picant si copiii lor nu sufera in urma acestui fapt. Cris 20+ cu |
cica din ce am citit eu ar putea produce contractii,park asa vazusem pe internet,eu mananc putin piknt k asa imi place,cel putin la o ciorbitza sau supa ardeiu iute nu lipseste.poate ca nu face rau daca nu e foarte piknt
17+
enik83 spune:
eu am noroc ca nu-mi place nimic picant.. da in schimb de cand sunt insarcinata, ma calca sa manc hrean..desi nu este recomandat sa mananci pe timpul sarcinii pt ca ii un antibiotic natural si nu stiu ce...dar mai pup cate o lungurita pe saptamana..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Mycya spune:
citat din mesajul lui enik83 eu am noroc ca nu-mi place nimic picant.. da in schimb de cand sunt insarcinata, ma calca sa manc hrean..desi nu este recomandat sa mananci pe timpul sarcinii pt ca ii un antibiotic natural si nu stiu ce...dar mai pup cate o lungurita pe saptamana.. 16+ cu o minune de poze [url=http://lilypie.com][/url] chiar daca e facut sub forma de salatik cu sfecla?chiar nu stiam de hrean nimic |
17+
CarmenAlbu spune:
Nu este interzisa mancarea picanta, ci trebuie consumata cu moderatie doar de catre o parte dintre noi, cele cu arsuri, eu mananc indian, (gatesc eu de la o), si dupa aceea imi vine sa ragai foarte des, am senzatie de mancare-n gat, dar pentru vreo 3-4 ore , pentru ca se digera mai lent mancarea picanta!
Cauza si efectul - mananc mai rar picant! Dar savurez de fiecare data!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui Dragaica Am pus 2 poze cu burtica, nu va uitati la fata eram dupa dus molesita si somnoroasa. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
Dragaica ai o burtica super
Angharad esti minunata...Carmen si tu (mi-a placut bluza foarte mult ), si lucrusoarele de bebe fetita sunt superbe