Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
btz_ovi spune:
Fetelor,eu m-am uitat pe site-urile cu scuteceii si sincer,desi la inceput nu eram de acord cu ideea din motive igienice,acum chiar imi surade.Am vorbit cu sotul si i-am zis cam despre ce e vorba,a fost foarte incantat si urmeaza sa ne mai documentan iar apoi sa facem comanda.O sa imi iau cateva bucati intai sa vad cum va reactiona bebe la ele,daca nu va fi multumit ma dau pe Pampersi.
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Merci, Alina. Oricum ma duc pregatita cu cd-uri dupa mine si un stick. Vroiam sa te intreb daca trebuie sa anunt inainte de a incepe controlul ca vreau si cd? Cris 20+ cu |
Eu am zis de la inceput, dar nu cred sa conteze, pentru ca la sfarsit a introdus cd-ul si a pus filmuletele pe el. Dar poate e bine sa zici de la inceput ca vrei cd. Eu am avut noroc ca nu mai aveau cd-uri, la inceput imi spusese ca nu se poate cu al meu, ca sunt cd-uri speciale si daca a vazut ca pana la urma nu are de ales, mi-a acceptat cd-ul. Daca imi dadeau de la ei, sigur trebuia platit. Si te mai avertizez cu o chestie: sa stii sigur in ce sediu trebuie sa ajungi, eu am ajuns cu 1 ora inainte la Unirii, dar am stat in masina si cand intru la fara un sfert pentru programare, mi-au zis ca dr la care am programare nu e in sediul ala, ci in Grivitei. M-am enervat, pentru ca nimeni nu mi-a spus asta cand am facut programarea in Unirii, o sun pe dr sa ii spun ca intarzii si a zis ca nu ma poate ajuta, sa vin azi cum ar veni sau maine. Zic doamna, eu nu stau in Buc, vin de la Slobozia special! Nu a interesat-o..M-a busit plansul, m-am dus peste fetele de la receptie si le-am zis clar si raspicat "eu nu sunt din Bucuresti, nu stau pe drumuri toata ziua si vreau sa ma vada cineva ACUM". S-au uitat crucis si m-au indrumat undeva la etajul 4...Am avut noroc ca am mai asteptat doar 1 ora, ca altfel nu stiu ce iesea. Mi se parea normal ca atunci cand am facut programarea, sa mi se spuna si in ce sediu sa ajung, ca doar nu-s Mama Omida sa ghicesc in fasole.
Succes, abia astept sa vii cu vesti.
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Neata si din partea mea....Ramona,Alina felicitari pt sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii GEO 22+ cu |
Multumim! Si voua va doresc la fel!
Multumesc si tie, Otilia!
Eu citesc cate putin si va si raspund, altfel uit ce am spus pana la capat
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
btz_ovi spune:
Alina ha ha ha,ce smecheri.Deci asa zic ei ca sunt cd-uri speciale numai ca sa ia bani.Vaii ce banditi.Iar in legatura cu programarea,stai relax ca asa se intampla mereu.Nu stiu de ce toti medicii,inclusiv asistentele trateaza pacientii ca pe niste legume,le este foarte greu sa vorbeasca frumos si explicit cu pacientii.De parca ne-ar face o favoare foarte mare daca ar fi mai amabili.Nu te enerva
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alina2005
Eu am zis de la inceput, dar nu cred sa conteze, pentru ca la sfarsit a introdus cd-ul si a pus filmuletele pe el. Dar poate e bine sa zici de la inceput ca vrei cd. Eu am avut noroc ca nu mai aveau cd-uri, la inceput imi spusese ca nu se poate cu al meu, ca sunt cd-uri speciale si daca a vazut ca pana la urma nu are de ales, mi-a acceptat cd-ul. Daca imi dadeau de la ei, sigur trebuia platit. Si te mai avertizez cu o chestie: sa stii sigur in ce sediu trebuie sa ajungi, eu am ajuns cu 1 ora inainte la Unirii, dar am stat in masina si cand intru la fara un sfert pentru programare, mi-au zis ca dr la care am programare nu e in sediul ala, ci in Grivitei. M-am enervat, pentru ca nimeni nu mi-a spus asta cand am facut programarea in Unirii, o sun pe dr sa ii spun ca intarzii si a zis ca nu ma poate ajuta, sa vin azi cum ar veni sau maine. Zic doamna, eu nu stau in Buc, vin de la Slobozia special! Nu a interesat-o..M-a busit plansul, m-am dus peste fetele de la receptie si le-am zis clar si raspicat "eu nu sunt din Bucuresti, nu stau pe drumuri toata ziua si vreau sa ma vada cineva ACUM". S-au uitat crucis si m-au indrumat undeva la etajul 4...Am avut noroc ca am mai asteptat doar 1 ora, ca altfel nu stiu ce iesea. Mi se parea normal ca atunci cand am facut programarea, sa mi se spuna si in ce sediu sa ajung, ca doar nu-s Mama Omida sa ghicesc in fasole. Succes, abia astept sa vii cu vesti. Alina, 21+ cu dulce Fetita mea |
Bine ca ai rezolvat pana la urma. Eu stiam dinainte ca este la Grivita, dar mi-au spus si cand m-am programat.
Cris 20+ cu
michelle1981 spune:
Referitor la mancare gatita, eu gatesc cel mai mult la cuptor: cartofi/ paste cu branza la cuptor (si proaspete si congelate), pui cu legume la cuptor, legume gratinate la cuptor.
Mai fac orez cu pui (in diferite arome: curry, sos caju, sos soia), pui vienez (pui + ciupe + cartofi + smantana) la ceaun si tot felul de combinatii din astea.
Acum insa salatele sunt la putere
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Alina ha ha ha,ce smecheri.Deci asa zic ei ca sunt cd-uri speciale numai ca sa ia bani.Vaii ce banditi.Iar in legatura cu programarea,stai relax ca asa se intampla mereu.Nu stiu de ce toti medicii,inclusiv asistentele trateaza pacientii ca pe niste legume,le este foarte greu sa vorbeasca frumos si explicit cu pacientii.De parca ne-ar face o favoare foarte mare daca ar fi mai amabili.Nu te enerva 20+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Eram foarte suparata aseara, dar mi-a trecut tot cand am vazut-o pe pitica
Da, si treaba cu cd-urile e afacere nene, ce mai!
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
michelle1981 spune:
La clinica unde voi face eu eco morfologica nu se dau poze pe CD sau pe stick (format digital), numai pe hartie..
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
Alina2005 spune:
Lasa, e bine sa fie si pe hartie. O alta posibilitate ar fi sa il iei pe sotzul din dotare sa filmeze ecranul. Si gata, ai si filmulete. Noi asa am facut aseara, cand am auzit ca nu ne da CD.
Cris, mie nu mi se deschide site-ul cu medicamentele e de la mine sau de la ei?
Alina, 21+ cu dulce
Fetita mea
Cris2010 spune:
Alina, cred ca nu ne lasa administratorul. Am pus link-ul direct si cand am dat vizualizare, imi modifica cuvinte din link. Am sa pun linkul in contul comun de e-mail.
Cris 20+ cu