Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox-mada Treaba asta cu gatitul ma dispera si pe mine Nu mai stiu ce mancare sa mai fac,si imi intreb sotul ce ar vrea sa manance si el imi zice"Ce vrei tu si ce poti tu manca" Habar nu am ce o sa gatesc azi ROXANA 15+ si mami lui ERIC(31.12.2007) |
asa face si al meu,in loc sa imi dea idei imi spune sa fac ce vreau si bineinteles ca nu stiu
17+
enik83 spune:
buna burtici...
mi-a luat ceva sa va citesc de unde ramasesem aseara..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
btz_ovi spune:
Hello burtici .Ce faceti?Eu astazi m-am simtit cam rau de dimineata,cred ca lui Paul al meu nu ii mai place nimic din ce mananc,azi am servit la micul dejun sunculita si ceiutz,insa imediat am si .Deja se vede ca imi seamana mie: mofturos la mancare
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
asa face si al meu,in loc sa imi dea idei imi spune sa fac ce vreau si bineinteles ca nu stiu 17+ |
Din fericire pt mine, gatesc si mananc ce faceam si inainte. Mai nou, mi-am luat oala de gatit pe aburi si sunt foarte incantata. Mancarea e mai gustoasa facuta in aburi decat fiarta in apa si mult mai sanatoasa. Nu vreau sa va fac pofta dar chiar acum mananc salau cu cartofi nature, totul fiert la abur, cu o vinegreta din ulei de masline, suc de lamaie si sare. Merge de minune cu salata verde. Oricum mie imi plac mancarurile cat mai simple si cu ingrediente putine.
Fetelor care sunteti in pana de retete, pe contul comun de e-mail sunt postate mai multe carti de retete de bucatarie. Puteti sa va inspirati de acolo.
Cris 20+ cu
enik83 spune:
citeam ca voi nu mai puteti dormi si va treziti de dimineata.. eu fetelor dorm ca bursucul.. sper sa semene puiutu cu noi la treaba asta ca de nu am incurcat-o..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Hello burtici .Ce faceti?Eu astazi m-am simtit cam rau de dimineata,cred ca lui Paul al meu nu ii mai place nimic din ce mananc,azi am servit la micul dejun sunculita si ceiutz,insa imediat am si .Deja se vede ca imi seamana mie: mofturos la mancare 20+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
si bb meu e mofturos tare,eu nici nu pot manca,mi se face rau numai cat ma gandesc la ceva ce probabil nui place,bine ca nu.
17+
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
si bb meu e mofturos tare,eu nici nu pot manca,mi se face rau numai cat ma gandesc la ceva ce probabil nui place,bine ca nu. 17+ |
Vai,al meu nu suporta morcoveii (blegutul nu stie ca sunt foarte buni pt el),pestele,prajelile (desi cartofii pai si outele le adora,ca si ma-sa ),carnurile grase si usturoiul.Sper ca atunci cand se va naste sa pape orice ca taticutul lui,caci altfel e jale .In schimb ii place somnul,daca e asa si dupa ..iupiii...inseamna ca va fi cel mai cuminte bebelutz
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Am dat www.super-reclama/farmacie-traditionala-f5/medicamente-permise-in-timpul-sarcinii-si-alaptarii-t277.htm#3418" target="_blank">aici peste un tabel cu medicamente permise in timpul sarcinii si alaptarii.
Cris 20+ cu
Victo spune:
cris, mama o fi sanatoasa mancarea la abur, nu zic nu, da mie un nu/mi place si gata. am cumparat si eu cd era Stefan mai mic aparat din ala de gatit la abur, ce il pui in priza, nu oala, dar doar lui ii faceam. iar pestele cu atat mai putin imi place fiert as ain aburul ala.
accept gratarul..ca si gust cel mai bun mi se pare prajit, dar na, stiind ca nu e sanatos, ma abtin pe cat pot. da o tura de cartofi prajiti o data la 2 sapt..tot merge de minune..
fetelor stati linistite cu miscarile bebeilor.si eu abia de la 20 de sapt am fost sigura ca e el, iar acum la 21 sapt si 2 zile deja suteaza nu gluma..:):)ideea e sa suteze zilnic, nu neaparat de nu stiu cate ori pe zi, sau la acelasi interval.
eu de ex daca ma misc, umblu fac treaba ici colo..nu il simt..doar daca stau linistita, pe scaun, canapea.
si cu dimensiunile burtii la fel. a mea tot a crescut, acum de vreo 2 sapt s/a mai oprit dar e f bine asa.ma simt si eu inca usurica, vioaie, pot alerga dupa autobuz..:):) ceea ce pe la 8 luni nu mai pupam noi.
eu caut sa comand pat supraetajat pt piticoti. la fag/stejar ma gandesc. o cunostinta a apreciat asa in mare, ca m/ar ajunge la 1000 lei. nu mi se pare mult. sa vad cd il sun sapt viit sa imi faca oferta sigura dc ramane asa.:)
mai am 3 luni de munca..:):)
Lia, imi pare nespus de rau. dar cum a fost posibil la varsta asta a sarcinii? ai avut vreun incident neplacut? gen cazaturi, eu stiu..sau vreun virus sau ce i/a facut rau lui bebe?
Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)
CarmenAlbu spune:
Shery, inca nu am uitat, azi sigur pun siteul, ai grija cu lipitul ca suntmai multe tipuri de tapet daca e textil e un procedeu special cu un lipici spexial, samd, daca e de hartie intradevar si tu il poti face, pun poza acum cu tapetul de sus, ca ala de jos e roz simplu pe picassa!
Mi-l pune un nene care ma ajuta din cand in cand! Ai noroc ca e priceputa femeia care te ajuta, nu are neamuri?
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu