Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
grety_niku spune:
Neatza burtici!
Ma bucur mult pentru vestile bune de la eco la cat mai multe vesti bune
Saptamana viitoare poate sta frumos si gandacelul nostru si ne arata gaurica sau surubelul
15+ cu bebic rusinos
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 burtici......buna dimineata....... nu am mai apucat sa intru ieri, am ajuns acasa putin mai tarziu ce-i drept, asa ca nu vestile de la eco sunt BUNE....suntem tot fetite,....suntem BINE, avem 197 grame, in grafic a zis d-na dr. offf...asa m-am linistit, mai ales ca mi-a zis ca nu e nimic in neregula cu marimea burticii mele...nu stiu daca v-am zis, dar cand am ramas insarcinata aveam 59 kg, apoi slabit atunci cu dezlipirea placentei, pana la 55, iar ieri aveam 57.6 kg. mi s-a zis ca e ok. saptamana asta trebuie sa imi fac analizele de sange ptr TT, iar in 31 sunt programata la eco. (TT). sunt happy acum...mai tarziu o sa pun pozici,....si mai intru dar trebuie sa mai citesc din urma..... la toate burticile....... Ramona 17+ ....cu o scumpica de |
din cate stiam eu pentru TT eco si analizele trebuie sa fie la intervale f apropiate. Eu pe 10 o sa fac si eco si analizele.
15+ cu bebic rusinos
paula_m spune:
Buan dimineata!!!
Ieri mi s-a stricat calc si de abia azi s-a reparat.
Sunt socata de ce a patit Lia.Am crezut ca noua nu ni se poate intampla asa ceva...Imi pare tare rau Lia, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste incercarea asta.
Sincer dupa ce am citit mesajul Liei, nu mi-au mai ramas multe in cap despre ce s-a intamplat ieri, felicitari celor care au fost la ecograf si si-au vazut copilasii. Cred ca Elena a scris de chisturi, dar din ce am citit eu pe net, aceste chisturi se resorb si o sa vezi ca peste 2 saptamani o sa fie bine.
Sa aveti o zi buna
Paula, 19+ cu
Mycya spune:
sa imi mai spuneti si mie ce faceti de papa bun,sa mai am si eu idee.ieri chiar am facut dovlegei pane si au fost foarte buni,nu mai stiu cine a scris ca facuse,e mai greu ca sunt la inceput si nu apuc sa va retin la toate numele,si cum e activitate aici nu am cum sa mai dau inapoi sa citesc.
17+
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya michelle am intrat la msg private,dar nu gasesc nimic despre activare.oare inca dorm eu?!sau e mai complikt.of of,neuronii meu au suferit mult 17+ |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
tina_80 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Felicitari fetelor pt vestile bune, de la eco!
Eu merg pe 16 martie la morfofetala dar am f mari emotii. Mi-e cam frica!
Pe voi va mai doare burta? Eu m-am trezit pe la 6 cu niste dureri ingrozitoare...cam ca la menstra. Am luat un nospa si scobutil, m-a mai lasat ca am adormit iar pana la 10...acum iar au revenit...nu stiu ce sa mai fac.....
tina 19+
rox-mada spune:
Treaba asta cu gatitul ma dispera si pe mine
Nu mai stiu ce mancare sa mai fac,si imi intreb sotul ce ar vrea sa manance si el imi zice"Ce vrei tu si ce poti tu manca"
Habar nu am ce o sa gatesc azi
ROXANA 15+ si mami lui ERIC(31.12.2007)
lalala13 spune:
Otiliav da, eu am probleme cu tensiunea si proteinele. azi ma duc pentru a 3-a oara la cardiolog sa vad ce zice si sapt viitoare la gineocolog sa vedem ce urmeaza..
si fetele..si eu stranut
----------------------------------------------
my somebody....
19+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Sheritra spune:
Tina, sa nu fie contractii, poti merge la spital sau sa-ti suni dr!
Carmenuta, astept sit-ul si pozicili! Cine iti pune tapetul?
Camera Alesiei va avea 14 m2, am facut calcul, scazand usa, geam, reiese 35m2 de tapet necesar, o rola are 7m2, deci 5 role! La noi un meserias ia intre 15 si 20 ron de m2, deci ar fi la 6oo ron montajul. Plus vreo 10 maclavaisurile de lipit.
Fata care-mi face curat a spus ca mi-l lipeste ea intr-o zi, sa nu dau atatia bani !
Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)