Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! si eu la

Felicitari Alina, Ramo pentru vestile bune!
Am impresia ca deja e echilibrata balanta baieti/fetite acum.

Sheri, ce a zis la eco? S-a adeverit predictia Kittei au ba? Ca aseara ne-ai lasat in pom.
Lalala, tu parca ziceai de proteine in urina si tensiune nu foarte buna. Ai grija de tine, banuiesc ca ai citit destule pe net pana acum, dar inca nu-ti faci griji cu preeclampsia.
Crissy, eu am retinut apa la prima sarcina, multa, de aceea m-am si desumflat mult imediat dupa nastere. Dar a fost un efect secundar al ingurgitarii de progesteron mult, plus alte pastile care mi-au dat rinichii peste cap. La ecografia morfologica am aflat de hidronefroza si am stat pe ceaiuri pana la nastere ca pastile n-am vrut sa iau. Ei, la a doua sarcina n-am mai avut nimic, nici pastile nu am luat multe. Am facut analiza de Na si a iesit ca-i in intervalul recomandat. Tu stii ce nivel al Na ai in sange? sau te orientezi dupa picioare umflate?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea....Ramona,Alina felicitari pt sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii

GEO 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineatza si din partea mea
Ramo, Alina felicitari pentru fetitzesi ma bucur mult ca totul e bine,sa dea Dumnnezeu sa fie la toate vesti bune cu bebei grasuni si sanatosi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici!

mycya, trebuie sa iti activezi mesajele private ca iti putem trimite parola.

beluistef, am vazut si eu cuculetul

oana, eu as zice pe la 8 luni, dar cred ca depinde de fiecare. Si eu ma gandesc la cateva poze artistice

Eu de exemplu azi dimineata am observat ca burta era mai mica decat ieri si mai mica decat alatairi. Parca da inapoi cumva. O fi de la de-balonare sau poate din cauza sportului? (aseara am mers la Pilates)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

ooana si eu m-am gandit la o sedintza cu burtica.o sa ma interesez pe aici unde o sa pot face.eu credk cam pe la 6 luni am sa fac ca e destul de vizibila atunci,si ca sa nu fiu prea umflatik.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Sedinta cu burtica, vreau si eu...Nu prea stiu insa unde pot merge....
Daca gasiti voi ceva convenabil in Bucuresti, o sa postati si pe site, nu??

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor multi -ici

Oana bafta la eco astazi si sa vii cu vesti bune.

Eu din fericire nu am platit nimic la aceasta eco, eram pregatita pentru 80 ron, insa de la medicina muncii mi-au dat ca surpriza gratis. Eu la firma la care lucrez au si clinica particulara si la medicii angajati ai clinicii beneficiezi de gratuitate.Dar la aceasta eco chiar nu ma asteptam.Oricum in mod normal costa 160 ron.

Referitor la parul de pe burta va zic ca am din belsuuuug, nu stiu de unde atata par ca la fete nu am avut chiar asa, in shimb insa nu mi-a aparut dunga neagra pe mijlocul burtii.

Ma bag la o tura de smotru si sa fac mancare...plus ca am si fetele acasa si o sa-mi fie destul de greu ca eu pe o parte fac, iar ele ma ajuta pe partea cealalta si fac la loc

Va mai citesc

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

michelle am intrat la msg private,dar nu gasesc nimic despre activare.oare inca dorm eu?!sau e mai complikt.of of,neuronii meu au suferit mult

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox-mada spune:

Neata buna!
Multifetelor care au facut eco si totul e ok.
Bafta celor care au programare pt azi si zilele urmatoare
LIA...Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste asta.Primeste un pupic dulce din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata burtici!
Elena am auzit multe cazuri asa ca sa nici nu te mai gandesti, lasa-l pe doctor sa isi faca griji cand e cazul sau daca e cazul, !
Alina ce bine ca ai fetita
Fetele cu vesti bune felicitari abia astept si eu pe 8 martie!!!
Sa aveti o zi minunata!!
AAa despre stranutat e mult msai frecvent in sarcina eu stranut zilnic de cateva ori , nu afecteaza bebe stati linistite!! Daca aveti aerul fff uscat eventual luati un umidificator sa nu se mai infunde nasul asa tare si sa stranutati mai putin!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Mergi la inceput