"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto super a luat in greutate Davidelu'.Stiu ca aveai mari emotii in legatura cu greutatea lui dar se vede mamis pe el ca o duce bine bebelanul.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Iulia - mami, asa o experienta n-as vrea sa mai traiasca nimeni. eu cred ca ma luam cu ei de gat. cred ca de-aia am si ales o clinica unde inainte de toate sa fim respectati, noi si copilul nostru. si unde sa nu existe echipamemnte din secolul trecut si unde sa nu stau intr-o camera cu alte 10 persoane si cu copilu' mic urland. si sa dau si o caciula de bani.
dar daca tot zici ca citesti din umbra, de ce nu ai cerut aici pe forum o parere, ca uite aici e de-ajuns sa intrebi ceva si sar toate fetele cu pareri, info, sfaturi. eu n-am auzit de doc asta, na. o fi buna, nu zic nu, da n-am auzit. de ce e celebra? adica ce-a facut ea nemaipomenit? de ce e mai buna ca altii?
auzi, poate fi celebra celebritatii din tara celebritatilor, n-o sa ma vada pe la ea vreodata. ea pierde. nu eu. oricum eu platesc abonament pentru toata familia la o clinica unde ma duc si mi se multumeste pentru asta. daca era cu bun simt, poate ii bagam ei banii astia in buzunar. oricum vad ca banii raman fix in buzunarul ei, daca spui ca avea dotari din secolul trecut. nu investeste in nimic, ca doar are nume.

ma revolta ingrozitor astfel de vesti. din cauza unei doc "celebre" cu aparatura de pe vremea lu' decebal, am avut ingrozitor de suferit. poate acum aveam 3 copii. din cauza unei nesimtite ca asta (celebra, de altfel) la usa careia am stat 4 ore, mi s-a rupt trompa. asteptam la usa ei sa-mi faca eco, sa-mi spuna ca sunt gravida. mi-a zis...ca din pacate e extrauterina...si pana am ajuns la spital mi s-a rupt trompa. pt ca am stat 4 ore la usa ei. vaca naibii .

ee...cu copilu' meu insa nu voi admite asa ceva.

si ma rog, ce e gresit la schema de diversificare cu cereale si suc de fructe la 5 luni? ca jdemii de medici numai asta recomanda.

sper sa fie bine puiul tau si temerea ta cu virusii sa nu se adevereasca.

..ca m-am enervat. uka, da-mi evantaiu'.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

A... si buna seara, mamici dragi!

Saru'mana tanti Luto! Sa nu ma trageti de urechi fiindca am uitat sa dau binete.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Anco eu te apreciez si te admir!!..imi pare foarte rau ca ti se intamplå tocmai tie si acum, cand aveai cel mai mult nevoie de sprijinul lui..Te sårut cu drag!

iulia cand citeam povestea vizitei voastre la doctor, mi-a venit in minte vizitele mele de copil la circa de unde faceam parte..cand imi facea vreaun vaccin sau vreo injectie veneau cu ustensilele alea care pareau atat de vechi( mai ales cutia aia de fier unde tineau acele parca, nu mai tin minte), si mirosul ala de spital te lesina si mereu imi batea inima foarte tare..ieseam atat de speriata de acolo..

miha mami felicitari pt cei doi dintisori..

Bruce, minunea noastrå

vrei sa spui ca undeva in lume exista pediatri fara cutia de fier in care sa tina chestiile alea de pus pe limba sa vada gatul?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

...daaaa, aici sunt din lemn, de unica folosinta.....s-a uitat in gatul meu cand eram gravida si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Carina eu zic sa nu te stresezi mami ca e foarte bine 7,2 kg. Andrei avea azi la cantar (si era dupa masa) 7,4 si pediatra a zis ca e f bine. Si am vazut ca Maria e mai mica decat Andrei cu o saptamana!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Anco eu te apreciez si te admir!!..imi pare foarte rau ca ti se intamplå tocmai tie si acum, cand aveai cel mai mult nevoie de sprijinul lui..Te sårut cu drag!

iulia cand citeam povestea vizitei voastre la doctor, mi-a venit in minte vizitele mele de copil la circa de unde faceam parte..cand imi facea vreaun vaccin sau vreo injectie veneau cu ustensilele alea care pareau atat de vechi( mai ales cutia aia de fier unde tineau acele parca, nu mai tin minte), si mirosul ala de spital te lesina si mereu imi batea inima foarte tare..ieseam atat de speriata de acolo..

miha mami felicitari pt cei doi dintisori..

Bruce, minunea noastrå

vrei sa spui ca undeva in lume exista pediatri fara cutia de fier in care sa tina chestiile alea de pus pe limba sa vada gatul?

...daaaa, aici sunt din lemn, de unica folosinta.....s-a uitat in gatul meu cand eram gravida si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Da..si aici sunt la fel..Tot cu din alea l-a controlat si pe Brucu.Bine , ca el voia sl il pape, cå a vazut el la må-sa cum rodea la unul dupå ce se terminase inghetata de pe el.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Luci imi pare tare rau, eu sunt cu recuperatul pe invers, de aici in spate (numai de vreo saptamana ).

Felicitari pentru dintisor!!! Pupam Davidelul curajos si sa iasa din ce in ce mai usor toti de acum incolo!!! Dar mi-a placut cum ne-ai zis-o

Miha felicitari si voua! De fiecare data cand te citesc ma gandesc ca eu cu sotul nu am putea face atatea, nu am putea creste 3 copii. Toata admiratia pentru amandoi! Felicitari pentru apartament! Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l vindeti bine pe actualul! Imi place titulatura ta! Si faptul ca Luci scrie Miha84

Uka si Hepi ar trebui sa cereti bani, ca pentru mine e ca un mers la un spectacol, ca o terapie, aveti un umor fenomenal!

Alex ai fost o scumpa cu intrebarile si cu faptul ca ne faci capitole . Baie noi facem o data la 2 zile. De iesit afara am iesit zilnic din prima saptamana de viata, pana cand a facut febra. De atunci doctorita ne-a interzis sa reluam iesirile pe vreme umeda si frig si ne-a zis sa incepem cand e soare. Asa am facut. Acum mai am o problema, degeaba s-a mai incalzit, adica sunt maxime pozitive, ca se pare ca nu am observat pana acuma ca la noi primavara sufla un vant de te ia pe sus...

Uka lasa tu traducerile la "mama"! Important e ca spune "mama"!!! Felicitari!

Si Ebru felicitari pentru "baba"!

Doris imi pare rau pentru stresul cu greutatea. Eu tot asa ma gandesc ca ei sunt diferiti si se ingrasa in ritmul lor. Dar am avut si noi o luna, a treia, in care a luat putin, si stiu cum e sa te stresezi.

Raluci exact azi am sterilizat o suzeta integral din latex de la chicco. Nu miroase a cauciuc, avea ceva uleios pe ea in ambalaj, dar am spalat-o si sterilizat-o si e ok. Si eu am vrut-o pentru ca se apuca de ros marginile de la suzete. Am mai avut inainte integral din silicon si au fost ok.

Asta ca Topfer ingrasa mai tare decat altele n-am inteles-o. Mai ales ca sunt doar cereale, fara adaosuri ca restul...

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Santorini e adevarat ca sunt cam stresata de felul meu dar ma dispera cat ii cant si ma rog de ea sa pape si ea 100 ml la o masa sau 50 g de fructe, ca nu era ea chiar asa. Nu ii placea legumele si carnea dar acum nu vrea nimic. Nici cerealele care le halea cu mare pofta. Asa m-am buburat azi pentru alea 45 g de iaurt.....

Asa per ansamblu nu e rea greutatea dar cand vezi ca scade te enervezi.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Asta ca Topfer ingrasa mai tare decat altele n-am inteles-o. Mai ales ca sunt doar cereale, fara adaosuri ca restul...

Revin

Pe asta eu am inceput-o, dar se referea la lapte, nu la cereale. Si era vorba despre ceea ce am tras eu cu urechea la ce spunea medicul pediatru unei alte doamne. Evident ca eu sunt cu totul in afara temei ca Mosorelul meu nu serveste. Asa ca, toata baza!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Fetelor eu ma bag la somnic ca bebelusa doarme de 1 ora si nu stiu cat o tine cu enspe treziri pe noapte.

Va pup si noapte buna.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput