"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Iulia - mami, asa o experienta n-as vrea sa mai traiasca nimeni. eu cred ca ma luam cu ei de gat. cred ca de-aia am si ales o clinica unde inainte de toate sa fim respectati, noi si copilul nostru. si unde sa nu existe echipamemnte din secolul trecut si unde sa nu stau intr-o camera cu alte 10 persoane si cu copilu' mic urland. si sa dau si o caciula de bani. dar daca tot zici ca citesti din umbra, de ce nu ai cerut aici pe forum o parere, ca uite aici e de-ajuns sa intrebi ceva si sar toate fetele cu pareri, info, sfaturi. eu n-am auzit de doc asta, na. o fi buna, nu zic nu, da n-am auzit. de ce e celebra? adica ce-a facut ea nemaipomenit? de ce e mai buna ca altii? auzi, poate fi celebra celebritatii din tara celebritatilor, n-o sa ma vada pe la ea vreodata. ea pierde. nu eu. oricum eu platesc abonament pentru toata familia la o clinica unde ma duc si mi se multumeste pentru asta. daca era cu bun simt, poate ii bagam ei banii astia in buzunar. oricum vad ca banii raman fix in buzunarul ei, daca spui ca avea dotari din secolul trecut. nu investeste in nimic, ca doar are nume. ma revolta ingrozitor astfel de vesti. din cauza unei doc "celebre" cu aparatura de pe vremea lu' decebal, am avut ingrozitor de suferit. poate acum aveam 3 copii. din cauza unei nesimtite ca asta (celebra, de altfel) la usa careia am stat 4 ore, mi s-a rupt trompa. asteptam la usa ei sa-mi faca eco, sa-mi spuna ca sunt gravida. mi-a zis...ca din pacate e extrauterina...si pana am ajuns la spital mi s-a rupt trompa. pt ca am stat 4 ore la usa ei. vaca naibii . ee...cu copilu' meu insa nu voi admite asa ceva. si ma rog, ce e gresit la schema de diversificare cu cereale si suc de fructe la 5 luni? ca jdemii de medici numai asta recomanda. sper sa fie bine puiul tau si temerea ta cu virusii sa nu se adevereasca. ..ca m-am enervat. uka, da-mi evantaiu'. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
astia nu sunt oameni... uita ca lucreaza cu vieti, cu suflete... offff
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
citat din mesajul lui hepilica si ma rog, ce e gresit la schema de diversificare cu cereale si suc de fructe la 5 luni? ca jdemii de medici numai asta recomanda. |
Hepi, tipa aceasta este cunoscuta drept o mare promovatoare a alaptarii exclusive macar pana la 6 luni..probabil ca din cauza aceasta..
oricum..imi pare rau pentru experienta ta..trist..
Miha, felicitari pentru apartament!!! sa-l stapaniti sanatosi!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui biaz29 A... si buna seara, mamici dragi! Saru'mana tanti Luto! Sa nu ma trageti de urechi fiindca am uitat sa dau binete. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Bia tocmai am citit postarea ta de aseara. Cum mai esti? Tot asa a supt azi-noapte Mosorel?
Nu ma pricep cu faptul ca suge mai mult noaptea. La noi suge MAI BINE noaptea, si deci poate ca suge mai mult. Dar nu pentru ca ziua nu ar vrea, si ziua vrea, dar urla, si tot vrea la san si trage si urla.
Fragutza spune:
Haide, bre Hepilica, faceam curat in baie d-aia n-am raspuns la usa! Da' ti-am pastrat o portie de tort, facut de mine..si dc nu vrei am si prajituri de la magazin si cola pt Maia, la cisterna, clar.
Dana, felicitari pt dintisor!
Bey si va rog io din suflet nu mai ziceti ca mamele bune au copii cuminti ca inseamna ca eu sunt scorpia scorpiilor, bestie din tara bestiilor, zgripturoaica cea rea etc.
Azi am iesit iar afara, la mine in fata blocului ca deja ne stie lumea. Cu carutul frumos, cu jucariile preferate..eee, a inceput sa planga..din ce in ce mai tare. O duceam la umbra, la soare, o imbracam, o dezbracam, o plimbam mai incet, mai tare, stateam pe loc si leganam carutul, cu o mana, cu 2..in fine, am incercat tot. Am luat-o in brate, tot plangea. Pana la urma a venit sotz, a luat-o in brate si-a dus-o langa niste neni care spargeau nu stiu ce cu picamerul(cred ca asa se numeste)..era un zgomot infernal, dar ea era fascinata.Si asa, in galagia aia a reusit sa doarma 40 mins.
Elle, imi pare rau de problemutze. Mai, da suna horror procedura aia... maine o sa rog pediatrul sa-i verifice si ei fluturasul.
Anco, te imbratisez cu drag!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
...daaaa, aici sunt din lemn, de unica folosinta.....s-a uitat in gatul meu cand eram gravida si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ahaaa!!! Deci pe adulti ii traumatizeaza! Numai pe bebelini nu!
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Iulika29
Da..si aici sunt la fel..Tot cu din alea l-a controlat si pe Brucu.Bine , ca el voia sl il pape, cå a vazut el la må-sa cum rodea la unul dupå ce se terminase inghetata de pe el. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
asta e tare de tot!
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Hepi, tipa aceasta este cunoscuta drept o mare promovatoare a alaptarii exclusive macar pana la 6 luni..probabil ca din cauza aceasta.. |
...insemna ca pe mine nici nu ma primea la ea. probabil ca are un dispret profund care i se citeste pe fata pt mamicile care nu alapteaza...
in fine, glumesc. nu stiu nimic de ea.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
Dana si Lucia, felicitari pentru dintzishori! La mai multi si frumosi!(bebelusilor, evident!)
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
Meli sa-ti fie de bine shoppinguiala..meriti si tu mami! si mai spui ca ai luat pt fiecare cate ceva..bravo!
Bia ce mai faci? cum mai este cu alaptarea puiului?
Iulia imi pare rau pentru experienta cu dna culcer..sincer, eu nu inteleg prea bine treaba cu mersul la un control de rutina, si mai ales la un medic celebru, care se stie ca, in general, acestia nu mai au rabdare, nici interes ...stii cum se spune, ca la pomul laudat sa nu mergi cu sacul..asta este! sper sa nu va raceasca puiul!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bey si va rog io din suflet nu mai ziceti ca mamele bune au copii cuminti ca inseamna ca eu sunt scorpia scorpiilor, bestie din tara bestiilor, zgripturoaica cea rea etc. Azi am iesit iar afara, la mine in fata blocului ca deja ne stie lumea. Cu carutul frumos, cu jucariile preferate..eee, a inceput sa planga..din ce in ce mai tare. O duceam la umbra, la soare, o imbracam, o dezbracam, o plimbam mai incet, mai tare, stateam pe loc si leganam carutul, cu o mana, cu 2..in fine, am incercat tot. Am luat-o in brate, tot plangea. Pana la urma a venit sotz, a luat-o in brate si-a dus-o langa niste neni care spargeau nu stiu ce cu picamerul(cred ca asa se numeste)..era un zgomot infernal, dar ea era fascinata.Si asa, in galagia aia a reusit sa doarma 40 mins. |
Duamna bestie m-am spart de ras! Super Natalix, vrea sa fie dirijinte de santier!
Esti tare ce fain descrii. Si Alexutu a plans ieri tot timpul stat afara, nu am avut picamer in zona .