"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Anco eu te apreciez si te admir!!..imi pare foarte rau ca ti se intamplå tocmai tie si acum, cand aveai cel mai mult nevoie de sprijinul lui..Te sårut cu drag!

iulia cand citeam povestea vizitei voastre la doctor, mi-a venit in minte vizitele mele de copil la circa de unde faceam parte..cand imi facea vreaun vaccin sau vreo injectie veneau cu ustensilele alea care pareau atat de vechi( mai ales cutia aia de fier unde tineau acele parca, nu mai tin minte), si mirosul ala de spital te lesina si mereu imi batea inima foarte tare..ieseam atat de speriata de acolo..

miha mami felicitari pt cei doi dintisori..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Da ,promit sa va scriu schema dr Culcer de diversificare .Dupa ea se incepe dupa sase luni obligatoriu!nu inainte sub nici o forma.si am uitat sa va spun ca era sa-l bata pe sotul meu cand a scos bibele cu ceaiul baiatului.sub nici o forma .dar eram prea nervoasa s-o intreb cum sa-i dau ceaiul ,cu pipeta sau cu seringa sau poate cu cana

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

E foarte posibil sa nu fie de acord cu ceaiul.

Deci principiile in general ii sunt bune, dar se pare ca daca a devenit faimoasa, nu stie sa explice pacientilor, nu are rabdarea necesara mai ales in pediatrie...

Te pup si imi pare rau de experienta prin care ati trecut . Imi imaginez ce a fost in sufletul tau acolo si apoi pe drum...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Ralu,nu iubire,nu era de acord cu bibele! pup si eu

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mai fetelor io nu mai pricep nimicutza cum e cu diversificarea asta. pai mie mi-a zis ca sucul de mere/portocale sa i-l dau INTRE mese pana la 30 de ml pe zi. marul ras sa i-l amestec cu cereale de orez cu roscove care nu au lapte in ele. si la masa penultima sa-i dau cereale cu mar si morcov si lapte in ele care se fac cu apa. (asta ca sa stiu ce sa fac DACA seaca lapele)

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Ioanna nu mi-am dat seama pana acuma ca tu aveai de gand sa asculti intru totul de doctorita ta SI sa mai si crezi ca toti au aceleasi idei

Am crezut ca ai observat ca aici au aceleasi scheme de diversificare doar cei care merg la acelasi doctor

Si cum adica cereale cu lapte praf sa ii dai DACA seaca laptele? N-o inteleg asta... pai o sa se imputineze laptele DACA ii dai

Pupici esti tare simpatica asa nedumerita

eu v-am zis ca explic ca azi. am intrebat eu ce sa-i dau copchilului in cazul in care raman fara lapte. ca eu ma gandeam ca se termina ca la robinet. ai inchis si nu mai curge... gata si ramane minunatia nemancata.

aveti voi dreptate cu doctorii astia. evident ca nu am facut ceea ce mi-a zis legat de multe lucruri care mie mi s-au parut cam

PS stiti ca Romania a pierdut cu 2-o in fata Israelului la fotbal??? eu sunt mare microbista in cazul in care nu v-am informat

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui lutoniana

Iulia in primul rand poti sa scrii mai des ...faza asta cu umbra mie nu prea-mi place ...dar e doar parerea mea. Sunt sigura ca mai sunt multe persoane care citesc si nu zic nimic.

Buna Lucia!si vreau sa-ti zic ca nu cred ca va fac vreun rau daca doar va citesc ... e asa grav ? nu credeam ca am lucruri asa importante de spus..bineinteles ca pot intra si saluta insa nu prea e stilul meu si apoi eu mai si lucrez acasa si sunt singura cu copilul toata ziua..cam asta despre mine.dar daca te supara ca stau in umbra ( de parca as sta cu parul dupa bloc) o sa salut in fiecare zi! sa nu te superisi pe David cel mare

Bebe voios de mami Iulia

vroiam de fapt sa spun ca nu cred ca nu ai avea nimic interesant de spus ....cred ca m-am exprimat gresit

Si mai era o iluzie pt oamenii din umbra. Dar ei nu se prinde....tot tu te simti ....offff....
Eu te pup si sper sa fi inteles ce spun...ca nu pot sa spun direct

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Anco eu te apreciez si te admir!!..imi pare foarte rau ca ti se intamplå tocmai tie si acum, cand aveai cel mai mult nevoie de sprijinul lui..Te sårut cu drag!

iulia cand citeam povestea vizitei voastre la doctor, mi-a venit in minte vizitele mele de copil la circa de unde faceam parte..cand imi facea vreaun vaccin sau vreo injectie veneau cu ustensilele alea care pareau atat de vechi( mai ales cutia aia de fier unde tineau acele parca, nu mai tin minte), si mirosul ala de spital te lesina si mereu imi batea inima foarte tare..ieseam atat de speriata de acolo..

Bruce, minunea noastrå

vrei sa spui ca undeva in lume exista pediatri fara cutia de fier in care sa tina chestiile alea de pus pe limba sa vada gatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Miha felicitari pt apartament! Ce pacat ca nu sunt din Bucuresti ca eu caut unul cu trei, dar in Cta!

Hmmm deci Florin e barbat bine. Pai ma duc si io sa ma tund la el!

Ioana pai da intre mese mi-a zis si mie ca se poate da suc, dar la masa trebuie dat piure cu cereale! Oricum are dreptate Raluk referitor la faptul ca nu vei gasi doua scheme la fel!

Luci pupam pe Davidelu cel mancacios. Nici eu nu ma plang ca vad ca pireutul de legume il mananca Andrei destul de bine!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

vrei sa spui ca undeva in lume exista pediatri fara cutia de fier in care sa tina chestiile alea de pus pe limba sa vada gatul?

aoooleeeeu... parca o vad pe tantica aia: GURA mAAAAreeee... AAAAAAAAA

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Luto, si noi si pe Davidelu, care eu zic ca a crescut tare bine. Maria mea de abia are azi 7,200 si a scazut de la 7,300 cat avea acum o saptamana. Nu papa si voie buna.

Azi i-am schimbat laptele praf pe lapte de continuare si acum trecem treptat pe el. Pare sa ii placa totusi mai tare. Cred ca e diferenta de gust ca mi se pare ca miroase altfel.

Interesant ca si Mariei ii placea fructele pana la problemele cu kka. Sper sa isi revina. Maine incerc legumele la borcanel de la Nestle. Ca nu mai stiu ce sa fac sa pape. Poate ii plac asa ca mi-a zis o mamica ca poate merge. De fapt la fructe asa a mers si la noi.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

ha ha ha..Daaaaa!daca vrei iti dau adresa!dar e cu multe ö,ä si å

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

aa, si inca ceva.Lucia ,inainte sa scriu ai cuvantul meu ca m-am gandit la tine ca vei avea o replica pentru mine.stiu ca tu ai replici taioase pentru cele ce intra si nu saluat sau intra atunci cand au nevoie de pareri.Eu nu am avut ,insa m-am gandit sa va impartasec patania mea,poate o sa ajute pe cineva .daca am gresit puteti sa stergeti postul sau sa-l ignorati.
numai bine si mai ma de zis ceva.Liliana te plac foarte tare,si pe IUlika si pe muuulte alte fete.Si sac ,una din preferatele mele ramane Lucia.Avem1 atatea in comun...sau poate doar mi se pare mie..

Seara bune

Bebe voios de mami Iulia

Cred ca Lucia se referea la faptul ca o comunitate virtuala se contruieste din participarea tuturor. Atunci cand stai pe margine si citesti, te imbogatesti din ceea ce au de impartasit mamicile, dar ne saracesti pe noi de ceea ce ne-ai putea impartasi si ne-ar face mai bogate. Sub nici o forma nu trebuie sa te simti sanctionata de remarca asta ci incurajata.

Sunt si eu prin preajma adica in umbra in seara asta. Lucrez si mai trag si un ochi pe forum. (Adica m-am asezat pe canapeaua mea virtuala si vreau sa mai aud una-alta de la voi).

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput