"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 7
iulia0807 spune:
[quote]citat din mesajul lui lutoniana
Iulia in primul rand poti sa scrii mai des ...faza asta cu umbra mie nu prea-mi place ...dar e doar parerea mea. Sunt sigura ca mai sunt multe persoane care citesc si nu zic nimic.
Buna Lucia!si vreau sa-ti zic ca nu cred ca va fac vreun rau daca doar va citesc ... e asa grav ? nu credeam ca am lucruri asa importante de spus..bineinteles ca pot intra si saluta insa nu prea e stilul meu si apoi eu mai si lucrez acasa si sunt singura cu copilul toata ziua..cam asta despre mine.dar daca te supara ca stau in umbra ( de parca as sta cu parul dupa bloc) o sa salut in fiecare zi! sa nu te superisi pe David cel mare
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Ioanna81 spune:
anco m-am tot gandit de cand am vazut mesajl tau ce as putea scrie/spune eu. nu am cuvintele la mine azi, nu stiu ce as putea spune. nu-mi pot decat imagina ce este in sufletul tau. esti o femeie foarte puternica si te felicit pentru asta.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Santo a mai papat banana, piersica...fructele lui. Am incercat sa-i bag putin orez facut cu laptele meu ....in piersica blenduita si a iesit ceva foarteeeee bun......iar David se tinea de castron si plangea cand am terminat. Iertare mamici ca Techila dar e clar si evident ca ma aflu in cealalta categorie. Asteptam 6 luni ca sa incep si cu o zupa sa vedem ce zice Azi am fost si noi si ne-am cantarit si are 8700gr deci a luat fix 500 de gr intr-o luna. Eu sunt foarte multumita..... si il iubesc de nu mai pot....si are niste mutrite de cred ca am sa-l mananc intr-o zi. Nici nu conteaza cat de rau ma doare spatele si cat de tare tipa.....daca suflu tare pe burtica lui.....rade Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Si io si io suflu pe burta!!! Si daca fac asa usor in lateral isi indoaie "talia" , semn ca se gadila
Dar ai dreptate, si eu, chiar daca azi-noapte m-a trezit in fiecare ora, si din nou de la 6 nu am mai dormit... cand zambeste imi trece instantaneu orice!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
iulia0807 spune:
Da ,promit sa va scriu schema dr Culcer de diversificare .Dupa ea se incepe dupa sase luni obligatoriu!nu inainte sub nici o forma.si am uitat sa va spun ca era sa-l bata pe sotul meu cand a scos bibele cu ceaiul baiatului.sub nici o forma .dar eram prea nervoasa s-o intreb cum sa-i dau ceaiul ,cu pipeta sau cu seringa sau poate cu cana
Bebe voios de mami Iulia
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
in calitate de NEexperta.....nu stiu. Dar ce m-a uimit pe mine e ca nu e zimtul acolo chiar pe muchie.....si usor spre interior Poti sa definesti putin "extrema dintelui" ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
prin extrema dintelui noi intelegem partea dinspre marginea din dreapta/stanga a acestuia. adica nu pe mijloc cum ma gandeam eu ca ies dintii... lateral, asa! promit sa nu mai beau si sa explic mai cu simt de raspundere
aha! deci trag nadejde ca poate si EL DINTE si la fiul meu!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai fetelor io nu mai pricep nimicutza cum e cu diversificarea asta. pai mie mi-a zis ca sucul de mere/portocale sa i-l dau INTRE mese pana la 30 de ml pe zi. marul ras sa i-l amestec cu cereale de orez cu roscove care nu au lapte in ele. si la masa penultima sa-i dau cereale cu mar si morcov si lapte in ele care se fac cu apa. (asta ca sa stiu ce sa fac DACA seaca lapele) Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Ioanna nu mi-am dat seama pana acuma ca tu aveai de gand sa asculti intru totul de doctorita ta SI sa mai si crezi ca toti au aceleasi idei
Am crezut ca ai observat ca aici au aceleasi scheme de diversificare doar cei care merg la acelasi doctor
Si cum adica cereale cu lapte praf sa ii dai DACA seaca laptele? N-o inteleg asta... pai o sa se imputineze laptele DACA ii dai
Pupici esti tare simpatica asa nedumerita
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai fetelor io nu mai pricep nimicutza cum e cu diversificarea asta. pai mie mi-a zis ca sucul de mere/portocale sa i-l dau INTRE mese pana la 30 de ml pe zi. marul ras sa i-l amestec cu cereale de orez cu roscove care nu au lapte in ele. si la masa penultima sa-i dau cereale cu mar si morcov si lapte in ele care se fac cu apa. (asta ca sa stiu ce sa fac DACA seaca lapele) Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
tu de fapt nu ai inteles nimic draga mea,imi permit asta cu tine, sa ti-o zic asa in fata....
Fiecare doctor, fiecare mamica, fiecare site naturalo-bio-organix....fiecare health visitor in cazul meu.....au alta parere, alta metoda, alta varianta.....
Iar TU in calitate de mamica extraordinara ce esti esti pusa in situatia de a alege si de a lua o hotarare pt puiul tau drag cu ochii mari si frumosi.
Adica ori mergi pe mana pediatrei ori faci ca mine care a facut ce-a crezut dupa ce s-a informat.....ori faci dupa niste reguli care ti se par tie OK.
Mult succes
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
angelli spune:
anco Esti o mamica puternica!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Da ,promit sa va scriu schema dr Culcer de diversificare .Dupa ea se incepe dupa sase luni obligatoriu!nu inainte sub nici o forma.si am uitat sa va spun ca era sa-l bata pe sotul meu cand a scos bibele cu ceaiul baiatului.sub nici o forma .dar eram prea nervoasa s-o intreb cum sa-i dau ceaiul ,cu pipeta sau cu seringa sau poate cu cana Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
E foarte posibil sa nu fie de acord cu ceaiul.
Deci principiile in general ii sunt bune, dar se pare ca daca a devenit faimoasa, nu stie sa explice pacientilor, nu are rabdarea necesara mai ales in pediatrie...
Te pup si imi pare rau de experienta prin care ati trecut . Imi imaginez ce a fost in sufletul tau acolo si apoi pe drum...
iulia0807 spune:
aa, si inca ceva.Lucia ,inainte sa scriu ai cuvantul meu ca m-am gandit la tine ca vei avea o replica pentru mine.stiu ca tu ai replici taioase pentru cele ce intra si nu saluat sau intra atunci cand au nevoie de pareri.Eu nu am avut ,insa m-am gandit sa va impartasec patania mea,poate o sa ajute pe cineva .daca am gresit puteti sa stergeti postul sau sa-l ignorati.
numai bine si mai ma de zis ceva.Liliana te plac foarte tare,si pe IUlika si pe muuulte alte fete.Si sac ,una din preferatele mele ramane Lucia.Avem1 atatea in comun...sau poate doar mi se pare mie..
Seara bune
Bebe voios de mami Iulia