"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 6
carinablanca spune:
Anco, esti o mamica tare. te
Uka, ma bucur ca e ok bunica.
Iulia, tare faza ce sa zic. Asa e cu medicii la noi. Zi-ne cu schema de diversificare. Acum, ca asta e momentul pentru toate.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ioana ce mai faci mami ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
iete si io p-acilea! astept informatii suplimentare despre Florin asta!!!
in rest visez la concediu (al sotului) si la plecari din minunata capitala a mirificei patrii...
aaaa, ia da si la fata un sfat ca esti in cunosctinta de cauza. Carol are niste puncte albe pe gingia de jos in zona incisivilor dar nu pe mijlocul dintisorului (ma rog unde ar trebui sa apara) ci pe margine, spre extrema dintelui... te/am pierdut,nu!? sunt dintzoci???
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
mary_07 spune:
Salutare la ceas de seara
Uff,cate am sa va spun....in primul rand ,sunt o masina de tocat bani (da' e bine ca totusi pun mana rar pe ei)
Am venit incarcata cu de toate,pt toti
Cel mai multumita,satisfacuta,cum vreti voi, sunt de fructele si legumele din plastic pe care i le-am cumparat lui Alex ce inseamna sa fii mama...
Sa revin..de cateva saptamani bune caut ca bezmetica prin magazine fructe si legume pt copii ; se uitau vanzatoarele la mine ca la felu' 5 cand auzeau ce "specimen" caut "Nuuuuu,n-avem asa ceva,si nici n-am avut vreodata".Si azi,minune mare,intru intr-un magazin si erau fix in fata mea (mari,multe,frumos colorate).Cand am ajuns acasa,cumnata-mea mi-a zis ca am facut o fata cand le-am vazut...eram in extaz,imi sclipeau ochii...cat ma bucur ca le-am gasit...
Luci,Dana,Miha,felicitari pt
Dana,la fel am patit si eu cu Alex, gaseam dintisor in gurita fara sa aiba febra sau diaree,fara sa fie plangacios sau sa-i curga gurita.Eu n-am stiu ce-s alea balute pana la Razvi
Miha,felicitari pt casaSa o stapaniti sanatosi si fericiti
Anco,te cu drag
Revin...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
carinablanca spune:
Miha, felicitari pentru apartament. Si eu vreau............
Ma gandeam ca nu le-am mai vazut pe Monikus, Monica Dicut. Ce faceti fetelor?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
angelli spune:
Iulia cel putin acum esti linistita,i-ai facut un control copilasului unde ai vrut tu, iar rezultatul e bun.Dar cu cerealele ce era, de ce nu este voie sa dam la bebei?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
lutoniana spune:
Santo a mai papat banana, piersica...fructele lui. Am incercat sa-i bag putin orez facut cu laptele meu ....in piersica blenduita si a iesit ceva foarteeeee bun......iar David se tinea de castron si plangea cand am terminat.
Iertare mamici ca Techila dar e clar si evident ca ma aflu in cealalta categorie.
Asteptam 6 luni ca sa incep si cu o zupa sa vedem ce zice
Azi am fost si noi si ne-am cantarit si are 8700gr deci a luat fix 500 de gr intr-o luna.
Eu sunt foarte multumita..... si il iubesc de nu mai pot....si are niste mutrite de cred ca am sa-l mananc intr-o zi.
Nici nu conteaza cat de rau ma doare spatele si cat de tare tipa.....daca suflu tare pe burtica lui.....rade
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
mai fetelor io nu mai pricep nimicutza cum e cu diversificarea asta. pai mie mi-a zis ca sucul de mere/portocale sa i-l dau INTRE mese pana la 30 de ml pe zi. marul ras sa i-l amestec cu cereale de orez cu roscove care nu au lapte in ele. si la masa penultima sa-i dau cereale cu mar si morcov si lapte in ele care se fac cu apa. (asta ca sa stiu ce sa fac DACA seaca lapele)
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ellenutamie imi tremura chilotii numai cand citesc asa ceva.....eu iti doresc multa putere si curaj ca pitica se va reface imediat. Multa sanatate. miha84imipare rau ca nu te-au felicitat fetele la dintisorii lui Iris, masimt tare naspa la faze ca asta....ca pe mine m-au felicitat asa mult :( Apartamentul cel nou e cel de la babuta sau altul ? Felicitari oricum si cumparatori darnici la cel vechi. dana ce bucurie cu zimtisorii astia, te pup si felicitari pt Ana cea draguta si cuminte ca o zana din povesti. raluk6 nu e legatura intre mame si stari de bebelusi, alea sunt basme..... Alex vrea sa fie in centrul atentiei si sa il tii tu mereu in brate.....e un baiat destept si frumos foc.....Nu ca ai fi tu rea ....ce naiba ? anco eu una ma bucur ca ai revenit sa scrii,inca mai am in minte discutiile tale cu Aida si mersul la o tigare.... E uimitor cate lucruri deosebit de importante uit si cate amanunte ca acestea tin minte Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
grazzie
Apropo de amanunte bizare tinute minte, Anco, oare gresesc? Eu retin ca atunci cand ne interesam noi de marsupii tu erai stresata cum vei cobori 9 etaje cu caruciorul, ca vei putea numai cu sotul. Si noi am propus marsupii pentru amandoi, din moment ce iesiti impreuna. Si tu ai zis ca sotul tau nu ar iesi cu copilul in marsupiu. Stiu ca mi s-a parut ciudat, dar m-am gandit ca sunt mai multi barbati orgoliosi.
Dar cand am citit povestea ta, Anco, m-am cutremurat... cum se poate asa ceva, aveam impresia ca numai in filme se intampla asa ceva... pai voi aveti pozele alea frumoase cum ati mers la nu stiu ce restaurant la munte... nici nu pot asocia in capul meu ca un barbat care are sotia insarcinata cu copiii lui se poate gandi la altceva. Ca sa nu mai spun de tragedia de a te lasa sa te ocupi de doi copii! Ingrozitor, e clar ca e nevoie de amandoi parintii... Si chiar de sarbatori!!! Offf, scumpa de tine
Sunt aici cateva fete care nu se plang, desi eu in locul lor ori as fi deprimata pe fundul butoiului, ori m-as plange toata ziua. Cand ma gandesc prin ce treci tu, prin ce trece scumpa de Katteryna (care mai are puterea sa ne transmita mesaje ...), imi vine sa imi trag cateva palme ca indraznesc eu sa ma plang atata...
Jos palaria, fetelor
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
carinaaaaa....te pup cu mare drag
am tot vrut sa-ti zic ceva,...dar nu mai stiu ce
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
iete si io p-acilea! astept informatii suplimentare despre Florin asta!!! in rest visez la concediu (al sotului) si la plecari din minunata capitala a mirificei patrii... aaaa, ia da si la fata un sfat ca esti in cunosctinta de cauza. Carol are niste puncte albe pe gingia de jos in zona incisivilor dar nu pe mijlocul dintisorului (ma rog unde ar trebui sa apara) ci pe margine, spre extrema dintelui... te/am pierdut,nu!? sunt dintzoci??? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
in calitate de NEexperta.....nu stiu.
Dar ce m-a uimit pe mine e ca nu e zimtul acolo chiar pe muchie.....si usor spre interior
Poti sa definesti putin "extrema dintelui" ?