"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 5
happy_uka spune:
Am culcat si eu urlatoarea mica. Am fost plecate de pe la 3 si era maraita la maxim. asta e de-aia de vrea numai acasa... Nu ne place.
Multam mult pt urari, bunicuta mea este mai bine, foarte speriata.. si noi pe langa ea.. A cazut azi-noapte in timp ce mergea la toaleta.. Bine ca a auzit-o tati strigand..
O imbratisez si eu pe Anco, Doamne ajuta sa ai copiii sanatosi, restul trec, ramane fericirea de a fi mama. Bravo tie! Povesteste aici oricand ti-e greu sau esti singura, poate cuvintele noastre te ajuta.
Selen, Florin e unu barbat bine asa? Mergeam si eu la el mai demult..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
iulia0807 spune:
Ajungem acolo pe la 16.30 noi oameni civilizati,zicem noi ,si asteptam.Sa va sun ca ,cabinetul d-nei doctor este intr-un apartament cu 2 camere? ok,va spun.Sa va mai spun ca erau acolo cam 5-6 copii cu parinmtii aferenti? va supn (unii erau si cu bunicii) m-a izbit o caldura de cand am intrat de numa numa... Asta e, zic ! si ma uit trimfatoare la sot care ma privea chiorash. Ce vrei domnule? e renumita si de aia e atata lume! Vine doctora si incep sa curga cunostintele ..Ok ,se mai intampla zic eu sotului care se cam icruntase pe la 17.30 cand deja trecuse si mama programarii..mai o vorba cu mamicile mai un gangurit etcNe vine randul si intram .Cabinetul dotat cu 2 paturi.unul in care era deja un copil bonav si altul in care sa asez baiatul pentru a i se face ecografie.dezbracam copilul ,facem eco ,toate bune si gata ,ridicativa ca bagam altul.Cum sa ma ridic ? pai si eu ce fac unde ma duc cu copilul dezbracat pana ne vede d-na doctor? Eco face alta doctora am uitat sa precizez. E,cum unde in picioare .Ok,iau copchilul la subrat si ma uit la sot care transpira deja de nervi.Intra alt cuplu cu copilul si uite asa in cabinet erau 10 persoane...
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Continui ci povestirea si va rog sa aveti rabdare sa nu faceti ca mine1
stam cam 10 minute cu copilul in sufragerie ca acolo era cabinetul si am uitat sa va zic ca aici era geamul deschis sa nu se moara de caldura ca in restul apartamentului.Incercam sa-l acoperim cu ghainele noastre si ne ia doctora in final la controlat.Suntem bine mai putin cu ochisorii care ne curg si ne-a dat ceva tratament.In fine ,ce nu v-am sups este faptul ca inc ade cand ne facea eco ,copilul a inceput sa planga.Si a plans mai neicuta cum n-a plans in viata lui scurta de 5 lunite.Pana la Urziceni cupilul nostru a suspinat probabil de atata aglomeratie cum n-a vazut niciodata .Ce vreau eu sa spun este ca o fi ea doctora buna dar daca nu are nici pic de respect pentru pacient ,pentru profesia ei,pentru ea insasi ,nu facem nici o scofala!
aparatura era din secolul trecut cred si preturile din secolul nhostru .pentru ce ne-a facut ne-a luat scurt 630 ron.Nu e o problema asta,nu de bani vorvbim aici ,insa cand vezi ca totul se rezuma la ei iti vine sa-ti tragi palme!
Cand o sa vreti sa va duceti la un medic mai intrebati pe cineva care a fsot acolo si sa nu faceti ca mine! Dorinta mea este una cat se poate de normala pentru o mama : sa nu mai ajung la medici niciodata cu copilul ,ceea ce nu cred ca se va intampla insa .si lat adorinta ar fi sa nu fi luat vreun puishor de virus de pe acolo...
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
V apup si sa aveti o seara minunata 1 poate mai intru sa va zic si cum ne diversifica noi si ce schema ne-a dat dr Culcer (care era sa ma bata cand i-am zis ca-i dau cereale la 5 luni si suc de fructe)
Bebe voios de mami Iulia
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Selen, Florin e unu barbat bine asa? Mergeam si eu la el mai demult.. |
poti sa fii mai explicita te rog ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Iulia in primul rand poti sa scrii mai des ...faza asta cu umbra mie nu prea-mi place ...dar e doar parerea mea. Sunt sigura ca mai sunt multe persoane care citesc si nu zic nimic.
Experienta ta e una trista dar povestita frumos, foarte frumos. Eu nu sunt in masura sa incep iar sa "fuck the system" ca am scapat de el.....dar asta nu inseamna ca nu inteleg si ca nu am tras suficiente de-astea......si unele cu mult mai grele.
Imi place treaba asta cu apartamentul si notarii tot asa au birourile, ca dr ta celebra.
Cand am plecat eu aici, am lasat o procura tatalui meu la una care era a mai tare si mai smechera notareata din Braila.....si daca te bagai pe hol, in debara sa-ti faca o copie xerox, iti frigea asociatul cu usa in cap...de la dormitorul mic......cand ieseau si intrau clientii si el ii conducea.....Eram intr-un pardon continuu.....
Ioanna81 spune:
mary felicitari pentru 4 camere! ce bine suna pa-tru camere!!! ehhh
iulia nefericita patania ta. si pediatra lui Carol tot intr-un apartament are cabinetul DAR niciodata nu mi-a pus copilul dezbracat in brate ca sa vada alt copil. ii consulta intr-o repriza!
cine este Florin??? cat de frumos este el de-l aduceti in discutie??? uka?????
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
EDIT sa repar greselile de ortografie!
lutoniana spune:
ellenutamie imi tremura chilotii numai cand citesc asa ceva.....eu iti doresc multa putere si curaj ca pitica se va reface imediat. Multa sanatate.
miha84imipare rau ca nu te-au felicitat fetele la dintisorii lui Iris, masimt tare naspa la faze ca asta....ca pe mine m-au felicitat asa mult :(
Apartamentul cel nou e cel de la babuta sau altul ? Felicitari oricum si cumparatori darnici la cel vechi.
dana ce bucurie cu zimtisorii astia, te pup si felicitari pt Ana cea draguta si cuminte ca o zana din povesti.
raluk6 nu e legatura intre mame si stari de bebelusi, alea sunt basme..... Alex vrea sa fie in centrul atentiei si sa il tii tu mereu in brate.....e un baiat destept si frumos foc.....Nu ca ai fi tu rea ....ce naiba ?
anco eu una ma bucur ca ai revenit sa scrii,inca mai am in minte discutiile tale cu Aida si mersul la o tigare....
E uimitor cate lucruri deosebit de importante uit si cate amanunte ca acestea tin minte
santorini spune:
Hello Luci, ce mai faci? Ce a mai papat Davidelu?
Anco nu am cuvinte pt un asemenea barbat! si multa putere iti doresc!
Iulia sunt curioasa ce schema de diversificare ti-a dat! Poate ai timp sa o scrii! Apropo de certat! Si pe mine m-a certat pediatra ca i-am dat cam mult suc de mar (adica vreo 30 ml si am inceput acum o saptamana. Nu prea intelesesem eu prima data din schema! Mi-a zis ca dupa cateva lingurite in primele trei zile se trece la pireut de mar si apoi asta trebuie amestecat ori cu cereale ori cu branzica pentru ca sucul de fructe e acid si nu trebuie dat simplu!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN