"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 4
miha74 spune:
anco- offf , nici nu stiu ce sa iti zic.... doar ca ai DOI baieti superbi, si asta conteaza cel mai mult
carinablanca spune:
Dana felicitari.. Tot mai multi dovlecei cu dinti.
Doris, Fe luam preventiv. Oricum ea nu e nici alaptata si refuza orice aliment cu fe si lapte praf papa putin.
Ellenuta, ai o fetita tare curajoasa.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
Dana15 spune:
Anco...imi pare rau..nici nu stiu ce sa mai zic, dar imi vin in gand numai cuvinte rele pentru barbatul care-si lasa sotia si nu unul, ci doi copilasi micuti..in preajma Craciunului..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
miha74 spune:
si ca aici se spun si bune si rele, am si eu o super veste (mai ales pentru copii nostri):
azi am semnat un antecontract pentru un apartament cu 4 camere , , , , , , ,
si va invit la un pahar de ce vreti voi
asa ca acum trebuie sa il vindem pe asta cu 3 camere, si avem 60 de zile la dispozitie, asa ca daca va intereseaza..., e un super apartament, ma despart cu greu de el, dar Laura avea nevoie de intimitate , si noi la fel
raluci_b spune:
Anco -
Miha - sa o stapaniti sanatosi, multam de tratatie si felicitari pt dintisori
Poze BUBU
asa creste Bubu
alex25 spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri si intru sa va pup!
Elle oooof mami prin ce trebuie sa treceti, si eu zic ca ar mai trebui ceruta o parere insa va tinem pumnii tare de tot si va dorim toata sanatatea din lume!
Anco sincer nici nu stiu ce sa zic, decat ca esti o super mamica, iar baietii tai sunt norocosi ca te au langa ei....sanatosi sa fiti.
Dana felicitari pentru dintzoc, super cuminte Ana, ca doar asa e ea!
Miha multa bafta va doresc, tare mai visez si eu la 3 camere, dar....
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile la minunatele mele intrebari.
Ma duc la copila ca tare mai este maraita seara de vreo cateva zile, nu stiu de la ce, si apoi ne bagam la papa si somnic....ne vedem dimineata.
Noapte buna!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Ellenuta multumim de capitol. Off sa se rezolve problema fetitei si ce curajoasa ea mititica sa nu spuna nimic.
Anco nu stiu ce sa spun. Sa fii curajoasa in continuare iar baietii sa fie sanatosi amandoi
Dana felicitari pentru dintoci
Miha felicitari de casa noua. Sa o stapaniti sanatosi si voiosi.
anamaria1979 spune:
Alex doarme deja. Eu incerc seara sa fac o masa mai copiaoasa pentru el in speta cereale. Le mananca cam marait si in sictir, nu prea le gusta. Asa ca noaptea vrea titi ma trezeste intr-una desii ziua papa bine diversificat. Nu stiu cat de coerenta am fost ca m-a cam capiat.
anco spune:
nu trebuie sa ziceti nimic, e suficient sa stiu ca sunteti alaturi de mine. poate ca timpul va trezolva problemele. oricum nu vreau sa va plictisesc cu ele. importanti sunt copiii nostri.
miha, felicitari pt apartament, eu vin la un pahar de ceva , macar aici sa am companie.
tuturor bebelacilor cu dintzoci, felicitari. ai mei doar isi mananca pumnii si saliveaza abundent, dar inca nu avem nicio perluta.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
7 martie facem jumate de an
iulia0807 spune:
Buna seara fete dragi! Va mai amintiti de noi?
Noi nu prea scriem insa va citim aprope in intregime.Am fost si la ziua Luciei,si la cea a Ralukai,ne-am gandit si la Monica si Dragoshelul frumuselul si la Techila ce dadea zapada in cracii goi si resuscita generatorul.Si mai ce oare? AAA si la Anushca ce e pe cale sa devina pufoshica dupa ce mami ei ii da cereale si tot soiul de fructe.Am citit apropae tot si va spun aceste lucruri sa nu credeti ca va mint..
Am intrat insa din alt motiv sa va criu.De fapt mi-am spus ca daca am ceva interesant sa va spun sa scriu dac anu ,nu.V acitesc din umbra.
Sa revin la motivul pe care l-am amintit ca ma lungesc ca o pomana de post.
Ne-am hotarat noi(mai mult eu) sa ducem baiatul la un doctor renumit sa-i facem un control asa de rutina,ceva analize sa vedem si noi cum sta pushtiul mai ales ca aici la noi la tara ,la buzau n-ai nici o incredere sau nadejdea in doctori.
Citeste fata ce citeshte pe net si alege :DR CULCER ANA,mare sef pe la pediatrie la municipal si foarte laudata .fac programare ptr azi la 17.20 spunand in prealabil ca sunt din provincie si nu pot sa stau pana la doispe noapte cu copchilu' dupa mine.
trimit si revin sa nu pierd
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia