"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santo multumim stilistul e la Dali, Florin il cheama...dc vrei, iti dau nr de tel pe PM..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralucule, o imbratisare pentru tine mamica draga!
referitor la ce ai spus ..ma simt cu musca pe caciula si trebuie sa recunosc si poate asa ma iertati..nu o data (cred ca de doua ori) am laudat fetitele clauciei spunand ca ele sunt asa cuminti, bune si dragalase pentru ca mamica lor este calda si senina..abia apoi mi-am dat seama ce gafa am facut, pentru ca daca sunt puiuti care plang mai mult asta nu inseamna ca mamicile lor sunt rele sau mai stiu eu cum..imi cer scuze daca cineva a inteles acest lucru, eu in nici un caz nu am vrut sa reiasa asta..asa-i ca ma iertati?!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Felicitari si lui Davidelu pt primul dintoc! Si si pt mamica lui cea draguta!

Pt Uka si Hepilica un premiu pt umor! (constand intr-un Oscar din ciocolata). Mai fetelor rad cu lacrimi cand va citesc!

Uka sa stii ca si eu tot asa am zis: daca spune Andrei tata prima data ma fac ca nu am auzit. Sa zica mama, ca de aia stau eu toata ziua cu el, si ma joc, si il plimb, si ii fac pireuturi si alte asemenea. Am zis, am zis! (Fragutzo sa nu ma taxezi pt drepturi de autor, ca uite iti dau o )

Elisuca de Claucia, Nicholas de Diana, Natalix de Fraguta, gemenutii Alex si Razvan de Kiki si Aidan cel buzos de Manga Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen trimite-mi ca as vrea sa ajung si eu sa fac ceva cu parul asta. Am fost si eu la Dali mai demult dar la un tip Catalin (care mi s-a parut cam fitzos) Si sa-mi zici si cat mai costa!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Santo felicitari pentru vestile bune de la doc!

Dana iti spun ca asa mi-a venit si mie sa zic

anco tare rau imi pare pentru necazurile cu sotul, eu asa imi dau seama din postarile tale. Dar uite ca te rasplatesc puiutii

Nela am vazut filmul minunat cu marea... vai ce va invidiez! Voi chiar sunteti intr-un concediu continuu! Nu stiu ce o sa te faci cand va fi cald, ca va trebui sa faci o baie zilnic si pentru noi . Si ce mi-a placut cum o tine Sorin pe Ana si o curata pe picioruse

Claucia felicitari pentru al doilea dintisor! Cu pozele mele m-ai dat gata, tu, asa o frumusete, sa tragi concluzia asta despre mine? Stiu ca nu merit, dar multumesc mult de tot, conteaza enorm! Iti multumesc tie, Iulikai, Nelei, Mariei si lui Bia pentru aprecierile de pe facebook . Abia astept sa gasesc si pozele din Grecia, ca vad ca nu-s pe calcul asta.

Techila trebuia sa-mi imaginez ca puii tai nu vor fi ca toti bebeii sa spuna "mama" si "tata". "Aoleo" e genial!!! M-as fi asteptat sa spuna "techila"

Uka eu ii tai unghiile cu unghiera de copii, nu ma pricep cu forfecuta

revin mai tarziu

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

lali - draga mea, maaaaare bucurie mi-ai facut cu poza aia cu stabilopozi . o sa dorm cu ea sub perna. toata viata mea am plans ca nu am un copil si un stabilopod .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mai fragutza - ne-ai invitat la petrecere si ai plecat de-acasa? ce faci? ce face natalia?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

apar si eu la drum de seara

va urez si eu sa aveti o PRIMAVARA FRUMOASA, CU PLIMBARI MULTE SI COPII SANATOSI SI MANCACIOSI !!

Am citit si astazi dupa amiaza si am vazut ca era distractie mare

elle- mai mergi totusi la un medic. bafta multa!

sa ma laud si eu:

- baita in ficare seara in cada mare, ca sa mentinem un ritual, separat of course, fete la fete si baieti la baieti, de Mateo- se ocupa sot, si io de Iris

- de iesit afara- as vrea eu in fiecare zi, dar din pacate daca ploua nu pot din cauza de Mateo, care s-ar face ca un purcel...intrucat eu nu pot sa ies decat cu amandoi astazi de exemplu am iesit de doua ori, o tura scurta de dimineata si am luat si paine cu ocazia asta, si o tura in parc dupa amiaza.

- alaptat bb cu dinti- Iris are dinti de la 4 luni, doi jos, am facut eu cra, cra... la momentul respectiv, dar nu ati bagat de seama. Asa si o alaptez fara probleme. degetul il musca, de ma trec toate cele, iar daca ma manifest zgomotos cedeaza stransoarea. Pe Laura am alaptata-o pana la 11 luni si nu au fost niciodata probleme sa ma muste de san. Poate ca am eu super fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

anco tare rau imi pare pentru necazurile cu sotul, eu asa imi dau seama din postarile tale. Dar uite ca te rasplatesc puiutii

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

multumesc, intr-adevar necazurile au venit pe neasteptate, dupa 9 ani, brusc, taman in cel mai nepotrivit moment si fara niciun motiv, doar pentru ca eu eram gravida in luna 8 si el a gasit pe cineva care nu era. si apoi eu erat proaspat operata si ea nu era, si eu eram ocupata cu 2 copii, ea nu era si tot asa pana cand lucrurile s-au amplificat, iar orgoliul masculin si-a spus cuvantul. cand eu am pus piciorul in prag, dupa ce am aflat, am avut surpriza sa constat ca orgoliul lui este mai mare decat fericirea familiei pentru care mi-a scos ochii ca s-a sacrificat toti acesti ani. deci, atunci, el a plecat si noi am ramas singuri.s-a intamplat a doua zi de craciun.e greu, e o perioada dificila, dar intr-adevar copiii sunt cei care ma fac sa uit. e suficient sa ii privesc si trec toate problemele. e suficient sa rada cu gura pana la urechi si nu ma mai gandesc la nimic, e suficient sa gangureasca ceva si sa incep din nou sa regret ca el, tatal lor, nu este langa ei sa vada cele mai importante momente din viata lor. asta e...

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

7 martie facem jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

raluk- multumesc de explicatiile pentru alaptat, eu inca rezist, dar am vazut ca mai sunt fete, fragutza, mango, elle...sa ne tina.

astept si eu sa o cantaresc saptamana viitoare, ca nu am mai facut-o de la 4 luni, v-am mai zis eu la cat am fost de stresata cu Matei si cati medici am vazut....acum cu Iris ma duc cat pot de rar

kateryna- te imbratisam cu mare drag si suntem alaturi de tine si de fetita ta . La dr Robanescu am ajuns si eu cu Matei, de altfel am facut si cu ea cateva sedinte de kineto, dar era f. departe de casa.

Mergi la inceput