Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 21
Happiness_4_us spune:
La multi ani cu multa sanatate si bucurii!
Sa aveti o primavara minunata!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
claudia1178 spune:
Am vazut si eu minunile Danielei si Gabrielei, admir mamicile cu doi copilasi....
, va doresc rabdare si putere....
Mandarinutza, tu ciar vrei bataita?! Te rog sa fi cumintica si sa te odihnesti! Fra efort si alte "trebi" din astea...
claudia1178 spune:
Draga mea Annisia, tare as vrea sa vorbim dar acu trebuie sa ma retrag, T face scandal , rusii sunt pe cale sa apara( simt fiecare picatura pe conducata, ma doare burta de parca nasca mai frate...offf), in sarcina nu am avut asa dureri cum am pe cicloza, casa fuge,
si n-am chef de nik..............T urla, io singura....
claudia1178 spune:
Si am o durere de capppppppppp.............si de trebi(ovare, sale)...stiti voi...vreau sa fac nani....
claudia1178 spune:
...Si iar fac monolog....
Annisia....poate vorbim maine, lucrez de dupa amiaza si asa am si io timp de meditat la "nemurirea sufletului"
...
Pe maine fetele...
Erina, nastere usoara.....
!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries Job binisor platit si timp mai mult pentru familie nu prea exista. Doar daca nu vrei sa-ti iei inima-n dinti si sa iesi la treaba pe cont propriu. Ceea ce nu recomand, cel putin nu in ro, pe vremea asta de instabilitate fiscala. Este o nebunie, am prieteni cu firme care nu dorm noaptea de stres. Era cat p'aci sa-mi deschid si eu firma in 2007, numai ca ...nu stiu ...ceva mi-a spus sa mai stau si bine am facut. N-as fi reusit sa ajung pe crestere in 2007 iar de 2008-2009 prefer sa nu mai vorbesc pentru ca oricum e past tense. Cica in 2010 ne stabilizam DACA nu fac tampenii astia de la guvernare (miram-as). Andries |
Cunosc, dar stii cum e, speranta moare ultima!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, si tie iti doresc o nastere cat mai usoara si sa vina bb spre dimineata sa fie Tudor la gradinita. |
Mersi! Si tu ai grija, ia-o incet, bebe e mai important acum!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
valentina_22 spune:
Buna seara, dragi mamici si,
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !!!!!!!!
Va doresc din suflet tuturor, sa aveti parte de o PRIMAVARA frumoasa plina de bucurie, sanatate si multa,multa iubire!!!
Alice, sa-ti traiasca mica minune si sa aduca numai bucurie in viata voastra! FELICITARI!
Sanatate tuturor bolnaviorilor si insanatosire grabnica!
Erina, Yaia si tuturor celorlalte gravidute, va doresc numai bine de acum inainte, sarcina usoara in continuare si o nastere cat mai usoara si refacere rapida!
Claudia, la multi ani tatalui!
Annisia, m-am bucurat mult sa o vad pe vechea Annisia, cea plina de optimism si cu o vorba buna pentru fiecare!
Sabina, sanatate multa iubita, esti inconjurata de iubire, esti o persoana speciala si meriti tot ce este mai bun! Ai mare grija de tine si daca poti si vrei lasa si aici vesti despre tine!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu