Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Claudia...te-am asteptat pe mess, dar nu pot sa stau non-stop pe laptop, ca nu da bine la CV. Mai intru pe la 17. Yuhuuuu!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, asteptam declansarea. Si eu sunt linistita cu 38 plus. Spor la tot ce ai de facut. Eu zic ca e fetita!!!

Mersi. Sper si eu sa ramana fetita!
O sa fie bine pe drum, bebe o sa doarma mai mereu, cand e de alaptat opriti si il hranesti...cu schimbatul e mai rau, ca benzinariile din tara nu au toalete cu masa de schimbat pentru copii. Pe Tudor il schimbam pe bancheta din spate, am avut cu mine chestia aceea din musama cu burete care vine cu unele genti la carutul bebelusului, am avut servetele umede si a mers bine, fara probleme. El avea 6 luni cand am fost in tara, dar cu bebe asa mic cred ca e si mai ok.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Si eu cred ca va fi OK pe drum. Tati va conduce mai incet ca deobicei si vor fi ore bune dar ne vom descurca.

Bebelusul va sta in scaun de masina (scoica). pe Daria de la Iasi la PN am dus-o in port bebelus dar acum drumul e dublu ca durata si nu e nici mama mea cu noi.

Doamne ajuta sa avem bebelusi sanatosi si sa fim bine si noi sa ii putem ingriji!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Job binisor platit si timp mai mult pentru familie nu prea exista. Doar daca nu vrei sa-ti iei inima-n dinti si sa iesi la treaba pe cont propriu. Ceea ce nu recomand, cel putin nu in ro, pe vremea asta de instabilitate fiscala. Este o nebunie, am prieteni cu firme care nu dorm noaptea de stres. Era cat p'aci sa-mi deschid si eu firma in 2007, numai ca ...nu stiu ...ceva mi-a spus sa mai stau si bine am facut. N-as fi reusit sa ajung pe crestere in 2007 iar de 2008-2009 prefer sa nu mai vorbesc pentru ca oricum e past tense.

Cica in 2010 ne stabilizam DACA nu fac tampenii astia de la guvernare (miram-as).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari Alice_ !! Sa-ti traiasca!! MA gandeam eu ca pe 8 pica un bb

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

oooooooo Alice felicitari sa fie intr-un ceas un,sa fie sanatos si norocos.Nascut pe 8 martie........frumos ebbe felix.
Andries multa dreptate ai si pe mien m-a batut gandul sa imi deschid firma si acum ma mai bate,dar cand vad cam ce se invarte prin mediul asta al afacderilor.Eu tin contab catorva firme in afara de job-ul fix si vad cum bietii oameni sunt foarte trasi la fata in vremurile astea,mereu ma intreaba ce sa facem cum sa facem.Am mai scris si eu ma simt cateodata vinovata ca nu stau destul cu Andu,dar sunt constienta ca si bani frumosi si devreme acasa nu se poate.
Erina aveti multa indrazneala dar o sa va descurcati,copilasii dorm mult in faza asta.Pana atunci profita mamiiiiiii,relaxare,multaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Annisia, acu am aterizat.......iarta-ma

Mergi la inceput

Adik.....sunt online pe mess........

Mergi la inceput

Alice, felicitari si crestere usoara...
Si ca o paranteza....taticu meu e nacut azi, 8 Martie....

Mergi la inceput

Scuze........pe 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani mamicilor! Un 8 martie cat mai frumos!

Alice, felicitari pentru bb 2. Bine ai venit pe lume bb Felix!

Erina, sarcina usoara in continuare si nastere cat mai usoara!Sunt siguraca Daria se intelege tare bine cu verisorul ei, si e mai bine asa pentru voi, sa stai si tu mai linistita si tati sa fie langa tine.

Yaia, si tie iti doresc o nastere cat mai usoara si sa vina bb spre dimineata sa fie Tudor la gradinita.

Andries, si pe mine ma batea gandul sa imi deschid un business propriu, dar m-am descurajat dupa ce am auzit relatari ale unor cunostiinte, prietene despre problemele si tepele pe care le-au luat. Sa vedem ce ne rezerva viitorul, acum mi se pare chiar o perioada f nasoala pentru inceperea unei afaceri.

Eu ma vaitam saptamana trecuta ca tot il simteam pe bb jos pe vezica/colul meu si tot am simtit o presiune in zona pelvina in ultimele zile si la indemnul sotului m-am prezentat sambata dimineata la spuital la control la urgenta. Dr mea e plecata din tara pana vineri, dar am nimerit la o dr tare draguta, mi-a facut si eco, m-a verificat, a zis ca fiind a 2 a sarcina, uterul se dzvolta altfel, mi-a dat sa iau no-spa si uscosin si sa stau cuminte, asa ca sambata si duminica am stat mai mult in pat, sotul a facut si cumparaturi si mancare si a plimbat copilul si deja acum ma simt bine. Oricum o las mai moale de acum cu gatitul si expeditiile mele pe la shopping (miercuri ajunsesem prea devreme la o conferinta, asa ca mi-am facut cumparaturile la Carrefour si am cumparat o groaza de lucruri grele pe care le-am carat singurica pana la masina).

Sabina, sanatate si sper sa te auzim cu vesti cat mai bune.

Danielle, sunt foarte frumoase fetele tale, si se vede ca se iubesc si se inteleg de minune.

Le-am admirat si pe dulceturile Gabrielei, fermecatoare!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+

Poze

Mergi la inceput