Fiv in Ungaria 94
Raspunsuri - Pagina 5
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sonya_mea EEEEUUUUUUU , numai ca noi nu vom sta tarziu ca a 2 zi de dimineata ne pormin spre casa . Sa dea Domnul sa am vesti bune de la PK ca sa am si chef de petrecut. Apropo...eu voi sta la Korall |
pai stabilim o ora rezonabila de intalnire si gata!
parca samira sta la korall...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
intrebare pentru fetele care au facut deja punctia...
ce fel de injectie hcg v-a recomandat pk sa faceti? pregnyl sau ovitrelle?
eu as prefera ovitrelle ca stiu ca asta se face subcutanat, nu? pregnylul se gace intramuscular...
Laura
felicia_ spune:
Buna dimineata!
Mami_vreau - ovitrelle, care se face subcutanat.
timea30 - bine ai venit! Te trec acum pe listuta, sper sa nu stai prea mult acolo!
tzotzooo spune:
Buna,
Multumesc de primire
Felicia, trece-ma, te rog pe listuta: infertilitate inexplicabila, 2 IA, in mod sigur FIV REUSIT in mai 2010 la Budapesta, cu dr. Kovacs
tzotzooo spune:
Mami_vreau, o sa fac si eu echografia, sa fie totu in regula. Mersi de raspuns.
Apropos de ovitrelle versus pregnyl, am pastrat la frigider o fiola de pregnyl pe care as prefera sa o fac, tot o am... Pentru Kovacs conteaza daca e una sau alta?
Succes fetelor in focuri, abia astept sa intru si eu in hora!
timea30 spune:
Adijo, e protocol scurt, si nu am luat nici AC inainte.Acu deja chiar ca ma stresez si nu stiu daca sa insist sau nu la eco in ziua 2 daca zici ca se poate.
speranta2008 spune:
Neata, fetele
Mie dr mi-a dat Ovitrelle.Poate din cauza ca poti sa il faci singura...
tzotzooo - intreaba-l ca nu se supara. explica-i ca ai Pregnyl si vezi ce te sfatuiesti
Ieri l-am intrebat pe doctor despre embryo glue. Mi-a zis ca se recomanda doar persoanelor care au mai multe FIv...deci mie nu imi face....
Poate aveti voi mai mult curaj sa insistati
Samira - sa nu uiti sa zambesti, ca sa te recunosc
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
felicia_ spune:
Lasa, Speranta2008, ca ai tai vor fi lipiciosi embrionasii! N-au nevoie de lipici arificial! Pana la uram, cati foliculi ai? Ti-a zis cat e endometrul? Te pup si tin pumnii stransi, stransi!
tzotzooo, sigur iti va zice dr ca poti face si pregnyl.
mami_vreau spune:
tzootzoo dar pregnylul are cine sa ti-l faca intramuscular?
felicia, speranta multumesc e raspunsuri! e bine, eu ovitrelle vroiam!
lasa speranta ca vorba feliciei, ai tai vor fi oricum lipiciosi!
eu o sa insist si pentru embryo glue si pentru hatching ca la cate probleme am eu, orice imi poate creste sansele e bine-venit!
Laura