Fiv in Ungaria 94
Raspunsuri - Pagina 4
samira33 spune:
hehe....avem laptopu plin de filme...nush cati mega,giga terra de filme-vreo 30 de filme...si cablu d-ala de-l infigi in laptop si in teve...si obtii un ecran uriaaaaaaaaaaaaaaaas.
pentru asta ne" trebuie" tv.
mami_vreau spune:
Neatza!!!!!
Pupici tuturor!
Da-ne Doamne oua multe, embrioni de calitate si lipiciosi si copilasi frumosi peste 9 luni!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta tuturor!!!!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
timea30 spune:
Buna dimineata,
Multumesc de primire si pentru raspunsuri.M-ati mai linistit un pic.
Adijo - eco in ziua a 2 pe cm ? se poate ?
Adya - sunt la Bodnar.
timea30 spune:
Poate ma treceti si pe mine pe lista de asteptare .
2 insem nereusite, urmeaza 1 FIV , Debrecen - Bodnar.
Probl. 1 Trompa infundata si Zona Pellucida prea groasa.
Multumesc.
sonya_mea spune:
Buna dineata dragele mele,
Mami, adi, samira....voi unde stati,unde v-ati fcut rezervarile, poate vom fi vecine de camera
Eu sunt cam suparata, mi-am facut ieri progesteronul si mi-ai iesit mic . E in grafic da mie mi se pare prea mic pt o duce o sarcina 18.83 ---- faza luteala 5.3-86
Sa aveti o zi frumoasa in suflet, succes fetelor pe maine
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sonya_mea Buna dineata dragele mele, Mami, adi, samira....voi unde stati,unde v-ati fcut rezervarile, poate vom fi vecine de camera Eu sunt cam suparata, mi-am facut ieri progesteronul si mi-ai iesit mic . E in grafic da mie mi se pare prea mic pt o duce o sarcina 18.83 ---- faza luteala 5.3-86 Sa aveti o zi frumoasa in suflet, succes fetelor pe maine |
eu stau la helios...
hai nu mai fi suparici din cauza progesteronului ca se rezolva cu tratament!
auziti da' poate iesim si noi la o cafea miercuri seara (10 martie)... cine se baga?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
sonya_mea spune:
EEEEUUUUUUU , numai ca noi nu vom sta tarziu ca a 2 zi de dimineata ne pormin spre casa . Sa dea Domnul sa am vesti bune de la PK ca sa am si chef de petrecut.
Apropo...eu voi sta la Korall
adijo spune:
TIMEA, da, se poate eco in timpul cm. Eu am facut la ultimul Fiv; Dr Tandor a vrut sa se asigure ca ovarele sunt curate. Oricum , sa nu -ti faca deloc eco si sa inceapa trat. de stimulare daor bazandu-se pe niste analize hormonale mi se pare cam riscant... Doar daca nu ai facut trat. cu Aco luna anterioara ( ACO pun in repaus ovarele , sansele de formare a chisturilor sub Aco sunt aproape nule)sau daca nu urmezi protocolul lung ( cu inhibare inainte de ciclul Fiv- nici in cazul asta chisturile nu se formeaza). Dar , pe de alta parte am trecut si eu prin niste inseminari si fertilizari la Debrecen si am vazut cum se procedeaza....ca urmare acum ma pregatesc pt un Fiv in Austria ( sau poate la Budapesta?- vad o gramada de lucruri bune scrise de PK).
Sper la tine sa fie cu noroc!