Fiv in Ungaria 94

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hehe....avem laptopu plin de filme...nush cati mega,giga terra de filme-vreo 30 de filme...si cablu d-ala de-l infigi in laptop si in teve...si obtii un ecran uriaaaaaaaaaaaaaaaas.
pentru asta ne" trebuie" tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

imi inchipuiam eu ca de asta vrei tu tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi unguroaicelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza!!!!!

Pupici tuturor!
Da-ne Doamne oua multe, embrioni de calitate si lipiciosi si copilasi frumosi peste 9 luni!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta tuturor!!!!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

Buna dimineata,
Multumesc de primire si pentru raspunsuri.M-ati mai linistit un pic.
Adijo - eco in ziua a 2 pe cm ? se poate ?
Adya - sunt la Bodnar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

Poate ma treceti si pe mine pe lista de asteptare .
2 insem nereusite, urmeaza 1 FIV , Debrecen - Bodnar.
Probl. 1 Trompa infundata si Zona Pellucida prea groasa.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Buna dineata dragele mele,
Mami, adi, samira....voi unde stati,unde v-ati fcut rezervarile, poate vom fi vecine de camera

Eu sunt cam suparata, mi-am facut ieri progesteronul si mi-ai iesit mic . E in grafic da mie mi se pare prea mic pt o duce o sarcina 18.83 ---- faza luteala 5.3-86

Sa aveti o zi frumoasa in suflet, succes fetelor pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sonya_mea

Buna dineata dragele mele,
Mami, adi, samira....voi unde stati,unde v-ati fcut rezervarile, poate vom fi vecine de camera

Eu sunt cam suparata, mi-am facut ieri progesteronul si mi-ai iesit mic . E in grafic da mie mi se pare prea mic pt o duce o sarcina 18.83 ---- faza luteala 5.3-86

Sa aveti o zi frumoasa in suflet, succes fetelor pe maine

eu stau la helios...

hai nu mai fi suparici din cauza progesteronului ca se rezolva cu tratament!
auziti da' poate iesim si noi la o cafea miercuri seara (10 martie)... cine se baga?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

EEEEUUUUUUU , numai ca noi nu vom sta tarziu ca a 2 zi de dimineata ne pormin spre casa . Sa dea Domnul sa am vesti bune de la PK ca sa am si chef de petrecut.

Apropo...eu voi sta la Korall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

TIMEA, da, se poate eco in timpul cm. Eu am facut la ultimul Fiv; Dr Tandor a vrut sa se asigure ca ovarele sunt curate. Oricum , sa nu -ti faca deloc eco si sa inceapa trat. de stimulare daor bazandu-se pe niste analize hormonale mi se pare cam riscant... Doar daca nu ai facut trat. cu Aco luna anterioara ( ACO pun in repaus ovarele , sansele de formare a chisturilor sub Aco sunt aproape nule)sau daca nu urmezi protocolul lung ( cu inhibare inainte de ciclul Fiv- nici in cazul asta chisturile nu se formeaza). Dar , pe de alta parte am trecut si eu prin niste inseminari si fertilizari la Debrecen si am vazut cum se procedeaza....ca urmare acum ma pregatesc pt un Fiv in Austria ( sau poate la Budapesta?- vad o gramada de lucruri bune scrise de PK).
Sper la tine sa fie cu noroc!

Mergi la inceput