Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
Fetelor, parerea mea e ca avem voie apa minerala! Ma gandesc ca diferenta dintre plata si minerala sunt bulele, si cui au facut rau cateva bule? Apropos am facut si eu ochi, durerea de cap tot acolo e...
Uite ca n-am incercat sa beau apa minerala pt greata! E urmatoarea pe lista de "to do"!
Si eu am mari emotii, n-am alt bebe, n-am mai schimbat scutece, sunt complet pafarista si am niste emotii cat casa. Mi se par toate niste mari filosofii. Ma gandesc daca bebe va fi fericit cu mine ca si mami a lui/ei. Apoi iar ma apuca fericirea si buna dispozitie si ma gandesc ca sunt asa norocoasa ca o sa am un bebe dupa atata asteptare, si ca sigur toate lucrurile astea sunt conditionate genetic. Trebuie sa fie in genele femeii si un cromozom acolo mic care sa se ocupe de maternitate si care sa-mi dicteze ce am de facut. NU?
Cristina 9+
madutza_bra spune:
Stati linistite, vati fi niste mamici minunate si va veti descurca de minune. Noi la Cristi am fost singuri in primele zile. Cele mai multe emotii le aveam pentru prima baita, dar cum l-am bagat in apa si am inceput sa-l spal aveam o pricepere de zici ca asta facusem toata viata. Am mancat pe paine toate filmuletele dr. Culcer despre ingrijirea copilului. Le recomad cu incredere. Am sa le caut sa le pun prima pagina pentru mai tarziu.
Pana la bebe garditi-va cum va veti pune sosetele in luna a noua. La mine era perioada de iarna si erau necesare, dura vre-o juma de ora
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Stati linistite, vati fi niste mamici minunate si va veti descurca de minune. Noi la Cristi am fost singuri in primele zile. Cele mai multe emotii le aveam pentru prima baita, dar cum l-am bagat in apa si am inceput sa-l spal aveam o pricepere de zici ca asta facusem toata viata. Am mancat pe paine toate filmuletele dr. Culcer despre ingrijirea copilului. Le recomad cu incredere. Am sa le caut sa le pun prima pagina pentru mai tarziu. Pana la bebe garditi-va cum va veti pune sosetele in luna a noua. La mine era perioada de iarna si erau necesare, dura vre-o juma de ora Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Cristina 9+
andra_b spune:
hihi
Ale
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
donna79 spune:
Buna seara, burtici.
Azi a fost baba mea, calduta si senina (ma rog, in Bucuresti, ca vad ca pe altii ii cam ninge) dar pliina de aventuri. Dupa ce m-am agitat ca un Pepsi la serviciu am simtit ca ma pocneste o durere de burta. Pe scurt, apare o pata, bine ca nu rosie, plec in 5 minute de la job, sar in taxi, turbez pana la spital, urlu pana dau de primul doctor la camera de garda. Era OK la eco puiul, mi-a zis ca-i in regula, batea inimioara. Acum iau 4 No-spa pe zi si un Arefam in plus dimineata ca pana acum am luat doar seara. Si sunt arestata la domiciliu, in motul patului, pana maine.
Maine seara ma duc la doctorita mea si sper sa ma linistesc de tot.
Acum ma tot gandesc daca e cazul sa o intreb de un concediu medical. Eu am de luat cam 3 mijloace de transport in comun pana la munca, acolo stresu-i gramada... chiar nu stiu ce sa fac, voi ce ziceti?
Donna
aniast72 spune:
Scurt ca ma solicita Vladi. Bb in forma, vioi, dr mi-a facut echo la rugamintea mea, am stabilit amniocenteza pe 29 martie. Pup, revin pe seara.
Andreea, in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Clabuc spune:
Eu stiu ca e bine sa evitam bauturile carbogazoase; apa minerala ma ajuta sa mai reduc greata, eliminand gazele (scuze ...). Eu am un viciu: Coca Cola. Nu beau cafea, nu fumez, nu beau alcool, dar macar un pahar de Cola la masa de pranz din week-end. Stiu ca nu e bine in perioada asta sa bem Cola, dar, ce sa fac?! Macar o coluta pe saptamana. Si la Clarinda am mai baut, ca n-am putut renunta la ea.
Cat despre bebe si priceperea mamei de a avea grija de el ... atata timp cat exista dragostea de mama, nu aveti de ce sa va faceti griji. Nu e ceva ce poti invata prin cursuri, e ceva ce se formeaza intre mama si bebe si se invata din mers. Important e sa fiti si voi si bebe sanatosi, ca restul vine de la sine. O sa treaca atat de repede timpul, uite Clarinda face imediat 2 ani si parca nu stiu cand au fost.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 8+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
donna79 spune:
Vorbeati de baut apa... ma tem de deshidratare si mai strecor ptintre dinti niste apa plata cu lamaie multa, dar altfel e greu. Nici daca-mi leg sticla de gat nu pot sa beau. Problema e ca la mine greturile sunt insotite de un fenomen tare simpatic... salivez. Da rau, nu gluma, parca sunt un basset. Asa ca numai la apa nu ma pot gandi.
Cat despre scutece, experiente etc, si eu sunt stresata. Imi amintesc ce am simtit cand am luat prima finuta in brate in ziua botezului. Ne uitam una la alta cu ochi mari si eu repetam in gand: Numai nu plange, nu plange ca plang si eu. N-a plans...a urlat. La urmatorii doi a fost mai ok, i-am si imbracat
Donna
madutza_bra spune:
Aaaa si mai vroiam sa va spun ceva:
la Filantropia exista niste cursuri Scoala gravidei care sunt gratuite, se tin 4 sapt(cate un curs pe sapt)si se reiau tot timpul. Eu am fost impreuna cu sotul meu si la sfarsit se da cate o diploma. Faza tare e ca pe baza acestei diplome (de curs de puericultura) tatal bebeficiaza de inca 1 sapt de concediu dupa nasterea copilului - in afara de sapt pe care o are in mod normal - deci va sta acasa 2 sapt.
Cursul este tinut de asitentele de la sala de nasteri - este facut benevol de acestea - adik nu iau nici un ban. Nu este nevoie sa nasti acolo ca sa poti participa la cursuri.Se vorbeste despre sarcina, stadiile travaliului, nastere, alaptare (cu exemplu pe papusi), baita bebelusului, etc
Se poate sa existe si la alte spitale aceste cursuri..nu stiu. Ma gandeam ca la vara poate fi un punct de intalnire pentru voi (cele din buc).
-ici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
alice_14mara spune:
nu imi vine sa cred ca a aprut deja subiect nou:noiembrie decembrie 2010...ce repede tece timpul.
7+ si Luca(20.02.2008)