Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
da si mie mi-era teama de pampers, dar instinctul face tot.eu mi-aduc aminte ca nascusem si nu-mi venea sa cred ca am copil.prima zi nu mi l-a dat in rezerva si ma duceam sa-l vad la salonul de copii.eeee, de a doua zi s-au schimbat lucrurile si a stat in camera cu mine.simteam ca e al meu, ca stiu ce trebuie sa-i fac chiar daca nu-mi ieseau toate perfect.eu abia la 3 luni i-am facut baie singura.numai baie nu a fost aia de m-au trecut toate apele.
dupa 6 ani pot sa zic ca o cam iau de la capat, poate unde e asa mic si sunt invatata cu mare si sa-si faca mare parte din lucruri singur.dar mare parte cred ca nu le-am uitat.sper
fug la nani ca sunt rupta.sa nu scrieti mult ca abia sunt la zi cu tot.glumeam.va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
kiti2205 spune:
Ma duc sa zac si eu pe canapea. Am mancat un mar si mai am putin si explodez. Nu stiu ce sa mai fac cu balonarea asta. Stau sa crap
Pup si somn usor burticilor.
PS. Aniast, ma bucur ca e totul bine
Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
mihaelka77 spune:
Vai fetelor ce spor aveti la scris. Eu ziua de la servici nu pot sa intru pe net iar cand ajung acasa ma minunez de cat scrieti. Abia reusesc sa recuperez.
Cu apa si eu am mari probleme; ma oblig sa beau macar 1litru de apa plata. Pun lamaie sa ii schimb gustul ca nu prea imi place apa. Am mai baut suc Teddy. Dimineata mananc o lingura de miere si beau un pahar de apa plata cu lamaie(300ml). Am probleme si cu constipatia. Vai de capul meu. Oricum ma umflu ingrozitor de la apa; fac o burta incat seara parca sunt in luna a 6-a. Dimineata e drept ca nu mai am burta dar dupa primul pahar cu apa...of e greu. Si nu ma mai incap pantalonii in talie...
mihaelka77 spune:
LilianaR stai linistita ca eu ma panichez oricum pentru orice. Parca in ultimele saptamani sunt un pic mai relaxata dar tot nu cum ar trebui. De felul meu sunt o persoana viteaza, nu ma sperii usor dar sarcina m-a transformat intr-o "mamaliga".
anda29didi spune:
salutare, am intrat la dr la 16 si am asteptat pana la 16.45 am crezut ca o iau razna, intru la dr imi ia tensiunea 9.4, ma cantareste si apoi ma suie pe masa ma consulta si apoi cere asistentei ecograful, imima mea era cat un purice se uita cateva secunde incruntata si eu speriata ii spun "sa nu imi dati o veste proasta ca mor aici", iar ea zambind imi spune "stai linistita lui bebe ii bate inimioara dar ma supara ca se joaca tot timpul si nu ma lasa sa il masor", apoi indreapta eco spre mine il vad cum se joaca si imi dau lacrimile, este asa frumos.
ma duc sa va citesc, ca m-am intins.......
12+
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda29didi salutare, am intrat la dr la 16 si am asteptat pana la 16.45 am crezut ca o iau razna, intru la dr imi ia tensiunea 9.4, ma cantareste si apoi ma suie pe masa ma consulta si apoi cere asistentei ecograful, imima mea era cat un purice se uita cateva secunde incruntata si eu speriata ii spun "sa nu imi dati o veste proasta ca mor aici", iar ea zambind imi spune "stai linistita lui bebe ii bate inimioara dar ma supara ca se joaca tot timpul si nu ma lasa sa il masor", apoi indreapta eco spre mine il vad cum se joaca si imi dau lacrimile, este asa frumos. ma duc sa va citesc, ca m-am intins....... 12+ Alina |
Felicitari pt bebe jucaus. De acum poti sa stai linistita, ai trecut de 12 saptamani. Ce te invidiez... Eu abia dupa Paste pot sa rasuflu usurata cat de cat.
Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
magdyi2001 spune:
Buna seara burtici!
eu nu mai pot, is rupta de oboseala... Am fost la cumparaturi cat a dormit piticul(sunt in pregatiri pt luatul din motz), apoi m-am apucat de am facut curatenie cand s-a trezit el.L-am trimis cu soacra-mea la plimbare ca sa pot face in liniste. Cand am terminat, i-am dat sa manance, m-am jucat un pic cu el, i-am facut baie si l-am bagat la . Acu rasuflu si eu usurata! Nu stiu care din fete spunea ca cele cu bb1 nu ne plictisim si ce bine de noi. Eu va spun de pe acum fetelor care asteptati primul bb: mancati, DORMITI, odihniti-va, leneviti, mergeti la wc cand aveti chef si mai ales timp, pt ca atunci cand o sa vina bb, o sa va rugati de el sa va lase sa mergeti sa faceti shushu sau kk si o sa plangeti dupa vremile astea cand va "plictiseati".
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
In privinta bautului, eu beau apa plata(doctorul mi-a spus sa evit minerala pe cat posibil, deoarece gazele ar fi daunatoare lui bb). ia sa vedem daca ghiciti vreuna din voi cat beau eu pe zi?
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pity27 nikolici, acum la cine mergi la CMU? M-ai speriat putin, deoarece eu sunt destul de stresanta cu miile de intrebari si chiar nu cred ca m-as descurca fara ajutorul unei persoane calificate. Deci, cautam spital privat Tu ce ai ajut in vedere cand ai ales CMU? Apropo, eu sunt de acord sa-l scot pe bebe din burtica doar daca mi se face cezariana. La CMU fac cezariana la cerere, fara indicati de cezariana? |
Chiar nu vreau sa te sperii de maternitatile din RO, Bucur este una dintre cele bune se zice, sa zicem ca nu am avut eu noroc.Am prietene care au nascut cu dra mea si au fost extrem de multumite.
Cat despre CMU nu am multe de spus, datorita unui pachet super bun de la ei pot naste gratuit la maternitatea lor.De aceea intrebam zilele trecute dc mi se recomanda vreun dr bun de la CMU pentru ca nu-i stiu.
Saptamana viitoare voi merge pt. prima data la o dr. care mi-a fost recomandata sper sa cadem pe ac. lungime de unda.
Cezariena face dr Constantinescu sigur, o colega a fc . ceza cu ea, tpa fiind foarteeee multumita de prestatile ei.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)