Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
Fetele, totul vine de la sine, parca te-ai fi nascut mama, eu cel putin asa am simtit.
Poate nu ma credeti, insa noi nu avem rude in Bucuresti si eu ca tati mai cu munca m-am descurcat cum mi-a venit din suflet si cand am avut o intrebare, o neliniste, comunitatea DC m-a ajutat foarte mult, am invatat o infinitate de lucruri de la mamicile de pe forumuri.
Sfat nu va sfiiti sa cereti ajutorul, sprijinul moral, aceasta comunitate chiar functioneaza!
Totul va fi bine, copilul este darul lui Dumnezeu!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Pity27 spune:
iti multumesc mult de sfat, stiu cum e in maternitatile din ro, stiu ca se poate si mai rau, insa am optat momentan pt maternitatea asta datorita acelor rezerve cu plata unde am aflat ca e 100 euro /zi cazarea in camera cu un sg pat,
sotul meu este cel care se opune nasterii intr-o clinica particulara datorita faptului ca nu sunt dotate inca cu toate echipamentele unui spital, iar el se mai gandeste ca daca se va intampla ceva intr-un spital de stat intotdeauna exista un profesor care sa intervina.
Ma mai gandesc, iau in calcul si elias, am acolo 2 prietene f bune ginecoloale si care lucreaza cu tutunaru, dar am refuzat de la inceput sa merg in acel spital din alte considerente
Kamy13 spune:
Buna seara la toate fetele si sa continuam numai cu vesti bune!
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Scurt ca ma solicita Vladi. Bb in forma, vioi, dr mi-a facut echo la rugamintea mea, am stabilit amniocenteza pe 29 martie. Pup, revin pe seara. Andreea, in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Andreea, deci te-ai hotarat pentru amniocenteza? Iti doresc curaj si sa iasa rezultate f.bune!!!
Eu am decis sa nu o fac, totusi...
13+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
vanyy2009 spune:
buna seara burtici
....am vazut ca ati fost vorbarete..am citit un pic..mai mult pe sarite
...Felicitari fetelor care au fost azi la eco
...am vazut ca ati vorbit si de cum ne vom descurca cand vor venii bebelusii....hmmmm habar nu am,numai cand ma gandesc ma apuca o frica....bine eu am mare mare noroc ca mama e aici si o mai am si pe sora mea care are si ea o fetita....deci cat de cat o sa am un ajutor mareeeee
dar tot imi e frica.....si cred ca oricat as citi si as viziona filme si cu toata teoria pe care o am in cap despre bebici, cand o sa ma vad cu bebele parca vad ca ma panichez
10+
Kamy13 spune:
A propos de dimensiunile celor mici, s-a tot vorbit astazi...
Cand eram insarcinata in 5 luni cu baiatul, in timpul unei ecografii, mi-a spus doctorita ca ar avea capul mic copilul...Numai eu stiu cum am ajuns acasa, conduceam, era sa ma izbesc de un TIR, am fost socata! Si nici doctorita n-a fost destul de inteleapta sa ma informeze intr-o alta maniera, in fine, eu eram tanara, doctorita recent inaugurase Ecograful, asa ca am stat intr-un stres toata sarcina, mai ales ca pe atunci nu se mergea asa de des la eco...Plus ca imi zisese ca e fetita ( la 5 luni), iar cu 3 zile inainte de a naste am facut un eco si mi s-a zis ca o sa fie baiat. Si baiat a iesit! La nastere a avut 2,750 kg si 49 de cm, dar apoi, la inceput a pus cate 1 kg pe luna si iacata baietoiul de 50 de kg in ziua de azi. Iar de dimensiuni mici, ce sa va zic, acum, la 14 ani si jumatate m-a intrecut cu 3 cm are 1,73 inaltime si 43 la pantof
Deci nu va speriati de datele ce le aflam acum, nu sunt semnificative pentru dezvoltarea lor ulterioara!
13+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Buburuza_10 spune:
Felicitari pentru vestile bune de la eco!!! Asa sa o tinem de acum incolo, doar cu vesti bune!!!
Acum am ajuns acasa! Am facut o plimbare lungaaaaaaaa cu sotul meu, de vreo 3 km. Ne-am plimbat la pas, vorbind... dupa primele 3 min gafaiam de ziceai ca alergam de vreo ora... asa am tinut-o (gafaind) pana la sfarsit. Tare bine mi-a facut plimbarea asta, mai ales la psihic! Deh, s-a oxigenat neuronul solitar!
Si vremea e asa de buna la noi: 25 de grade si o briza f placuta. Problema e ca inca nu mi-e somn si mi-e teama ca ma voi plictisi singurica pe aici.
13+
Darling_ spune:
salutare burtici,
azi am fost si eu la prima eco si am aflat ca avem 9 saptamani si 3 zile. Sincer ma asteptam ca sarcina sa fie mai mare, dar nu-i bai ca incet incet crestem noi
. DPN 03/10 , deci ma incadrez la burtici de sept-oct. So, ne primiti si pe noi??
Adriana
w9+ si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Karin25 spune:
Ciao burtici!
Am intrat sa va citesc, sa semnez condica si sa va pup pe toate!
Merg sa dorm ca is rupta... Bravo mamicilor cu eco azi!
Sa ne auzim cu bine maine!!!

Edith
7+
Buburuza_10 spune:
Si eu care credeam ca sunt singura la ora asta pe-aici!
Bine ai venit, Darling! Sa stai aici, cu noi, pana la 40 de sapt si sa ne povestesti cat de usor ti-ai nascut bebe-ul!
Salut, Karin! Nu ai somn? 
13+