Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Clabuc,

Sunt aici, va citesc zilnic, cu toate ca scrieti enorm. :) Suntem binisor, tot vomit mult. Astept ca si voi sa treaca primul trimestru cu bine.
Peste 2 sapt. mergem la echo pt.masuratori, apoi test sange si altele. Incerc sa fiu pozitiva.

Clabuc ca ai intrebat de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello bombonici,
ieri am facut primele teste la sange si testul TORCH, dupa paste merg la bucuresti sa fac bitest si eco translucida (cred ca zic bine), in functie de asta o sa vedem daca facem amniocenteza ori ba...
daca mananc cascaval nu mai am stari de rau, din fericire nu vars...nu pot desi imi mai vine, insa nu prea manac, beau f multa apa si ceai.
Ema e racita si sper sa nu iau raceala de la ea...cam atat

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 8+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salut burtici vorbarete! Am intrat sa va zic salut pe ziua de azi si sa va urez numai vesti bune si fericite! Eu mai revin...maine. Sunt de garda...
Felicitari fetelor care au facut eco ieri si bun venit fetelor noi! Sa va traiasca sambureii cei mai mici si mai mari si sa stea acolo 40s!
Va pe toate!

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, burtici!

Am adormit la 6 si m-am trezit la 10 (ora locala). Vreau sa doooooooooorm!!!

Sa aveti o zi frumoasa, insorita si linistita! Va pe toate!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata burtici frumoase!
Nu stiu ce-i cu mine dar am inceput sa ma scol mult mai de dimineata, desi nu trebuie sa ma duc la serviciu.......
Multumesc mult mamicilor care ne-au incurajat ieri in legatura cu faptul ca unele dintre noi vor fii mame pentru prima data!
Felicitari dragelor pentru eco (bine trebuia sa va zic de ieri dar neuronul meu a dormit un pic mai mult).
Adriana bine ai venit in minunata noastra odisee, sa avem 40 de saptamani frumoase impreuna!

10+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Felicitari fetelor care au fost la eco!

Mari, multa sanatate Emei! Eu am scapat de raceala cu miere amestecata cu lamaie.

Darling, bine ai venit!

O zi cat mai frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

La 11.oo plec la coafor. Deabia astept sa ma fac si eu frumoasa!
Cred ca am sa ma tund destul de mult ca nu mai suport pletele astea si deja mi-e greu sa le intretin.

Afara la noi e innorat si urat. Cred ca au nimerit-o cei de la meteo cu prognoza....

10+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Darling, Eduard este un scump si un drag, iar pt. tortul pe care l-a avut la 1 an nu am cuvinte... oaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata !!!
Adriana bine ai, sarcina usoara si la termen iti doresc
Crina si eu am aceeasi problema de cand sunt gravi...ma scol cam cu noaptea in cap....pot sa ma culc si la 9seara si la 12 noaptea ca eu tot la 6:30- 7:00 sunt in picioare.

10+

Mergi la inceput

Pe 12 martie ma duc la eco (oficial), iar pe 19 am sa merg si eu la bucuresti sa-mi fac ecografia si bitestul. Sper sa fie bine!
La noi in Craiova bitestul nu prea se face cum trebuie si mai sigur e sa vin la bucuresti.
A sa nu uit.....am aflat ieri ca dupa pasti o sa fim nasi la bebele prietenei mele cele mai bune (nu ca nu as fii stiut ca urmeaza sa fim nasi, dar nu erau deloc hotarati cand sa faca botezul). Asa ca am sa am cumparaturi de facut: pentru bebe, haine ptr mine ca nu ma mai incape nimic.......o gramada de probleme...., ce stiti voi?.Am mai cununat doua perechi, suntem la a treia nasie, insa e primul bebe botezat. Trebuie sa ma interesez de tot ce trebuie sa faca o nasa..

10+

crina

Mergi la inceput