Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s La 11.oo plec la coafor. Deabia astept sa ma fac si eu frumoasa! Cred ca am sa ma tund destul de mult ca nu mai suport pletele astea si deja mi-e greu sa le intretin. Afara la noi e innorat si urat. Cred ca au nimerit-o cei de la meteo cu prognoza.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10+ crina ![]() |
Crima, te si vopsesti? Am si eu un pitic pe creier care tropaie intruna...

13+
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Crima, te si vopsesti? Am si eu un pitic pe creier care tropaie intruna... ![]() 13+ |
Nu bubu nu ma vopsesc!Am revenit de mult la culoarea naturala si nu e cazul. Cele cateva fire albe nu sunt foarte vizibile.

crina
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crina-s
Nu bubu nu ma vopsesc!Am revenit de mult la culoarea naturala si nu e cazul. Cele cateva fire albe nu sunt foarte vizibile. ![]() ![]() ![]() crina ![]() |
Razbate disperarea din mesajul meu, nu?
Se zice ca e bine ca primul copil pe care il botezi sa fie baiat. Eu am botezat o fata intai si un baiat mai tarziu, dar mi-au mers toate ca unse de atunci(deci nu cred ca e o regula). Botezul este sfant! Sa fii mandra ca esti nasa si sa-i fii copilului parinte spiritual toata viata!!! Ia uite ce discurs de seminar am!
Te pup, Crina! Sa ai o zi frumoasa!!!

13+
ariciu80 spune:
'Neata
. Azi sunt matinala. Am baut niste cafea cu lapte si acum astept sa se trezeasca pitica mea.
Fug sa citesc si probabil ca o sa mai intru cand ajung la servici. Sper sa vad numai vesti bune!!!
Va pup pe toate.
Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
Buburuza da primul meu finut botezat va fii baiat. Deci trebuie sa fie bine asa.
Nu-ti mai face atatea griji cu vopsitul......ce mai inseamna o luna? mai nimic. Acum trece. Cu cat mai astepti cu atat o sa-ti fie si mai drag atunci cand te vei vopsi.
te pup si eu dulce.
Sa ai o zi minunata!

10+
crina 
andra_b spune:
Buna dimineata!!!
Mihaelka am vazutca esti din Deva, si eu provin din Orastie ![]()
Anda ce ma bucur ca l-ai vazut jucandu-se in burtica!!! 
Kiti si eu tot in preajma pastilor mai merg ...
Darling bine ai venit, avem la DPN diferenta de 1 zi, cand mai mergi la eco? ![]()
Eu azi mi-am scos rezultatul de la RH si RBW si e ok. Sa speram ca si restul vor fii ok!
Va pup si va imbratisez pe toate fara exceptie! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
Klarisse spune:
Buna dimineata dragele mele, va doresc o zi excelenta

Felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut ingerasii, sper sa avem numai vesti bune de acum incolo. Vroiam sa va intreb ceva..am observat de cateva zile, seara cand ajung acasa imi sunt picioarele umflate, adica la glezna si pulpa. Apa beau, nu mananc excesiv de sarat..stiti care ar putea fi cauza si ce as putea face? Mi se pare cam devreme pt picioare umflate

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Buna dimineata dragele mele, va doresc o zi excelenta ![]() ![]() Felicitari fetelor care au fost la eco si au vazut ingerasii, sper sa avem numai vesti bune de acum incolo. Vroiam sa va intreb ceva..am observat de cateva zile, seara cand ajung acasa imi sunt picioarele umflate, adica la glezna si pulpa. Apa beau, nu mananc excesiv de sarat..stiti care ar putea fi cauza si ce as putea face? Mi se pare cam devreme pt picioare umflate ![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse daca ai o munca de birou si stai toata ziua cu picioarele atarnate poate de asta se umfla.
Una din fete zicea chiar acum cateva zile ca i-a spus doctorul ca daca se umfla picioarele e bine sa te duci la un control.
Nu stiu altceva ce sa-ti zic

10+
crina
Klarisse spune:
Pai stau toata ziua agatata intr-un scaun, ma mai ridic cam din ora in ora dar seara chiar arata dubios picioarele mele..am sa ii spun doctoritei sambata cand ma duc si la eco..
Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Bianca