Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Klarisse ![]() Sa vezi ce repede trece timpul si o sa te trezesti ca te uiti la bebe mic si iubit. Eu am fost marti si tot am intrat in sevraj pana pe 16 cand ma duc din nou Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Of, hai ca mai este putin pana putem rasufla mai usurate. Unele burtici deja au intrat in trimestrul II. Doamne ajuta sa ne fie bine la toate

Klarisse
graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Iony spor la bebicit! 
Am primit pe mess o chestie
:
Apple Computer a anuntat astazi ca a dezvoltat un nou model de cip care poate stoca si reda muzica din sanii femeilor. Aceasta este considerata o mare realizare deoarece femeile se plang intotdeauna ca barbatii se uita la tatele lor in loc sa le-asculte...
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui andra_b Iony spor la bebicit! ![]() Am primit pe mess o chestie Apple Computer a anuntat astazi ca a dezvoltat un nou model de cip care poate stoca si reda muzica din sanii femeilor. Aceasta este considerata o mare realizare deoarece femeile se plang intotdeauna ca barbatii se uita la tatele lor in loc sa le-asculte... Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 9+ |

Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andra_b Iony spor la bebicit! ![]() Am primit pe mess o chestie Apple Computer a anuntat astazi ca a dezvoltat un nou model de cip care poate stoca si reda muzica din sanii femeilor. Aceasta este considerata o mare realizare deoarece femeile se plang intotdeauna ca barbatii se uita la tatele lor in loc sa le-asculte... Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 9+ |

Klarisse
andra_b spune:
barbatii astia... ![]()
Vai eu mai am o ora si plec acasa, nu mai pot... pe scaunu asta... 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
9+
andra_b spune:
Asa-i ca in capitolul asta nu au fost vesti proaste?? 
Ale 
9+
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andra_b Vai eu mai am o ora si plec acasa, nu mai pot... pe scaunu asta... ![]() Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 9+ |
Si eu tot o ora..abia astept sa plec ca deja mi se umfla picioarele

Klarisse
kiti2205 spune:
Eu nu am niciodata ora de plecat acasa 

Vin pe la 9.30 si plec cand termin treaba, iar treaba nu se termina niciodata 
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
lyvy spune:
no, ce mai faceti???
Ieri am fost la coafor si m-am vopsit, m-am coafat, mmmmmmmmmm, ce bine a fost, am alta dispozitie.
Mi-e o foame de lup, am facut peste prajit cu garnitura de mazare si porum si un mujdei cu iaurt, o bunatate....ma duc sa mananc.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii