Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_b spune:

Ce tare era faza cu tipa si oglinda!
Klarisse 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
mari_paun spune:
andra, Klarisse, va multumesc pt ca sunteti alaturi de mine, imi dresc din suflet sa am un copil care sa se dezvolte normal fara sa intervin cu terapii si program strict, si sunt sigura ca va fi si pentru Ema bine sa aibe un modelo...si cine stie poate ca se dezvolta o data cu soar ori fratele ei

bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
8+ si mami de Ema
IONY_82 spune:
Ditu "LA MULTI ANI"!

Michella78 

imi pare rau
Fetelor si eu am o problema cu apa nu pot sa beau nu inteleg de ce
Cand vad apa asa parca mi-ar fi dusman![]()
Andreea felicitari
ptr eco
Crina 

si prietenelor dragi
pe burtici
IONY_82 spune:
Am fost si eu astazi la eco si e totul bine-uterul curat.Avem liber la" probe ",dar mai intai vom face toate analizele dupa aceea probe.
Maya 
.Imi pare rau ptr tine ca va trebui sa treci peste luna asta de probe, dar cine stie poate ovulatia va fi mai devreme sau mai tarziu si atunci e totul ok.Si eu am "musafirii nepoftiti" la 28 de zile,dar cand am ramas am avut ovulatie mai devreme.Asa ca munciti munciti![]()
Scuze fetelor m-am intins cu discutia
IONY_82 spune:
Klarisse multumesc
sunt bine.Apropo si eu sunt din jud.Iasi
Ma bucur cami-a iesit eco bine.Daca ar fi dupa mine as incerca imediat o noua sarcina dar imi este frica si mai bine imi fac analizele.Un pic de rabdare imi trebuie.Va 
pe toate fetele care-mi sunteti alaturi
Si eu voi ramane alaturi de voi si ma bucur de orice veste buna care o aduceti
kiti2205 spune:
Yoni 

Eu tocmai am venit de la masa. Arat ca un greiere bortos. Am intrat fara burta in restaurant, apoi, dupa prima inghititura am inceput sa ma balonez vazand cu ochii
. Am o burta de luna 6 
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Yoni mai bine si mai sigur sa iti faci toate analizele si apoi sa treceti la treaba. Ai sa vezi ca Dumnezeu te va ajuta sa ai un bebelic sanatos si frumos

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Diseara merg si eu sa imi ridic rezultatele la TORCH, sa speram ca este totul in ordine. V-am zis ca nu mai pot de nerabdare pana sambata?![]()
![]()
![]()
Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Klarisse 
Sa vezi ce repede trece timpul si o sa te trezesti ca te uiti la bebe mic si iubit.
Eu am fost marti si tot am intrat in sevraj pana pe 16 cand ma duc din nou ![]()
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)