Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)
Raspunsuri - Pagina 21
dayanara spune:
jasmine, baby angel merci de raspuns
nu ma duc acum ca nu am cu cine sa.l las pe ivan, tre sa vina ta.su mai intai....oricum eu fac 5 minute pana la spital, e f aproape de mine si culmea ca ma duc cu placere, oricum vad ca nu a mai curs deloc
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
uta_ciun spune:
dragi mamici de iepurasi
imi pare tare rau ca nu am participat la odiseea noastra....dupa ce am fost activa la aspirante, de imi zicea sotul in fiecare dimineata ca dau raportul la "fratia oului" acum ar fi trebuit sa scriu zilnic
in sfarsit mi-am terminat examenele....pe 2 martie am sustinut teza si azi pe 4 martie ma duc sa-l conving pe bebe david sa iasa sa ne cunoasca
desi oficial, DPN e 6 martie si david nu da nici un semn, sunt dilatata 1 cm de vreo 3 saptamani si bebe e pozitia -2 tot de atata timp, dr a hotarat sa ma induca in seara asta din cauza diabetului gestational
planu e ca in cursul zilei de vineri, 5 martie sa se nasca david nicholas
va multumesc ca ati avut grija de odiseea noastra
felicitari mamicilor care-si tin deja puii in brate
promit sa scriu mai mult la scutece.....incep lucrul abia in iulie asa ca am 4 luni nesperate de "vacanta"
David Nicholas, asteptat oficial pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uta_ciun dragi mamici de iepurasi imi pare tare rau ca nu am participat la odiseea noastra....dupa ce am fost activa la aspirante, de imi zicea sotul in fiecare dimineata ca dau raportul la "fratia oului" acum ar fi trebuit sa scriu zilnic in sfarsit mi-am terminat examenele....pe 2 martie am sustinut teza si azi pe 4 martie ma duc sa-l conving pe bebe david sa iasa sa ne cunoasca desi oficial, DPN e 6 martie si david nu da nici un semn, sunt dilatata 1 cm de vreo 3 saptamani si bebe e pozitia -2 tot de atata timp, dr a hotarat sa ma induca in seara asta din cauza diabetului gestational planu e ca in cursul zilei de vineri, 5 martie sa se nasca david nicholas va multumesc ca ati avut grija de odiseea noastra felicitari mamicilor care-si tin deja puii in brate promit sa scriu mai mult la scutece.....incep lucrul abia in iulie asa ca am 4 luni nesperate de "vacanta" David Nicholas, asteptat oficial pe 6 Martie 2010Asa creste bebe "Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone |
Nastere usoara si sa ai parte de un iepuras dragalas si sanatos!
Scot mozatele ptr maine!

35 +
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
nemary spune:
Bumbitza, si mie tot asa imi spune lumea cand se uita la burta mea, ca fac baiat. dar 3 medici mi-au spus ca este fata plus ca am vazut si eu foarte clar organele...deci, forma burtii nu are nicio legatura cu sexul copilului.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Erina spune:
| citat din mesajul lui dayanara erina, sunt curioasa ce.ai facut cu pierderea de flux , de care ti.era teama sa nu fie lichid, intreb ca am patit de dimineata cand m.am ridicat din pat sa simt ceva , nu a fost mult, dar destul cat sa ma sperii si incolor, inodor...am sa vad cum e si sa merg mai incolo la spital are cineva ideea daca e doar o fisura, deci nu curge tot lichidul ci un pic, poate fi periculos pt bebe? roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana, citeam din urma si am dat de mesajul tau.

Sper sa nu fie nici o problema nici la tine. O mamica de la grupul Dariei spunea ceva de rupere superioara de membrane, ca i-au facut test pentru lichid amniotic si a iesit pozitiv.
Sper ca ai mers la spital pentru ca, cu siguranta te lamuresc cei de acolo (sunt mult mai bine dotati ca la noi. Pupici, poateintre timp ai pus deja vesti.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui ellanik Fetelor sa modificati titlul si pe prima pagina.Am primit mesaj de la Delia13 : "La 10:15 a venit pe lume bebe,are 3450gr si 51 cm si nota 10 .M-a luat travaliul dimineata .Am venit la spital si m-a bagat in cezariana .Bebe e cu falcute si e brunet! " +39 cu George-Theodor AMR 4 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Multumim Ellanik!!!

Bine ai venit pe lume bebelus de mamai Delia!!! Sa fii norocos, sanatos si fericit!!!

Felicitari mami, refacere usoara si bebelsu fara colici si papacios!!!!
37+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
ate_09 spune:
Delia13 Felicitari pt bebe !!!!!! Recuperare rapida tie si mult laptic!!!!!!!!!
Freedelia bine ati venit acasa in formula completa!!! Sa va traiasca bebeluna si multe bucurii sa va aduca!!
Eu zilele astea am stat mai mult in pat dar am citit asa pe sarite ce ati mai scris...am mers la control cam la 3 zile pt ca avem colul deschis si nu se stie cat mai vrea bebe sa stea.
Maine dimineata la 9 mergem iar de data asta si cu bagajul la noi...am eu asa un feeling ca maine vine bebe 
Am nr oanei din listuta asa ca voi trimite sms cand pot.
Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!!
Fug sa mai arunc un ochi pe la bagaje si revin!
Pupici tuturor

asteptam un
38s si 6z
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Erina spune:
Am fost la doctor astazi. Roxana am zis ca mai bine safe than sorry.
Colul s-a scurtat, e sters, membranele sunt inca intacte. Atit dr. cit si noi speram sa mai astepte bebelusul pina la inceputul saptaminii viitoare pentru a implini cronologic 38 de saptamini. Pina atunci am recomandare de odihna multa si repaos.
Am avut si consultul preanestezic (Cristinicuta iti dau imediat un PM cu procedura si cost
), totul OK, vom merge de data aceat pe rahi-epidurala.
Ce sa va spun, ce aveam, emotii pina acum, acum incep sa se aglomereze si mai si...Sper sa fie totul perfect si bebelusul sa fie bine sanatos.
Doamne Ajuta la toata lumea!
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
annya9 spune:
Nu face nimeni capitol nou? Cine se pricepe?
As incerca eu, dar nu stiu parola ca sa ma loghez cu userul comun...![]()
32+
Radu Alexandru
poze
dayanara spune:
uta ciun ma bucur sa aud vesti de la tine! si majoretele maine vineri le vom scoate pt tine si david!
erina merci; ti.a zis cumva cat e sters? e tot sters? si cat de lung e?
ate bafta la medic , asteptam vesti
ioanact eu nu gasesc mesaj de la anca yari aici
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE