Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Delia13 :
"La 10:15 a venit pe lume bebe,are 3450gr si 51 cm si nota 10 .M-a luat travaliul dimineata .Am venit la spital si m-a bagat in cezariana .Bebe e cu falcute si e brunet! "

Ioana, 38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Freedelia bun venit acasa, ce repede ai scapat!! Felicitari pt micuta printesa!
Delia 13 ce nerabdator bebeul...sa nu mai stea el o zi la mami in burtica . Recuperare rapida!

Fetelor, cat m-as chinuii eu, tot nu pot tine ritmul cu voi

Vladi am vazut ca ti-au trimis fetele numarul lor. Daca il vrei si pe al meu, e in listuta comuna. Valabil pt orice il doreste

Ma duc sa mai citesc din urma, poate reusesc sa ajung si eu cat de cat la zi cu noutatile

34+ Eric Mihai

Mergi la inceput

CA SA VEDEM CUM ISI FAC BEBEII ASTIA DE CAP..
BRAVO DELIA !!!

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO DELIA!!!! WOW!!!CE SURPRIZA!!!!!

vad ca tot vorbiti sa nasteti de ziua sotilor vostri
eu n-as vrea sa fie bebe nascut in aceeasi zi cu sotul (nici n-ar avea cum),eu vreau sa stie ca aia e ziua lui si numai a lui

aceeasi poveste e si cu numele,de exemplu imi place mult Andrei dar in cercul nostru de apropiati sunt deja 2 copilasi pe care-i cheama Andrei si n-as vrea sa-l botez si pe al meu tot asa,vreau sa aiba propria lui individualitate

bumbitza - si mie imi place covorul si mi se pare potrivit pt o camera de fetita;asa e si sotul meu la cumparaturi,ma ajuta cu ''pe care-l vrei pe ala il luam, mie mi-e indiferent,covor sa fie''

diana - superbe lucrusoarele,imi plac mai ales palariutele si tichiutele pt fetite,chiar daca eu am baieti;chiar,nu faci si pt bebe baietel?nici eu nu pricep cand ai tu timp sa lucrezi minunatiile astea

camilecu - tu iei ceva vitamine,fier...?

dayanara - depinde cat curge,daca sunt doar fisurate membranele si curge numai cate un pic poate sa dureze zile intregi fara sa te apuce nasterea,am avut o colega care a stat asa cam o saptamana

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Bravo, DELIA!!!

Bravo, bebe DAVID ANDREI!

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

BUN VENIT ACASA FREEDELIA !!!
MA BUCUR SA AUD CA RECUPERAEA SI ACOMODAREA IN NOUL FORMAT AL FAMILIEI SUNT OK..
ASTEPTAM SA REVII PRINTRE NOI...DAR CAND AI TIMP, IN PRIMUL RAND AI GRIJA DE TINE, DE VOI...ODIHNA MULTA

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Freedelia bun venit acasa, MULTA SANATATE .

Gata nu mai am stare de ameteala , am bagat o ciocolata , am baut multa apa si am stat la aer pe balcon, si nu mai ametesc acum . Azi mi-am propus sa ies din casa , nu mai pot sta asa , ma duc la cumparaturi .

Jasmine, da sigur ca iau vitamine Elevit .
In rest nu mai iau nimic , fiindca calciu , fierul toate analizele au iesit foarte bine , de fiecare data cand le-am facut.C

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare, noi inca sunte in perioada de recuperare si de acomodare, mi-as dori sas intru mai des dar deocamdata nu cred ca voi putea, cand doarme pitica eu incerc sa stau cu STEFI sa nu se simta neglijat, mi se pare un pic mai greut pana o sa vada el ca nu este dat la o parte.

FELICITARI DELIA, BIANKA, STEFANNA, CHILD.
sa aveti bebei sanatosi si papaciosi si voua recuperare usoara.

DELIA ma bucur ca ati ajuns acasa si ca sunteti bine, sa aveti laptic si sa fiti cumintele.

noi papam laptic de la mai si dormim destul de bine, desi are momente in care vrea la mine in brate doar sa se linisteasca si apoi inapoi in patut.

fetele care ati nascut deja am si eu o intrebare: ati facut vaccinul BCG?
am vorbit cu dr de familie si mi-a zis ca i-l are si daca vreau ni-l face dar daca ar fi dupa ea nu l-ar face, voi ce parere aveti?

va pup si sa aveti o zi linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

BRAVO BEBE DAVID!! SA VADA TOATA LUMEA CE HOTARAT ESTI! Delia, felicitari si recuperare rapida si usoara!

Freedelia, bun venit acasa!Asteptam poze cu micutza Jane.

Despre ruperea apei/membranelor eu stiu ca este obligatorie prezentarea de urgenta la spital, chiar daca nu sunt contractii sau alte semne. E pericol de infectie pt bebe, pt ca nu mai e protejat. Mai bine mergi degeaba pana la spital, dar sa fii sigura ca scurgerea apoasa nu e lichid amniotic!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 8 zile maxim.. !
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

m-am vazut si eu pe prima pagina la programari!

Multumesc fetele!Nu stiu care din voi m-a trecut dar, uite aici:

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput