Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)
Raspunsuri - Pagina 14
annya9 spune:
Desi la mine-n burta e mare activitate, incerc sa merg la culcare!![]()
Pupici!!!
32+
Radu Alexandru
poze
miria_cristina spune:
DIANA - Tare frumoase sunt lucrusoarele facute de tine si puse pe blob!
Felicitari si sa faci cat mai multe modele!
Intr-adevar, cele pentru fetite iti permite libertatea de-a le impodobi mai mult, desi si baieteii ai optiuni.

Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
BUMBITZA - Si mie imi place covorasul din camera fetei.
Sa-l stapaneasca sanatoasa fetita ta!
Lasa, nu te supara canu-i in culorile pe care le vroiai initial. Si astea sunt vesele si frumoase.

Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
vladimirescu spune:
Bumbitza, mie mi separe f misto covorasul ala, e ca un sotron! Iti dai seama, poate copilul juca sotron in casa, si voi pe linga el, iar desenele si culorile sint facute de cineva cu gust... Parerea mea e sa nu-l schimbi :))
Multumesc de nr de tel si tie 
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Rebiana27 spune:
Gaby
multam'. Ti-a recomandat vreun dr homeopat passiflora in timpul sarcinii? Am citit ca e incompatibila cu sarcina si alaptarea, din pacate.
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi.
Vin dupa cateva nopti de nesomn, ziua doar in picioare este pozitia cea mai buna, altfel ma doare in zona stomacului, pielea imi este deja amortita, daca ating zona simt doar furnicaturi, of bebe asta ma vrea doar drepti. Aseara nici la masa nu am mancat asezata, mi-a facut sotul asa stil bufet, era asa de haios, a ascos si farfurii de mancat in picioare ( cu gaura ca sa piu paharul) si ne plimbam asa ca doi prosti, ca la receptii. Uneori ma minunez de el cat poate fi de prezent si receptiv, ma face sa rad, incearca sa nu ma lase singura sa sufar, azi gata mi-a facut program de mall, a zis ca trebuie sa ma oboseasca mai mult, poate cadem la un numitor comun cu carutul ala, zici ca facem operatie pe creier.
In fine.
De dimineata robotesc, nu mai stiu unde sa budesc maruntisurile date afara din camera lui bebe, cate prostii am strans...
in fine.
Sper sa cadem la un numitor si cu numele, am niste lucrusoare de brodat cu numele lui, am facut la toata lumea si la baietelul meu nu inca...nu se poate asa ceva. Doamne cate am in cap sa fac... sper sa-mi ajunga cele 4 saptamani ramase.
fetelor, ar fi trebuit sa incep mesajul asa: artistelor!!!!!
uau, va intreceti in : ce pot face doua maini dibace!
felicitari, avem o odisee a artistelor, ma bucur, asta inseamna multa pace si frumos ce vine din suflet, spirit artistic, boem, visator dar cu picioarele bine infipte in pamant, asta dupa ce am vazut cum scrieti!
Felicitari, copiii vostrii sunt norocosi de asa mamici!
sa aveti o primavara frumoasa si pline de flori!!!!!!!!!!!!

castelana fericita
35+ 
castelanaC spune:
Stefanna ce frumos ai scris tu!!!!!!!!!
felicitari!!!!!!!!!! felicitariii, refacere usoara si ai grija de tine! Doamne Ajuta!!!!!!!!
Bumbitza, da se pune draga mea, oricum sunt sigura ca ceva din talentele noastre vor fi mostenite de iepurasi!
Miria, bafta sa mai gasesti vreo mamaita ceva pentru bebe 2! Intr-adevar nu e usor dar cu un dram de noroc se gaseste!
Incearca pentru cartoane la Contrast (p-ta muncii), au de toate (aveau pe vremuri, preturi bunicele) colorate sau perlate su sidef, lovitura de ciocan, etc. O sa ma mai gandesc sa-ti zic furnizori de cartoare...uf m-a lasat memoria de tot, mai aminteste-mi daca vezi ca tac, uit tare de tot acum burtoasa
vezi ca au si gata facute doar trebuiesc personalizate, adica felicitare e cu big facut, nu crapa cand o faltuiesti. trebuie sa caut o agenda veche si-ti mai dau furnuzori daca vrei.
Astero votez de luni inclusiv incolo! 
ami84
Lindal, fata draga ce faci? nu te-am mai vazut de multisor!esti bine? ce mai pictezi?
Michelle nici nu nu prea ai scris, sper ca esti bine! (nu te intreb de socrul tau
)
Bluekido, AMR usor si sa fie nastere usoara!
Dayanara, mi-ai bagat morcovul cu geamurile, azi am dat dispozitie sa le spele ( la mine e grafic, se spala toate geamurile o data pe luna, nu odata, pe rand) dar de cand tot vb tu le-am vazut pe ale mele, cereau curatate, tipau!![]()
Alice, felicitari pentru vesti bune la eco!AMR usor!
Bianka 1 felicitari!!!!!!!!!!!! ce bebe baban!!!!!!!!!
castelana fericita
35+ 
CoriMami spune:
Buna dimineata mamici!
Dupa ce ieri am dormit toata ziua, si noaptea la 23 comandam pizza, azi la 6 gata..m-am trezit ca nu se mai putea.
Stiti eu sunt femeia cu dopul...elimin in fiecare zi cate putin, si ieri am dormit de nervi...ca sa nu ma mai gandesc la nimic, fiindca starea asta de incertitudine ma apasa. "Daca elimini dop poti sa nasti azi sau peste 2 saptamani"...ei bine eu as vrea dupa 12 martie, se poate?![]()
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
37+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
castelanaC spune:
Andra-s sanatate si sa se puna pe picioare bebelina ta! of Doamne, cred ca ti se rupe inima, incearca sa te odihnesti mai mult sa poti sa faci fata!
Ioanact, uuuuu devreme te sperie Iustina, nu? stai linistita ca trebuie sa mai stea la mami acolo!
Vladimirescu, bine ca ai gasit o varianta care sa va convina pentru Vladimir, eu sunt pentru a sta cu cineva cu care jocul sa fie constructiv, sa invete cate ceva, sa-i poate valorifica imaginatia si creativitatea, mai ales ca acum ei au creierul ca un burete. Nu-ti mai face griji ca ca suferi cand va veni fratiorul, trebuie sa-l perceapa ca pe cineva din familie, de care are grija si povesteste-i ca asa a fost si el cand era mic, facand paralele (poze filmari), va fi mai interesat si nu-l percepe ca un intrus. dialogul este primordial. Chiar si acum prenastere arata-i cum era el nou nascut ca sa stie la ce trebuie sa se astepte( baita micutului, alaptare, plans, caca, stat in bratica, alintat) ca sa stie ca asa cum a fost el va fi si fratiorul Floricica. dezvolta-i sentimentul ca el e norocos ca va avea un fratior cu nume ales de el. te pup si scuza-mi popologhia.
Ella, fata cand ma gandesc ca ai ajuns la termennnnnnnnnn!!!!!! Nu-mi vine sa cred!!!!!!!!! felicitari si sigur vei avea si nastere usoara. Te cred cum te simti cand zici ca nu mai poti, eu mai am 5 saptamani si ceva si ma simt imensa, somnul a devenit lux popescu (scuze daca cineva poarta acest nume)
te pup si AMR cat mai suportabil!
castelana fericita
35+