Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Eu mi-am lasat numarul in listuta, asa ca foloseste-l cu incredere.

Si chiar sunt verde pana dupa Paste, cand va veni si la mine momentul culminant.

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Te rog, poti activa PM? Sau imi gasesti nr. in e-mailul comun!

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Annya, Miria, va multumesc f mult!!! O sa pun nr vostru in memorie si va dau pm cu nr meu :)
Annya, PM e activat cica, am mai primi PM-uri, dar se tot dezactiveaza singur, nu stiu de ce... O sa iau nr din lista comuna, saru' mina!

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Eu nu stiu care este lista comuna, eu l-am trimis in e-mailul comun. E acelasi lucru?

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Seara buna!

Bianka, felicitari si recuperare usoara! Bine ai venit, bebe Eric!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut lucrusoarele. Sunt doar cateva, am mult mai multe, majoritatea de fetita (pt. ca pot pune briz-briz-uri la discretie ). De baietei am facut mai mult caciulite-palariute in forma de animalut.
Pt. mine e doar hobby momentan, daca primesc vreo comanda o fac cu placere, nu-mi strica un ban, mai ales ca nu primesc indemnizatie. Insa la productie in masa nu ma bag, chiar daca voi face vreun magazin, candva. Doar serie f. mica si produse unicat.
Va multumesc pt. aprecieri.

Andira, lucrezi tare frumos si ingrijit. M-au dat gata torsadele de la puloverele impletite, eu n-am incercat decat din acelea simple, clasice, ce ai tu acolo deja e arta .
Trebuie sa punem de-o sezatoare, sunt o gramada de fete talentate aici.
Eu mi-am facut blog, dar nu e inca gata, asa cum mi-as dori. Mai am de lucru.

Annya, am ramas fara cuvinte, e super ca poti trai din ceea ce-ti place. Felicitari!

Asteropi, luni, 8 martie .

Miria, ai putea ilustra carti pt. copii. In momentul de fata sunt o gramada de carti pe piata cu ilustratii urate, abstracte, nu emana niciun pic de caldura, bucurie, tot ceea ce ar trebui sa vada un copilas. Desenele tale asta imi inspira.

Felicitari, Stefanna! Bine ai venit, Luca Alexandru!

Andra, multa sanatate, o sa fie bine. Cei mici trec repede peste boli.
Noi ne-am chinuit in prima saptamana de viata, cei mari erau raciti si asta mic a luat si el o parte din virusi chiar daca am stat separat de ei, era putin fornait si batista bebelusului ne-a scos din incurcatura. Norocul meu ca era alaptat si i-am dat anticorpi. Dar tot am tras o spaima, eram inca traumatizata de nastere si ma gandeam numai la nebunii .

Vladi, io-s verde si in putere si disponibila oricand. Nr. meu e in lista, la discretia oricui doreste.

Felicitari pt. vestile bune de la eco si tinem pumnii la programari.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Annya, mi-am activat PM acum. Faza tare e ca nici la tine nu e activat :)) ca as vrea sa-ti trimit si eu nr meu...

Dianami, eu vad ca esti tot verde si in putere ... :-)) Si eu ma cred superwoman, da' tu ma complexezi, zau !!!

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Vladi imi poti trimite si mie mesaj, cu incredere Am toate datele in listuta comuna.

N-am reusit sa recuperez ce-ati mai scris, sunt un pic cam obosita, am alergat dupa covor. Am luat intr-un final unul pe care cred ca-l returnez maine E roz si e tare frumos, dar as fi vrut ceva cu galben si verde cu Winnie. M-am cam grabit cred, nu prea le am cu hotarari rapide iar sotul mi-a fost de mare ajutor: "pe care-l vrei pe ala il luam, mie-mi plac toate" Pun si eu o poza imediat, poate va dati cu parerea...
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/PregatiriPentruBumbita#

Pupici si somn usor!

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bumbitza, e dragut covorasul, are tonuri calde. Insa ti-am vazut burtica si pe tine, arati senzational.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Ce frumos e blogul, Dianami!!! Am si eu si te-am pus la "bloguri pe care le urmaresc"! Cu siguranta voi comanda!!!

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Bumbitza, e dragut covorasul, are tonuri calde. Insa ti-am vazut burtica si pe tine, arati senzational.

Multumesc Am intrat si eu un pic pe blog, maine il voi analiza mai bine Trece-ma si pe mine pe lista de clienti de pe acum

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput