*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 9
futuremother spune:
'neata fetele!
noi nu iesim afara pt ca ploua dar si pt ca praslea s- a culcat deja ... doarme inca de 2 ori pe zi, dimineata vreo 2-3 ore si dupamasa vreo 1-1,30 ...
camelia urata reactie la ror ... asa stiu si eu ca 3 zile cu febra/antitermice nu e problema ... dar zic si eu pt ca am o experienta de felul acesta cu fetita, daca vezi ca nu dispare intreaba dr daca nu ar fi bine sa- i faci o analiza la urina...
multumesc tuturor pt ideile de cina, ma voi axa mai mult pe cele care sunt si cu lactate pt ca rares nu bea lapte decat cu paiul si doar vreo 100 ml asa ca trebuie sa suplimentez cu branza/ iaurt ... asa- s copii mei de cand au renuntat la tz nu au vrut nimic cu biberonul
am gasit in contul comun o carte de retete pt paine, f tare Alina
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Otilia, felicitari pt fetita! Ma bucur pt voi! Chiar ca aveti 2 fetite superbe, si asa va fi si a treia! Sotul tau este roman sau norvegian? Eram curioasa cum de ai ajuns tocmai acolo... Te-ai/v-ati acomodat cu viata acolo, cum ai invata limba? Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Neata!
Al meu sot e roman, are si sange belgian 50% dar el nu se simte. In schimb a ramas cu numele de familie de la taicasu si de aceea e dificil de ales nume fetelor ca e nume germanic/francez si noi locuim acum in Norvegia unde nu vrem sa fie stalcit si de asemenea in Romania unde nu vrem sa parem fitosi cu numele ales.
Al meu a venit aseara cu propunerea Iulia Alexandra. Iulia ca se naste poate in iulie, Alexandru e bunicul lui si e si sfant la sfarsitul lui august. Asa pastram trendul de vocale: A, E, I si un nume sfant cu A .
In Norvegia am primit eu de munca, eram in CIC cu Ana cand a sosit o oferta in posta pe care nu am putut-o refuza. Norvegiana nu vorbesc fluent, la nivel de copii, dar nici la cursuri n-am mers, la servici am nevoie de engleza. Sotul sta mai mult la Bucuresti, n-a lucrat niciodata aici dar sper sa vina odata si ziua in care sa inceapa munca ca imi e din ce in ce mai greu doar eu cu venitul casei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cherieactiv si io am o stare nasoala...abia imi trag sufletul...ori ca m-au cam lasat puterile, ori ca e astenia ,nush...ori dieta ...sper sa imi revin pt ca mergem in concediu 2 sapt...5 zile la spa in croatia si restul ..la liber... otilia...io imi doream baiat!hai baga barfa...cautam nume..io incep:maria, elena,evelin,mara,magda,mili,ecaterina....pune poze cu burta pls ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Da ne-am strans numai astenice. Eu am fost la doctor de dimineata si m-a trimis sa-mi beau cafeaua ca am tensiunea mica .
Chericule pastreaza numele ca acusica vine si fetita .
Otiliav spune:
Mai are muci, febra nu prea, in schimb tuseste. O sa-si revina ea, problema este cand.
Am o mare grija ca luni e programata la ROR si zau ca nu stiu daca sa o duc. Chiar si daca isi revine in we parca n-as injecta-o imediat.
La noi a nins din plin, iar , si ea vrea afara la zapada, isi scoate hainutele de afara. I-am zis mamei sa o scoate un sfert de ora azi, poate trece de 0 grade.
futuremother spune:
asa este, sa mai treaca putin timp ... stii mie imi spune dr ca dupa boala organismul are nevoie de 7 zile cel putin sa- si refaca imunitatea, din acest motiv imi recomanda sa nu- i duc in 'lume' 7 zile dupa cate o 'rafala'
BraveGirl spune:
Multumesc fetelor pt felicitari!
Darling, ma simt ok. Am usoare greturi peste zi. Ce ma ingrijoreaza suntr durerile de buritca, dar sper sa treaca. Bafta cu intarcatul! Si noi am inceput. Miercuri a fost ultima zi cd i-am dat....e ciudat ca desi am lapte, sanii nu sunt tensionati. Arianna bea destul laptic...minim 400ml/zi, in 3 reprize, maxim 600ml. Il bea cu paiul, ca numai vrea canuta cu cioc. Mai bea si iaurt si manaca destule branzeturi. Ca altceva nu prea papa.
Noi n-am facut Priorixul ca a tot fost bolnavioara. Am fost luni la medic si a zis ca desi nu mai are nimic la plamani, o sa mai tragem ceva cu mucisorii si tusea. Speram sa o vaccinam cand ne intoarcem.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
futuremother spune:
ginye ai dat cafeaua si ai fugit? hai ca mai dau si eu una ca pe vremea asta ...
futuremother spune:
vis-a-vis de vaccinare noi n- am facut inca vaccinul de 1 an, am facut doar ror- ul ... a trecut 1 luna si 1 sapt de atunci, astept sa ne cheme ca mi- a zis dr sa nu- l mai cumpar pt ca primesc la cabinet ... o fi vreo problema ca am intarziat ? tot din motive de boala nu am reusit sa il facem la timp