*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 10
futuremother spune:
bravegirl cand e plecarea ? ce bine ca te duci la caldurica mi- e dor si mie de concediu, dar cnd ma gandesc ca dupa el incep job- ul ...
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui futuremother bravegirl cand e plecarea ? ce bine ca te duci la caldurica mi- e dor si mie de concediu, dar cnd ma gandesc ca dupa el incep job- ul ... |
Pe 14 plecam
Stiti ceva de madam Alra? Ca nu a mai scris de multisor...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
anca_27 spune:
Si-aici ninge de zor... da` nu scoatem azi boticul afara. Cel putin eu, z l-a scos deja ca mi-am uitat aseara tel in masina, a fost cu daddy sa mi-l aduca. Au venit rusii, in numar mare. Sper ca e ultima data pe anul asta.
Cineva intreba de ciocolata (scuze, azi sunt varza)... z a scapat odata la un kinder, soatei ii plac tare si-a gasit si ea unul, doar s-a manjit si l-a strans intre degete... Citeam intr-o revista de bebei ca ciocolata chiar le face bine la dinti si la altele, are fluor si numaistiu ce vitamine. Insa, pana la 2 ani, problema e ca n-o poate metaboliza ficatul.
Malinas, sa fie doar cum doriti voi! Daca asta vreti cu adevarat, atunci o sa fie, tin pumnii pentru decizia cea mai buna pentru voi.
Bebecris, asta e Romanika noastra, nu ne tine nimeni aici... traim ce alegem sa traim.
Cami, da ce pusee de febra. puiuta!
Darling, las ca se face el/ea mare, trec si greturile. Si vin altele. Eu cel putin, din gravidenia cu z imi aduc aminte cu placere ca o luna-doua am mancat doar paine prajita cu unt si rosii.
O pozica cu un Thomas semichelios?
Ah, cum de-am uitat sa ma laud ... de alaltaieri, dupa somnicul de amiaza, mergem cu z la baie, eu pe tron, ea pe olita, si facem `shhhhhhh`, si iese. Apoi il aruncam in wc, spunem povestea cu ce frumos a creat ea un pishulean, care tocmai pleaca in calatorie, tragem apa, facem tai-tai si promitem sa ne revedem si maine. Azi-dimineata ii facea tai-tai wc-ului...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
anca_27 spune:
Future, cica pana la 1 an jumate nu e tarziu, si noi sapt viit mergem, pt al doilea, priorixul.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
ginye55 spune:
Futuremother am revenit cu o placinta cu mere abia scoasa de la cuptor. Cine doreste...cine pofteste?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Futuremother am revenit cu o placinta cu mere abia scoasa de la cuptor. Cine doreste...cine pofteste? Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
....
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Otiliav spune:
Ooh placinta e doar pentru gravidutze pofticioase . Am pus si eu o tarta de mere in album si tot zic ca scriu reteta ei, dar acasa n-am niciodata timp.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
Hera25 spune:
Anca eu intrebasem de ciocolata. Ma scoti la apel si apoi ma lasi asa?
Eu i-am mai dat asa din cand in cand tot kinder.
Am gasit la Nestle cereale cu cacao. Probabil au o cantitate mica de caco. Voi le-ati dat? Cica ar fi buna pt bebei, pt creieras. Asa am auzit eu. Voi ce ziceti.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
ginye55 spune:
Hera eu am incercat sa-i dau cereale cu cacao...a dat diareea in el ...am renuntat.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)